Scudo Sports

Chain Reaction Cycles

Arkadaşlar 26" FOX CTD 2013 model bir maşa almıştım büyük bir hevesle. Gel gör ki 2000TL'ye 26" kadro yok ortalıkta, yurt dışı desen zaten hep 27,5 veya 29" boyuta geçmiş. Baktığım çoğu kadro 100mm bile desteklemiyor. Ben de haliyle 29" 140mm falan bir şeyler almak istiyorum, kadroyu da ona göre seçeceğim.

Sizlerden tek isteğim süreç hakkında beni bilgilendirmeniz, İNGİLİZCE'si çok iyi olan biri var mı? Ben de anlıyorum az çok ne istendiğini ancak ufak tefek ayrıntıları kaçırıp yanlış bir kargo yollamak istemiyorum.
Zaten haftalar sürüyor gitmesi :)

(link)

Scudo
PDF dosyasini doldurmani istiyorlar:

1. The Chain Reaction Cycles Web Reference / Order Number.
web sayfasindaki referans numarasi / Siparis numarasi
2. The Product ID of the item(s) you are returning.
urun numarasi
3. If you want to exchange the item for another then you'll need the Product ID of both items.
Degisim yapacaksan, her iki urunun de numarasi isteniyor.

Urunu orjinal ambalaji icinde geri gondereceksin. Orjinal kutu zarar gormemeli. Orjinal kutuya bir sey yapistirma, yazi yazma.
Doldurdugun formu urunle beraber paketin icine koy.

Burasi onemli:

Customers from outside the European Union should mark the outside of the package with
'RETURNED GOODS FAILED SALE'.

Avrupa birligi disindan gonderilen paketlerin uzerine

"RETURNED GOODS FAILED SALE"

yazilmasi isteniyor.

Kutuyu postaya ver
Adres:

Returns and Warranty
Chain Reaction Cycles Ltd
Kilbride Rd
Doagh
BT39 0EE
UK

Kargo ellerine gecince 24 saat icinde sana geri donuyorlar.

Gokhan hocam biraz konu disi olacak ama xc 150 yi slx sete yukselttiginizden beri sizi takip ediyorum. Bisiklete yatirim yapmak guzel evet ancak konik masa uyumlu kadronuz elinize gecmeden neden oylw.bir sipariş verdiniz ki?
Keza kadronuzu bekleyene kadar duz boruya konik masa aparati da aradiniz bir sure.
Sonuc olarak kendimi sizin yerinize.koyarak soyluyorum bu sıkıntılı zamamlari bırakıp iyisiyle kotusuyle bisikletinizi benimseyin derim.

LG-P713TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostlar merhaba,

Kilitli pedala geçeceğim ve ayakkabı araştırması yapmaktayım.CRC'de şu ayakkabıyı çok beğendim fakat merak ettiğim şu var;

Ayakkabı : (link)

Yakın zamanda CRC'den alışveriş yapanlara sorum şu örneğin bu ayakkabının liste fiyatı 91.99 euro fakat şuan 38.99 euro.

CRC siparişlerde liste fiyatı belirtip sonra indirim oldu deyip en son ödediğim tutamı yazıyor yoksa ürün bedeli diye sadece 38.99 euro mu yazıyor?

Son zamanda sipariş veren arkadaşların yardımcı olmasını bekliyorum.

Düzenleme : Sorumun sebebi şu , eğer liste fiyatı sonra indirim belirtilirse ptt liste fiyatı üzerinden vergi alıyor.Bu sebeple soruyorum.

Yok mu yakın zamanda sipariş veren ?

konununuzu bir yere kopyalayın çünkü birazdan konununuz başlığı caps lock ile açtığınız için silinecek

@DOKTORBEY Başlık düzenlenemiyor mu? Başlığı düzeltmek yerine neden konuyu siliyorlar ?

Keşke konunuzu kopyalayın,silecekler diyene kadar başlığı düzünleyin deseydiniz.

Ben sürekli alıyorum Chain Reaction'dan. Faturanın üstünde indirimli fiyat, yani sizin ödediğiniz tutar oluyor.

• Beğen
Tepkiler: hlksnrr
Ben başka yerlerden aldım, indirimli fiyatlar 75'e yakındı, bir sıkıntı olmadı.

• Beğen
Tepkiler: hlksnrr
Merhaba haluk,

linkdeki ayakabinin indirimli fiyati degil gercek fiyati 40,49€ Diger belirlenen fiyatin önünde UVP yaziyor ve UVP (unverbindliche Preisempfehlung) üretici tarafinda önerilen fiyatdir demek.

Senin faturanda ise nekadar ödedigsen okadar yazar, indirimli olsa bile ödediginden fazlasini yazmazlar.

@Bora Kıraç Çok teşekkür ederim cevabınız için.

@Orhan Akarkut Cevap için çok teşekkürler.

@Murat Cömez Murat abi detaylı bilgi için çok sağolasın.

@VolkanÖzcan İlginiz için çok teşekkür ederim.Soruyu sorma amacım bazı sitelerin faturada önce yüksek fiyatı belirtmesi ve sonra indirim göstermesiydi.Ptt'nin yüksek rakamı kabul edip vergi aldığıyla ilgili çok şikayet okuduğum için bir danışayım dedim.Sağolun.

bende crc dan ayakkabı getirttim ve başıma geleni anlatayım :D, ayakkabı ve birkaç malzeme sipariş ettim clearance ürünlerde 75 euro ya 10 euro indirim yapılıyor bende alışverişimi ona göre ayarlayıp 84,90 civarı birşey yaptım, 10 euro düştü 74,9 euro ödedim ve heyecanla kargomu beklemeye başladım ta ki ptt gönderi takip te 55 lira gümrük çıktıgını görene kadar, mevzuatlara gayet hakim olmama ragmen böyle bir olay başıma geldi, gümrügü ödeyip postayı teslim aldım ve crc nin yazdıgı sevk irsaliyesini farkettim bana yaptıkları 10 euro indirim oraya yazılmamış haliyle 75 euro üstü diye sevgili gümrükçüler kıstırdık diyip yazmışlar gümrügü, hemen crc ile yazışıp durumu izah ettim postanenin gümrük bedeli aldıgını ve sevk irsaliyesinde yanlış yazdıklarını ilettim aynı gün içinde gümrükten kesilen vergiyi hesabıma iade ettiler :D gönül rahatlığıyla alışverişini yap sıkıntı olursa yazış her türlü yardımı yapıyorlar.

@hlksnrr ptt pakette belirtilen fatura üzerinden vergi alır. 1000€ luk bir şeyi 50 € satıyorsa fatura o şekil kesilince 50 € üzerinden değerlendirilir. Çok seyrek durumlarda o ürünü aratır ve tercihen yine chainreactions sitesinden fiyatına bakar bunu yaptığında 6 kuruz damga vergisi ister okadar.

@Bilgi ÖZKAN @Zekeriya Çab

Detaylı cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Şimdi sipariş vermeden ayakkabı almadan önce kalıp işini kararlaştırmak kaldı.

Yol bisikleti ayakkabıları konusunda fikriniz var mıdır ?

Normalde 45 giyiyorum ama internette genelde 1 numara büyük alın diye söyleniyor.Decathlonda B'Twin yol ayakkabısı denedim ve 46 oldu.Bunda da 46 mı alayım,ne yapayım ?

@hlksnrr bakın ben sizi düşünerek bu hareketi yaptım çünkü bana sayın forum adminleri konuyu düzenleyin demediler direk sildiler en azından bir faydam olsun diye konuyu kopyalayın dedim ve sizin bana yaptığınız şeye bakın insanları uyarmayı suç olarak görüyorsanız eyvallah

@Orhan Akarkut klavyenin azizliği işte: ) uyardığınız için sağolun

Hayır, ben gerçekten anlamadım. "caps look" yazman istemedinizse ne yazmak istediniz?

@DOKTORBEY Tamam, onunla ne demek istediniz? Büyük harf mi kullanılmış? Ben öyle görmüyorum. Yoksa düzeltildi mi? Meraktan soruyorum.
Bir de, büyük harf kullanılması neden istenmiyor, bilen var mı?

@Orhan Akarkut İlk başta büyük harfle yazıldı arkadaşı uyarınca düzeltti olay bundan ibaret

@Orhan Akarkut sebebini bende bilmiyorum ama forum kuralı böyle imiş

Geri