Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain Reaction Cycles

Kargoyu geri çevireceğiniz için gümrük ödemezsiniz. Kargo ücretsiz olduğu için muhtemelen kargo da ödemezsiniz ama mail yoluyla sorup teyit almakta fayda var. Ayrıca, şikayet edecek bir şey yok, adamlar iyi niyetli. Ürün "dispatched" olduktan sonra yapabilecekleri çok bi şey kalmıyor, süreç otomatik işliyor genelde.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Scudo
Telas etmeyin. Hic bir kaybiniz olmaz. Muhtemelen sirket icinde iletisim kopuklugu olmustur. Paranizi iade alirsiniz.

@Nurullah Ulaşan @Ali.K

Tesekkurler yardımınız icin. kargoyu geri çevirince ellerine ulaşmasıda bi 8-10 gün sürecek sanırım ama bu sırada kargo takip no su alamıcagım icin kargonun kaybolması söz konusu olabilir mi?

@Rookie Elinizde bi takip no varsa geri dönerken de aynı numara geçerli olur.

internette gezinirken gördüm de bu siteden daha önce alış veriş yapan var mı?
güvenilir midir?
ve türkiyeye gönderim yaparlar mı?:confused:

Merlin evans chr wigg varken neden alternatife ihtiyaç duydunki ? :D

@big bike R&A Cycles Newyork Brooklyn'de. Gönderseler bile Amerikadan kargo Avrupa sitelerinden daha pahalı olur diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Merhaba arkadaşlar, chainreaction dan bir kaç şey sipariş vereceğim. Mavic jant çemberi alıp sonrasında göbeklerini ve tellerini toplayacaktım. Lakin karar veremedim. Türkiyede hazır toplanmışını aşağı yukarı aynı fiyatlara bulurum filan diye. Çemberler 50-60 TL göbekleri 150 liraya alsam , zaten 250 tl ediyor aşağı yukarı. Birde teller var onlarda 70-80 lira civarı tutsa 350 tl civarına jant seti toplamış olacağım. Bu fiyat sizce uygun mudur? Çemberler xm119-xm319 dan herhangi biri olacak. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.

2. konu Vee rubber lastiği duyan kullananınız var mı? Katlanabilir lastikleri var 10-15 dolara.(güya indirimli hali ama inanasım gelmedi) Çemberleri almazsam bunlardan eklemeyi düşünüyorum sepete.

3.konu XCR maşa . Her yerde konik xcr var ama düz bulamıyorum. Bi furç takımı varmış takmak için ama oda 50-60 lira zaten. Gözünüze çarpan düz borulu xcr var mı? Sıfır arıyorum 200 liraya kadar.

image.jpeg
Yerli malı falan diyoruz ama bizde böyle şey yok.
Yeni cicilerim geldio_O nazar değmesin.
Bir de içine protein bar koyarak hediye yapmış.
Ayrıca gümrükte açan arkadaşın protein barı iç etmemesi de takdire şayan.
Türkiye'de herhangi bir online alışverişte ben daha hediye almadım. Sürekli aldığım şeyler bile olsa almadım.
Ne diyim darısı bizim pisikletçilerin başına.:eek:

Kargo 8€ ücreti var. Ciddi anlamla her konuda yardımcı oluyorlar.Yanlış gelen balataları geri istemeden yeni bir çift daha yolladılar. Ciddi anlamda işlerini iyi yapıyorlar.

@ihsan onur şener aynen hatalı iç lastiğin yenisini sorgusuz göderdiler.
Ben çok memnunum 8 € luk paket aldım daha önce bu sefer 12 € deneyim dedim ama bir fark olmadı 10 da verdim 16 da geldi. 8€ verseydim yine aynı olurdu çünkü bizim İngilizce bilmeyen ptt illa açacak paketi. Açınca 1 gün uzuyor.

süper kargo olmuş :) bildiğim kadarıyla sporcu gıdaları da yasaktı yurtdışından getirilmiyodu ona rağmen yekpare gelmiş :)

@Zekeriya Çab hayırlı olsun ciciler, kazasız belasız günlerde kullanınız. Bana da kask aldığımda Sigma Sport'tan drajeler gelmişti mis gibi, daha yurtiçi alışverişlerinde şükür bir şey göremedik, kargo parası vermemeye razıyız, mümkünse bir de sipariş verdiğimiz ürünün kendisi gelirse ne ala.

@Zekeriya Çab Ben de geçen sene bike-components ten continental contactII 622X40 lastik aldığımda hediye olarak 5li jel paketi yollamışlardı.
Gümrükte iç edilmemesini bırak , gel ithalatı yasak diye el konmaması hoşuma gitmişti. BC daha sonra hediye vermedi yalnız :) Sadece ilk alışverişte verdi :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Zekeriya Çab

Küçükken bize büyüklerimiz tanımadığın bir adam sana çokolata verir ise sakın alma derlerdi. Yani o çokolatanın ardında bir pislik bulunabileceği kuşkusu taşırlardı. Neyse devamını anlatmıyorum Sayın Çap anladın sen onu. Velhasılı kelam bence çokolatayı yersen vardır bu elin oğlunun bir bildiği. Nede olsa adamlar hansel ile grateli boşa yazmamışlardır değilmi. Gerçi ben onun Yerli versiyonu Nuri alçoyu bilirim.

@ziyainal ya gece pace jel aldım 54 tl tuttu bundan bir deneyim dedim fiyatını sordum 8 tl diyince 4 tl daha bulamadığımdan almadım. Demekki içimde kalmış.
Abi 8 tl nedir ki hani tarihine baktım yazın doluyordur kalmasın diye koymuşlardır diye ( bak Nasıl kazık yemeye alışmışsak iyiliğin altından bile kötülük arıyoruz) tarih 2017 yani.
Bak çocuk gibi sevindirdi.
Kısaca müşteri olarak senden memnunuz, bir sürü alışveriş yaptın farkındayız, bir dahaki alışverişte bizim site aklında olsun. 1000 lerce site var ama bizi seçtin teşekkürler demiş oldu.
Bizde sparişi verirsen ekime kadar vermezsen ... Anlayışı. Açıp telefonlar soruyorsun büyüğü varmı kırmızısı var mı diye bak orda varsa vardır. E Nasıl esnaf. Online satış dükkanını açan her türlü ahlaksızlığı hak görüyor. Ama kalmadı markafonilet morhipolar yakında kapanırlar.
Hele hele n11 yer gök her yerde aynı fiyat olan ürünün fiyatı iki katı.
Kimse bir şey yapamıyor özellikle uzmanlık isteyen ürünler mesela kask her yerde 300 n11 de 600 tl anlamasan hoşuna gitse paranda yetiyorsa alırsın yersen ürünleri.

bir paragrafla acı halimizi özetlemişsin hocam ne diyelim umarım bizde o bize şimdilik kendi ülkemiz için ütopik gelen seviyeye ilerde ulaşırız @Zekeriya Çab

Geri