@393814075036423 valla bana göre büyük marka falan değil hocam ağzımın tadıyla 4ay bilemedim sattım kurtuldum salcano aldim inanın sürmeye doyamıyorum
Salcanonun kalite standardı konusunda kesinlikle haklısın, hiç itirazım olmaz, Corelli nın de toparlaması lazım, şikayeler çok oldu, oda doğru. Salcano da buralara çok uzun bir yoldan geldi, bu kaliteyi yakalamak için büyük emek harcandı, dersler çıkardılar, öğrendiler, ve sonunda bir değer yarattılar, sizde bu sürecin sonunda meyevelerini yiyorsunuz.... Corelli nın dezavantajı da bu zaten. Oturmuş, kaliteyi yakalamış rakipleri var. Ben kendi adıma Corelli ye bu gözle bakıyorum. Bu günleri aşarlar da bir standardı yakalarlarsa, ulkedeki bisiklet severler için artı bir değer olacaktır, inşallah bir an önce çözerler... Sağlam ve büyük bir firma olmadığını kimse söyleyemez, biraz araştır derim, arkasında büyük bir sermaye var..
Ek olarak eskiler hatırlarlar belki, yıllar önce Kron, sedona piyasaya hakimdi ve diğer yabancı markaların rüzgarları eserken, salcanoyu kimse hesaba katmazdı. Oralardan gelindi.. Elestirecegiz, paylaşacağız, hakkımızı arayacağız elbette, bende sorun yaşadım, Goat 2.0 var bende de.... Dediğim gibi ben biraz daha hoşgörülü bakıyorum, Firma büyük yatırım yaptı, hevesleri kirilmazsa kalite kontrolu konusunu çok hızlı bir şekilde çözebilecek lerini düşünüyorum. O zaman üzerine aşırı fiyat binmeyen kaliteli bisikletleri kullanma imkanımız olacak, rekabet de artacağı için kullanıcıya fiyat olarak ta tüm markalarda yansıyacaktır.... Örneğin Corelli Gravellerin düşük fiyatta kalması diğer markaların Gravel fiyatlarını da etkiledi diye düşünüyorum. Yoksa carraro ve Bisan da daha yüksek fiyatlar çıkması muhtemeldi...