Bugün bi arkadaşıma corelli trivor 1.0 tur bisikleti aldık ve ilk izlenimlerimi aktarmak istiyorum. Öncelikle bisiklet kendi bisikletime oranla çok hafif bisiklet 13 kg kadar(+), bisikletin ön maşa içinde ve fren telini pabuca ileten metallerde paslanmalar mevcut ki bisiklet 1 yıllık üstelik depoda duruyormuş yani nem pek yok(-), kendi ürettikleri vites kolları tourney serisi gibi seri(+). Bisiklet seri ve hızlı. Amortisör olmaması çok etkili. Seleleri halen berbat ben de beğenmedim arkadaşım da beğenmedi yeni sele aldık(-). Bisiklette eski tip shimano aktarıcı vardı modeli hakkında net bi bilgim yok 1 yıldır sıkıntısız kullanılmış umarım sıkıntı çıkarmaz. Bisikleti alma sürecinde bisikletçileri gezdim, bi bisikletçi corelli sattığı halde corellinin üretimi durdurduğunu artık bisiklet üretmediğini falan söyledi. Bana inandırıcı gelmedi ama doğru da olabilir. Corelli ile ilgili şikayetleri bazı sitelerde okudum ve anladığım kadarıyla corelli 3 yıllık sürede boya ve sticker kalitesi konusunda bi arpa boyu kadar yol alamamış. Aldığımız fiyat çok uygun olunca üstelik benim corelli takıntımdan dolayı bu bisikleti aldık. Ama yüksek fiyatlara (2000 ve üstü) Corelli alır mıydık ? Pek zannetmiyorum.