BAŞLIYORUM . SNOOP SERİSİ DEĞİŞTİRİLMESİNİ ÖNERDİĞİM PARÇALAR :ddd
1. Vites kolları kesinlikle değişmeli o kollar adamı öldürür. Shimano tourney serisi vites kollarına bakabilirsiniz 200-250 tl civarıdır.
2.Arka lastik zaten klasik ocelot var üstünde o mitas lastiği satarken satıcı direk şey diyor: "Reis ayıp olmasın ama al idarelik hehe :dd" direk o maksatla koymuşlar üstüne. Güzel bir cst alınabilir arka için ama ön pek erimiyor o kalsın. (Cst jack rabbit; kaydırmayı seviyorsanız cst gripper).
3. Arka göbekler snoop 3.1 de noname idi güzel rulmanlı bir göbek ile değişebilirsiniz akıcılığı hissedeceksiniz. Ön göbek değişmedim ama değişmem lazım heralde o da ağır veboş bir şey. Tabii 4 serisinde adam gibi göbek kullandılar mı bilemiyorum öyle ise öneririm. Arka göbek için shimano tourney göbek bakabilirsiniz. 150 tl dir heralde set yapmaya çalışın işte elinizden geldiğince.
4. Orta göbek kesin çat çat sesi yapıyordur onu da bisikletçinizde herhangi güzel bir göbekle değişebilirsiniz 150 tllik falan
5. Şöyle bir 2000 km de falan zincir uzayacak ve atıp tutacaktır onu değiştiğiniz zaman rubleyi değişin o kadar fark edicek ki aklınız hayaliniz duracak aşırı güzel vites geçicek. Shimano megarange veya 14 -28 lik shimano rublelerine bakabilirsiniz.
6. Sele borusu çelik ben ayıptır söylemesi kıçımla yamulttum drop atarken bahane çıktı bana da direk güzel bir aliminyum aldım alyanlı.
7. En önemliler bunlardı kesin fark yaratacaklar. Aynakol var bi de dacron yazılı olan bence güzel çalışıyoe pek sıkıntı çıkarmadı ama değişse daha tatlı olabilir.
8. Pardooon ön vitesi unuttum kesinlikle değişmeli shimano tourneyin 3 lü ön vitesiyle değişebilirsiniz 50 tl cik fiyatı vardır. (Ön aktarıcı)
9. Yani mpdifiye olarak da gidon gidon boğazı değişebilirsiniz ikisi de çelik çünkü ağırlık azaltır.
Bisiklet rengi konusuna gelecek olursak çabuk çizilir ve rengi ağarabilir öyle durumlara da hazırlıklı olun
. Güneşe bırakmamaya çalışın.