Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corelli Kullanıcıları Kulübü

@Bilgetd tamirci sağolsun uğraşıp yapıyor ama bisiklet daha azimli 😅

Scudo
Aslında telleri yenileyip, baştan ördürmek gerekebilir demek istemiştim.

IMG_20201227_203706_428.jpg
Bu da benim Goat 2.0. yaklaşık 300 km yol yaptım, kullanım esnasında bir sorun yaşamadım, ancak kargodan geldiginde ilk kurulumu yaptığımızda ön teker maşa yı atam ortlamiyordu. Neredeyse yarım santim kadar sol tarafa doğru konumlanıyor du. Servise gittim göbeğe 3 adet pul ve akord ayarıyla sorunu çözdü. Şu anda sıkıntı yok. Ancak Corelli kalite kontrolü konusunda daha iyi çalışmalı, fabrikadan bu bisiklet bu şekilde çıkmamalı. Bu kadar güzel bisikletler üretiliyor, bu kadar yatırım yapılmış, yazık oluyor. Bunlar çözülmeyecek problemler değil, yolun başında bir firma, hızlı giriş yaptılar, en kısa zamanda bu sıkıntıların giderileceğini inanıyorum. İnşallah bu eleştirilerden gerekli dersleri cikariyorlardir.

253518 dosyayı görüntüle
Servise gittim göbeğe 3 adet pul ve akord ayarıyla sorunu çözdü.

Siz gerçekten üretim hatası bir maşayı 3 adet pul ile kullanmaya razı mı oldunuz? :eek: Corelli'nin üretim ve kalite kontrol sıkıntıları olduğu aşikar ama yetkili servisin böyle merdiven altı çözümlerle kullanıcıyı başından savmış olması inanılmaz. Fırsatınız varken maşa değişimi talep etmelisiniz.

İçimden diyorum corelli memleketimin firması.. Fiyatları da nispeten ucuz.. Sonra 3 pulu okuyorum ve sayfadan uzaklaşıyorum

Siz gerçekten üretim hatası bir maşayı 3 adet pul ile kullanmaya razı mı oldunuz? :eek: Corelli'nin üretim ve kalite kontrol sıkıntıları olduğu aşikar ama yetkili servisin böyle merdiven altı çözümlerle kullanıcıyı başından savmış olması inanılmaz. Fırsatınız varken maşa değişimi talep etmelisiniz.
Yetkili servis samimi arkadaşım, ciddi bir sıkıntı teşkil etmeyeceğine karar verdik açıkçası, yoksa maşa değişimi talebinde bulunurduk, o konuda sıkıntı yok, basit bir şekilde çözüldü sorun arkadaşlar, janta ayar verildi ve dengelemek içinde fazladan pul konuldu, ortada işin mekanigini engelleyecek bir durum yok, maşada bir esneme de söz konusu değil, önceki mesajlarda ki arkadaslarin sorunlari maşanin yada kadronun problemlerinden kaynakliydi, bendeki sorun jantın ayarıyla ilgili...Corellinin kalite kontrolüne ciddi bir şekilde eğilmesi gerektiği su götürmez bir gerçek, fabrikadan birileri buraları okuyordur diye ümit ediyorum ve çözum üretmelerini bekliyorum, yoksa yazık olur bu kadar yatırıma,

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Yetkili servis samimi arkadaşım, ciddi bir sıkıntı teşkil etmeyeceğine karar verdik açıkçası, yoksa maşa değişimi talebinde bulunurduk, o konuda sıkıntı yok, basit bir şekilde çözüldü sorun arkadaşlar, janta ayar verildi ve dengelemek içinde fazladan pul konuldu, ortada işin mekanigini engelleyecek bir durum yok, maşada bir esneme de söz konusu değil, önceki mesajlarda ki arkadaslarin sorunlari maşanin yada kadronun problemlerinden kaynakliydi, bendeki sorun jantın ayarıyla ilgili...Corellinin kalite kontrolüne ciddi bir şekilde eğilmesi gerektiği su götürmez bir gerçek, fabrikadan birileri buraları okuyordur diye ümit ediyorum ve çözum üretmelerini bekliyorum, yoksa yazık olur bu kadar yatırıma,
hocam merhaba, 3 adet pul koymak ciddi bir problem aslında. 3 pul darbe veya uzun kullanımda ne gibi sorunlar çıkaracağını bilemezsiniz. Kalite kontrol mühendisi olarak çalışıyorum, montaj sırasında yaptığımız kontrollerde 2 pulu ardı sıra atılması kabul edilemez. Birde bu bisikletin jantı olursa ben bunu kesinlikle kabul etmezdim.

hocam merhaba, 3 adet pul koymak ciddi bir problem aslında. 3 pul darbe veya uzun kullanımda ne gibi sorunlar çıkaracağını bilemezsiniz. Kalite kontrol mühendisi olarak çalışıyorum, montaj sırasında yaptığımız kontrollerde 2 pulu ardı sıra atılması kabul edilemez. Birde bu bisikletin jantı olursa ben bunu kesinlikle kabul etmezdim.
Kalite kontrol mühendisiyim diyorsaniz, orada dururuz şimdi, siz bunun ciddi bir sorun olduğunu söylüyorsaniz, en kısa zamanda gerekli başvuruyu yapacağım, tesekkurederim.

• Beğen
Tepkiler: cyling35
bende corelli kullanıyorum alalı 4 ay falan oldu amortisör harici bi sıkıntı yok v fren uyumlu maşa bulsam hemen değiştirecem ama bulamadım 27.5 yerine 28 olurmu diye düşünüyorum maşa gerçekten berbat

bende corelli kullanıyorum alalı 4 ay falan oldu amortisör harici bi sıkıntı yok v fren uyumlu maşa bulsam hemen değiştirecem ama bulamadım 27.5 yerine 28 olurmu diye düşünüyorum maşa gerçekten berbat
Maşaya wd40 sıkabilirsin çalışmaya başlar. 28 jant uycağını pek düşünmüyorum ayrıca değmez yani.

@isa7747 sıktım daha beter oldu
Abi okudum affet bayaa boşluğuma geldi güldüm . şimdi bak sıkıcaksın ağırlık vererek çalıştırıp içine sokucaksın -maşanın- yağ her yere ulaşmış olacak sonra mis gibi çalışacak birdaha dene daha kötü olma ihtimali yok sana öyle gelmiştir.
20210112_162714.jpg20210112_162550.jpg

Nasıl olmuş yakışmış mı ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: levent_77
yalovadaysan gel bak bana göre daha kötü oldu
yakışmışmı derken farkedemedim ney yakışmıs :D

yalovadaysan gel bak bana göre daha kötü oldu
yakışmışmı derken farkedemedim ney yakışmıs :D
Gidon değişmiş galiba :):harika:
Abi okudum affet bayaa boşluğuma geldi güldüm . şimdi bak sıkıcaksın ağırlık vererek çalıştırıp içine sokucaksın -maşanın- yağ her yere ulaşmış olacak sonra mis gibi çalışacak birdaha dene daha kötü olma ihtimali yok sana öyle gelmiştir.
253841 dosyayı görüntüle253842 dosyayı görüntüle

Nasıl olmuş yakışmış mı ?
yakışmış :harika:

• Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Ben her zaman boşum her saat uygun

• Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Bisikletimi sıfır aldım bakımlarını çok sık ve düzenli olarak yaparım okadar çok dikkat etmeme rağmen on masamin boyası balık pulu gibi dökülmeye ve paslanmaya başladı ne yapicam bilemedim 7 ay oldu alalı 🤔😵

• İnanılmaz
Bisikletimi sıfır aldım bakımlarını çok sık ve düzenli olarak yaparım okadar çok dikkat etmeme rağmen on masamin boyası balık pulu gibi dökülmeye ve paslanmaya başladı ne yapicam bilemedim 7 ay oldu alalı 🤔😵
Model?

Fazla yıkama ve kurulamamadan paslanmış olabilir veya fabrika hatası. Ama iki türlü de garanti kapsamında olacağına eminim.

• Beğen
Geri