@mutlu07 Türk esnaf mısınız siz de millete bi ürünü 5 katına satan? İki, üç katına çıkarsa ne kazanacaksınız? Ya da CRC ile bağlantılı bir kargo firmasında falan mı çalışıyorsunuz?
Edit: Kargo 8 euro 20 falan değil ayrıca Wiggle'de falan olduğu gibi.
@Zekeriya Çab gule gule kullanin rubleyi crc nin yorumlari da cok iyi, sorunsuz ve kullanici dostu bir site ama gercekten pahali. Özellikle her mailde gelen indirimlerine bakmaya calisiyorum acaba gercekten piyasaya gore uygun mu olmus acaba diye ama cok nadir rastladigim oluyor "alinabilir" urunlerine. Yani adamlar iyi kar ediyor, bu yuzden de sirin gorunmek durumundalar
Chain Reactions dan hiç alışverişim olmadı ancak fiyatları diğer sitelere nazaran daha pahalı ancak ürün çeşitliliğinin çok fazla olması avantaj fiyat olarak merlini tek geçerim.
@Serkan Mıstınoğlu Yukarda iki örnek verdim. Rastlanti olmasın diye ilk karşıma çıkan janta baktım, Fulcrum 3 CRC'de 380.5 euro, sadece jant seti, Merlin'de Conti GP 4000S II lastiklerle sadece 360 euro... Çok ilginç değil mi?
Ben epey zaman geçirdim daha önce bu sitelerde, diğerleri de dahil, en uygunu Merlin. Kargo ücreti çok makul, çok da çabuk geliyor.
@vatan helal sana soya portenin zararları faydasından çok olduğunu bilmiyoruz,genel olarak soya proteni hiç sağlıkı değildir zaten,mevzu nerden nereye gidyor,ama soya protein tükeminden uzak durun her zaman.
Ben evanda ve bike24de ciddi anlamda sorunlar yasadim. Param ve zamanim çöp oldu. Ama chainde sadece 1 sefer sorunla karşilaştim. Onuda sorgusuz sualsiz tek maille hallettiler. Kargoda erken geliyor 6-10 gün arasi. Ucuzdur vardır illeti, pahalidir vardir hikmeti
@Zekeriya Çab 2 bin Tl değerinde malzeme satın aldı bir arkadaşım,ismi lazım değil bir firmadan,peşin almasına rağmen bir adet elite marka matarayı zorla hediye ettirdi. Ben ise Fransa dan 200 Lira giyim malzemesi almıştım,mağazadan adam sana kanım ısındı dedi 2 tane matara ve bir adet aero jant tutucuyu hediye etmişti.
Bende sürekli alıyorum CRC'den malzeme, ekipman, yanında da böyle ekstralar yolluyorlar da paylaşma gereği duymamıştım normal diye Durum diğer mesajlarda okuduğum gibiyse Adamları bir kere daha takdir ettim şimdi.