Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain Reaction Cycles

@mehmetsunu yaaa elma şekerinden nerelere.
Ya tabi besliyecek ben genelde Türkiye'de bulamadığım ürünleri alıyorum yurt dışından zaten fazl pahalı olmayan ürünlerde fiyat avantajıda olmuyor pay pal çok yüksek hesaplıyor doları 204 tl ödedim 45€ ya.

Scudo
Chain reaction candır can.3 yıl önce hatalı gelen sele borusunu iade etmeden,yenisini 6 günde gönderdiler.Ve iade edileninde kargo ücretini ödetmediler.Sorunsuz nice alışveriş yaptığım yegane ve tek site ;)

• Beğen
Tepkiler: yılmaz ayaz
@Zekeriya Çab
Pardon 170 tl ödedim 45 € ya arada ebay var onu ayrı hesap. Yanlış bak mışım.

Bu arada wiggle'da tum jellerde turkiyeye yollanmaz ibaresi varken torq marka jelleri turkiyeye yolluyorlar. Ben 12li aldim cok memnunum, dechlatdondan aldigim elmali igrenc jelden 10 kat daha iyidir.

Banada suya katılıp içilen birşey göndermişlerdei hediye olarak.. Sağlam site..

trendyol ya da markafoni de hediye koyuyor canıım :))) nescafe atıyorlar paketin içine tek içimlik

• Beğen
Tepkiler: Zekeriya Çab
hocam esnaflık 2 parça hediye ile oluyor mu ya. crc de fiyatlar anasının gözü. çoğu yerin 2 katına yakın fiyatlar var. ben kask aldım 25 günde gelmedi yeterince bekledim artık paramı istiyorum dedim. adamlar dedi ki ürünün bize dönmesini bekleyecez yaklaşık 20 - 40 gün içinde ödeme yaparız kardeşim bu 100 lira değil 450 tl para ödemişim. sen neyi bekletiyorsun. ver paramı başka yerden alacağım hasta mısın. yok vermediler. dedim sen mi büyüksün paypal mı. paypala talebi açtım ertesi gün aldım paramı.

@smclk89 pay pal zaten her şekilde şart. Pay pal her iki tarafıda koruyor.
Ben zaten Türkiye'de bulamadığım şeyleri alıyorum. Sizinki Türkiye'de kaybolmul yada başka birine teslim olmuş olabilir. İç edilmiş olabilir. Takip no olması lazım. Ayrıca vergisini belirleyemeyince arıyorlar bir köşeye 20 gün sonra geri gönderiyorlar. Fiyat konusu biraz karışık ama bilindik ürünlerde ebay den bile ucuz fiyatlara var ama sonuçta taklit ürün satmıyorlar dolayısı ile fiyatlar yüksek. Ama mesela aldığım ruble gayet ucuz fiyatlı Türkiye'den 40 tl ucuz ebay den de biraz ucuz ama en azından ürün garant.

1 ay önce yaklaşık 110 liralık lastik aldım,bana yollamadılar. İstesem gönderirler de gerek yok :)

Alışverişin miktarı arttıkça gönderdikleri hediyeler de artıyor. 4-5 yıldır alışveriş yapıyorum hiç boş geçmediler.

Mavic Ksyrium Elite ayakkabıyı 50 euro'ya aldığım müşteri ilişkilerinde harika olan bir site.Türkiye'de Shimano'nun en alt seviye yol ayakkabısı 200 lira civarı ve ben sole'si karbon ayakkabıyı o paraya aldım.Hafifliği, kalitesi ve markası da cabası.Neyse, daha bir sürü şey aldım ve hepsi noktasız, lekesiz sağlam geldi.Ayrıca benim aldığım Kask Rapido'nun yanında da vardı bu bardan ben de bana özel sanmıştım :D

Hardline sublement firmasi whey aldigimda bana karnitin hediye etmisti
Bcaa aldigimda da karnitin hediye etti
Kend web sitesinden aldim
Bu tarz şeyler ben de pirim yapmaz
Bakkaldan bisey alip adamin sana hobby cikolata vermesi gibi cocukca bisey benim icin
.d

Bu arada hardline yerli bir firmadir
Tonla para odenen Weider
Ve onun biraz ucuzu optimum dan geri kalir yani yoktur
Cogu insan sublementleri steroid ile karistiriyor
Etki gormedin falan yorum atiyor
Yahu essek gibi agirlik calisacaksin
Et yumurta okuz gibi yiyeceksin
Haa protein acigini tamamlayamassan sublement alicaksin olay bu
Ya da yemek yapcak vakit yoksa vesayir

Buraya da niye degindiysem ehehe

Bide ek bisey soyliyim
Ben de size maliyetinin 2=3 kati urun satayim
Ben de size çokomel gonderirim sıkıntı yok:)

Chainreactions milyon euro verse ancak bu kadar iyi reklam yapabilir.

Bu arada Türkiye'de birçok bisiklet firması bu tarz sitelere ateş püskürüyor. Çokda iyi satışları varmış Türkiye'de

Türkiye'deki firmaların rekabet şansı yok bu gibi sitelerle

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@alper 76 aynen hocam morhipo da her alışverişe lokum koyuyor

@Cem Unden
Kargoyu her halukarda dahil etmek zorundasınız o zaman da her şey uygun olmuyor ama. Lastik alıcaz burda teki 90tl ordan yani yurtdışından kargo dahil 85tl değmez mesela örnek verdim.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ptt elemanı onu korkudan yememiştir.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftada bi kamyon mal yolluyormuş Chainreactions Türkiye'ye. Öyle diyorlar. Kim görmüş onuda bilmem :)

Geri