Scudo Sports

Chain Reaction Cycles

Merhabalar , km sayaci alacagim icin bike discount indirim kuponu varsa bende rica edebilirmiyim ?

Scudo
Arkadaşlar chain reaction cycles tan 1 adet lastik aldım kargo ücreti 8€ civarı bisey tuttu tahminen ürünüm ne zaman gelir? Teşekkürler

Benim 10 günde gelmişti.

• Beğen
Tepkiler: Emre01
en az 10 gün sürer..

bir keresinde dış lastik almıştım tam 7.günde elime geçmişti.. sanırım o zamanlar bizim pttdeki memurların boş zamanına denk geldi.. yoksa imkânsız yani :)

3 günde İrlanda'dan İstanbul'a geldi. 11 gündür gümrük denetimi bekliyormuş. Bir keresinde 6 günde de almıştım ama cidden kafalarına göre değişiyor. Kimi zaman torbayı kenara koyup unutuyorlar sanki

• Beğen
@Barış BİRLİK
Ürün fiyatı neydi acaba sizdemi dış lastik almıştınız

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Tekere Fısıldayan Adam
Yok diye biliyorum

@Emre01 Sorumu yanıtladığınız için size çok teşekkür ederim. Madem kapıda ödeme yok hesabına para mı yatıracağız chain reactionun?

@Tekere Fısıldayan Adam
Rica ederim benimde site hakkında pek bilgim yok ilk kez alışveriş yaptım ininal kart ile satın aldım onu da öyle yapabilirsiniz yani kredi kart sistemiyle

@Tekere Fısıldayan Adam
Rica ederim iyi geceler[emoji4]

@Tekere Fısıldayan Adam Yaşınız 18 ve üzeri ise enpara gibi kartlar var.Atm den içine para yatırıp kredi kartı gibi harcıyorsunuz.Ben enpara kullanıyorum Chain Reaction'da daha önce sorunsuz kullandım.Kur farkı almadığı için tercih ediyorum.

Herhangi bir kredi yada banka kartını paypal üzerine tanımlayıp ordan da alışveriş yapılabilir. Paypal gayet güvenilir. İninal tarzı sanal kartlar da başka bir çözüm

@Emre01 Benim sepet dolu hocam :) Lastikler geçen seferdi bu sefer ıvır zıvır, çok gecikti bu sefer nedeni gittim sordum gümrüğe takılmış çözememiş İstanbul gümrük çözemeyince Eskişehir gönderdi burdada gün bekledi Gümrük için bugün gümrükten çıktı 2 güne gelir.

@Barış BİRLİK
Benim ki de teslimat ülkede diye işaretledi bir iki saat sonra gümrük islemleri bitti dedi yarın oburgun gelir inşallah [emoji3]

Herkes CRC den takiliyor galiba bu aralar :)
Gecen seferki teslim suresi 32. gunde elimdeydi...
Dun 2-3 parca siparis verdim. Bu sefer ne kadar surecek bilemiyorum!?!?

• Beğen
Geri