Scudo Sports

Chain Reaction Cycles

@ihsan onur şener son derece katılıyorum chain reactions ın kucağına cukkada oturmadık. Okuduk tavsiyeleri. Bahsedilen siteler başka ülkelerdede problemli.
Özellikle koordinasyon problemi çok mavi istiyorsun yeşil geliyor yada mesela suluk kafesi alıyorsun vidalarıyla diyor ama vidasız geliyor. Benim okuduklarım bunlar.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Scudo
@Orhan Akarkut bike-components.de incelemenizi öneririm. Grupsette fiyat daha uygun değil mesela ama belirttiğiniz lastikler 50-55€ Ben birkaç seferdir aradığım ürünleri en ucuz buradan buluyorum.

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Kredi kartı ile alışverişte sorun oluyor mu

@Zekeriya Çab

yok biliyorum neyin ne olduğunu demek istediğim gerçek esnaf bana yokuş yapmaz. işi zora sürmez. büyük para ben yeni bir 450 lira daha ayırıp farklı bir yerden almam lazım buda her insan için kolay bir şey değil. adamların kargo ucuz ama kayıtsız. kayıtlı kargo için çok fark istiyorlar. bike comp hepsinden hesaplı. orada var ise 3 5 Euro pahalıda olsa oradan alıyorum. oda ürün ucuz kargo dhl türkiyeye girişli o yüzden pahalıya geliyor ama hızlı ve güvenilir. crc kesinlikle eskisi kadar müşteri memnuniyeti kasmıyor. 3 Euro luk mama ile esnaf olunmaz. bike comp dan aldığım kojak lastiğin baskısı yamuk diye bir mail attım. adamlar kayıtlı kargo ile ertesi gün yenisini gönderdiler.

@Zekeriya Çab Bike24den hope göbek siparişi verdim. 5-8 güne kargolanacağı yazıyordu. Aradan 10gün geçti yine kargolanmadı. Mail attım 1 hafta daha bekleyin dediler. Hadi bekleyelim dedik 14.gün yine çıkmadı kargoya. Parayıda zorla aldım geriye. Arada paypal olmasa cidden çok sıkıntıydı.

@smclk89 Yoo 8€ luk kargoda da takip no var. Onlar takip no olmadan göndermiyor zaten sonuçta onların malı da yolda kaybolursa onlar zararda olur gittiğinden emin olmaları lazım. Ama şu varki 1 ups bir de royal mail çok iyi çalışıyorlar ebayden bir şey alırkende ilk önce ingiltere ye bakıyorum.

@ihsan onur şener ya CR neredeyse hepsiburada kadar hızlı gündüz ver akşamı pakette 2 gün orada seyahat ediyor 3.gün Türkiye'de 2 günde burda 5-6 gün arada hafta sonu olmasa çok hızlı.

CRC'den benim tek bir alışverişim oldu. o da tek sağ taraf tiagra sti koldu. gönderdiler ptt'de kayboldu, bir kere daha gönderdiler o da ptt'de kayboldu (kaybolmuştur art niyet aramayalım milletimizde oradaki çalışanlar hallenmemiştir, çünkü daha önce de birkaç ufak takipsiz okçuluk malzemesi siparişim de ptt'de buhar olmuştu, demek ki böyle küçük aksaklıklar hep oluyor). sonra stokları bitti başka alışveriş yapmak zorunda kaldım, fiyat farkı vereyim takipli gönderin dedim. fiyat farkı almadan takipli dhl ile gönderdiler 1 hafta geçmeden elime geçti. yanına indirim kuponu da koymuşlardı. sonra fırsat olmadı başka alışveriş için.

CRC İrlanda da :)

2-3 hafta önce sporcupazari.com'dan bir çift dış lastik aldım. Paketin içerisinden üzerinde sporcupazari.com yazılı olan bir çift hediye çorap çıktı. Madem böyle bir konu açılmış, ben de bu sayede sporcupazari.com'a bu jestinden dolayı buradan teşekkür ediyorum. Allah hayırlı, bol kazançlar nasip etsin.

chainreaction dan bisiklet ayakkabısı ve pedal almıştım.. 10 dolar kargo ücreti ödedim ve abartmıyorum 5 günde TR de olsa PTT den getirdiler kargomu... Kutulama güzeldi.. içinde protein bar yoktu ama hakkında çoık olumlu yorumlar var bu site hakkında

@Zekeriya Çab

hocam yanlışınız var 8 euroluk kargo kesinlikle kayıtlı takipli posta değil. şuan güncel durum nedir bilmiyorum 1.5 yıldır bir şey almıyorum ama çok şey aldım hiç birinin takip numarası yok.

Shipping Status: SHIPPED
  • Shipping Date: October 15, 2014
    • Shipping Method: International Post
  • Carrier: International Post
    • Tracking Number: Not a tracked service

Bizim açlara duyurulur... Hele en sinir olduğum bisikletçi tribi de şu : Ya keşke toplamasan keşke toplu alsaydın keşke farın olsa aaa senin bisiklet ağır aa bu ekipmanlar olmamış. Jantlar ağır ... Geçensenin çok uygun bir bisikleti var....

İş paraya hata yapmalarına gelince de : Almasaydın,değiştiremeyiz,Şirket Politikası, Yapamayız, Ama kutu açılmış, Ama siz not göndermemişsiniz, Ama elimizde yoktu şunu taktık.... :D amamama mamamamamam ama bitmez. Para almaya gelince zaten yüzde 3 kârım var.... :D komikler.

Chainreaction candır, gerisi heyecandır:koptum::koptum:...Bisiklet hariç eşim ve benim tüm ekipmanlarımı bu siteden takip ederek indirim zamanında aldım ve hiçbir problem yaşamadım:harika:...Kafasında güven açısından soru işaretleri olan varsa atsın onları:kötü:...Esas soru işaretlerini burada 2 vida sıkmaya 5 TL isteyen zihniyete sahip insanlara karşı gösterilmesi daha uygun olur ;)...Herkese iyi alışverişler :p

• Beğen
Tepkiler: berktx
@ozgur908 8€ pakettede 12 € pakette de takip no çıkıyor. Royal Mail'in takipsizi yok zaten. Siz 4-5 sene evvelinden bahsediyorsanız ptt zaten allahlıktı şimdi paket ayırım kontrol yerlerine kamera falan koydular ayrıca paket ağırlığı üzerinden de denetleniyor. Paket ilk ağırlığı ölçülüyor sonra açılıyor açılacaksa zaten hafif şeyleri açmıyorlar. Sizinkiler dev talihsizlik olmuş.

@smclk89 zaten international post demiyorum royal mail diyorum. Daha önce iç
Lastik aldım dış lastik aldım hepsi çok kısa sürede takipli geldi bence 1,5 sene önceki sistemle bugünün sistemi arasında değişiklik var zaten 3-4 sene evvel Türkiye'ye gönderen site ve ebay satıcısı atmaktan helak olurduk hatta arkadaşlarla oturup başka başka 2-3 adrese spariş verirdik ptt de iç edilirse de en az 1 adet gelsin diye fazla gelenleri iade ederdik. Ne olduysa 1-2 senede değişmiş gibi geldi bana.

@smclk89 @Zekeriya Çab

Geçen sene takipsiz yolladılar bir ara kargoları. Ama sanırım çok sorun çıktı. Çünkü bana bile bazı ürünleri 2 defa yollamak zorunda kaldılar (20 iş günü boyunca gelmeyince).
3-5€ kar edecekler diye bayağı zarar etmiş olabilirler. Ama geçen gün alışveriş yaptım yine, en ucuz kargoyu seçtim, takip kodu verildi.

@Edip Dinçer valla 2 sezondur sezon için kazım olan her şeyi aldım hatta bir kaç arkadaşa da yardımcı oldum yani geçen sene nisan mayıs bu sene nisan mayıs hep bir pakedim oldu hep takip no odu zaten prensip olarak ebay den takip no çıkmadığı anda sorgusuz iptal ediyorum işin zevki orada bakıyorsun ha Çarşamba gelir perşembe denerim diyorsun.

@Zekeriya Çab
Ben hep en ucuz servisi seçiyorum ( :D ). 15.04.2015'te yaptığım bir alışverişte;

Shipping carrier: International PostCarrier service: International PostTracking number: Not a tracked service
demiş bana.

Sonra da ben "gelmedi amca bunlar" deyince;

We are sorry to hear that your order has not arrived yet– we know how much of an inconvenience this can be. Your order CRC17***** has been dispatched to you on the 13/04/2015 via a Standard Delivery Service.
Just to let you know, it’s not possible to track this service.

demiş bana CRC. Sonra da bir daha yolladılar zaten :).

Ayrıca geçenlerde srava kalp kemeri aldım srava store dan takip no verilmedi başka yerde bulamadığımdan iptal etmedim bir sorayım dedim sordum 5-9 arası gelmezse 1 üst kategori takip nolu bedava göndeririz dediler bende sesimi kestim 6 sında geldi. Bence bu kayıp fenomenleri ile görede değişiyor gibi geldi.
Arıza bizde yane net.

@Edip Dinçer şimdi bende girip bakmışım ilk alışverişim 27 haziran 2015 ödmesi 7.99€ track no var.

Geri