Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corelli

Corelli Fitbike’in şuan piyasada muadili yok. Triban 500 flat bar modeli var o da sadece ikinci el. Önümüzdeki yıl hem fitbike fiyatları artacak hem de diğer markalar da muadil model çıkaracaktır. Bizde böyle, yan tükkan çiköfteci açar bakarsınız iyi iş yapıyor, siz de çiköfte satmaya başlarsınız. Simit işi de böyle oldu lokma işi de böyle oldu. Talep varsa seçenekler doğal olarak artıyor merak etmeyin. Fakat uygun fiyata fitness bisikleti almak isteyenler bu yıl almalı. Seneye fiyat 2’nin altında olmaz
Zamanında yüzüne bakılmayan kron rocket bile 3 liranın üzerinde yazılmaya başlandı sarı renkli sitede. Aldığı fiyatın 3 katına satıyorlar kullandıkları da kar kalıyor. Eskiden sora vardı en alt, suratına bakılmazdı. Clarisle tourneyi bir çıkarttılar piyasaya, sora kral oldu. Tiagra zaten yarış ekipmanı diye pazarlanır oldu :D

Scudo
@Mansouki bir ara hatırlıyorum forumdaşın biri konu açmıştı “bugün decathlonda microshift diye bir şey gördüm beyler bu nedir çin malı mı” gibisinden. Uzaylı görmüş gibi microshifte bakmıştık ilk gördüğümüzde :D Plastikten vites yapmışlar adını microshift koymuşlar işte

Corelli düz gidon yol bisikleti pazarına atılıyor sanırım. Diğer markalardan da bekleriz artık böyle şeyler.
fit-zero-f65d.jpg
Böyle bir model eklemişler siteye. Düşük bütçeye hitap etmesi hoş bence. En son kullandığım dağ bisikleti ve burdaki kötü izlenimlerinden sonra kafamda hoş kalıntıları olmayan markaydı ama şu tarz modeller beni çok çekiyor. Üst seviye için de yol bisikleti yapmışlar Tiagralı. Birkaç tane de turcular için eklemişler ama en çok dikkatimi çeken fotoğrafını koyduğum oldu.
Marka fanatikliği gibi olmasın da görünce yorumlayayım dedim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Corelli düz gidon yol bisikleti pazarına atılıyor sanırım. Diğer markalardan da bekleriz artık böyle şeyler.
243021 dosyayı görüntüle
Böyle bir model eklemişler siteye. Düşük bütçeye hitap etmesi hoş bence. En son kullandığım dağ bisikleti ve burdaki kötü izlenimlerinden sonra kafamda hoş kalıntıları olmayan markaydı ama şu tarz modeller beni çok çekiyor. Üst seviye için de yol bisikleti yapmışlar Tiagralı. Birkaç tane de turcular için eklemişler ama en çok dikkatimi çeken fotoğrafını koyduğum oldu.
Marka fanatikliği gibi olmasın da görünce yorumlayayım dedim.
Bisiklet almak istiyorum bayilerde zaten bisiklet yok kadroya öyle böyle bilenlerle başka bisikletlerle deneyerek karar verdim fit zero veya fit bike 1.0 in şehir içinde ince lastik olması problem yaratmazsa ikisinden birini alacağım sadece internette var bu modeller. lastikler çok ince değilmi
@Serkan Mıstınoğlu siz ne dersiniz ?

@gozel2121 fit zero modelini bilmiyorum pek. Fit bike için bahsedecek olursam ince lastiğin şehir içinde herhangi bir problemini yaşamazsınız. Olsa olsa patlak problemi olur, bu da gayet normal. Çünkü maliyeti düşürmek adına piyasadaki hemen her bisiklet ucuz yollu lastikle satışa sunulur. Daha kalın, patlamaya karşı daha dirençli, daha yüksek TPI değerine sahip (inch başına örüm sıklığı) bir lastikle değiştirmeniz şiddetle tavsiye edilir. Sadece fitbike için değil, satın alınan her bisiklet için ilk tavsiye kaliteli bir lastik terfisidir. Çünkü bu stok lastikler insanı yeni aldığı bisikletten soğutabilir. :acpsnr:

@gozel2121 Bende 700x35 lastik var ben 700x28'e düşme planları yapıyorum. İncelik güvensizlik için bir kriter değil performans için bir kriterdir. Lastik kalitesi her konuda bir kriterdir. 700x25 rastgele bir lastikle kayıp düşünce ince lastik kötüymüş demek yerine lastiğin kalitesi düşükmüş demek gerekir. Lastik kalınlaştıkça güvenli olsa bugün en kaliteli lastikler kamyonlarda olurdu ama onlar bile kayabiliyor. Üstünde gelecek lastikler 700x25 olacak sizde. Büyük ihtimal 23-28 aralığını da destekleyecektir o bisiklet. 25 çok ince gelirse 28 taktırırsınız.

Göbekelre bende deginecektim fakat unutmusum. Evet ses gercekten var ozellikle arka gobekte.
Bu arada maşayı en azindan biraz daha acmak için wd 40 sıkabilirisniz. Sıktıktan sonra temizleyip yağlayabilirsiniz. Fakat yağ yoksa sadece wd 40 ta isinizi görebilir
Hocam çok geç cevap verdim kusura bakmayın. Tavsiyeniz için teşekkürler. Göbeklerde ses var üstelik aynakolda da ses var. Çok yüklenince özellikle inanılmaz ses yapıyor. Gıcırdıyor.

WD40 sıkmak isterim ama ben böyle memnunum. Çok garip gelecek ama böyle daha iyi gibi geliyor. Hatta görünümü kötü gözükmese maşasız bisiklet tercih edebilirdim.

Fit bike 2.0 kullanan varmı nasıl bi bisiklet carraro 227 den geçeceğim

Eğer fiyat/performans gözetip 0 alacak olsaydınız ak
Corelli alınırdı fakat carraro'dan inip corelli'ye binilmez. Corellinin halen gitmesi gereken çok yol var. Ben boya hem de işçilik konusunda. İki bisikleti yanyana koyup incelerseniz farkı net görürsünüz.

Arkadaşlar corelli 5.3 Snoop alınır mı yeni başlayan biriyim fiyat 1800

Arkadaşlar corelli 5.3 Snoop alınır mı yeni başlayan biriyim fiyat 1800
Bu fiyattaki bisikletler genellikle aynı özelliklere sahip olur. Fakat aralarında vites kolu farkı var. Birinde microshift diğerinde shimano. Hangisinin iyi olduğu konusunda bir fikrim yok fakat çok büyük bir fark olmadığı kesin :). Görünüşü en çok hangisi hoşuna gidiyorsa onu almanı tavsiye ederim

Bu fiyattaki bisikletler genellikle aynı özelliklere sahip olur. Fakat aralarında vites kolu farkı var. Birinde microshift diğerinde shimano. Hangisinin iyi olduğu konusunda bir fikrim yok fakat çok büyük bir fark olmadığı kesin :). Görünüşü en çok hangisi hoşuna gidiyorsa onu almanı tavsiye ederim
Öncelikle mesaj için teşekkürler. Peki sizce rockrider 520 mi yoksa Snoop 5.3mü bu ikisi arasında kaldım

Öncelikle mesaj için teşekkürler. Peki sizce rockrider 520 mi yoksa Snoop 5.3mü bu ikisi arasında kaldım
Aralarında farkettiysen 400tl var ve bu 400 tl nin etkisi büyük. 24 vitese çikıyor ve ömü boyu kadro vb gibi özellikler geliyor. Şehrinizde decathlon mağazası varsa güzel olabilir. Sitesindeki teknik bilgoleri okuyup ekstra özelliklerinide okuyabilirainiz

• Beğen
Tepkiler: rognam
@rognam Ben olsam iki marka arasında Btwini tercih eder RR520 alırım. Snoop serisi o kadar kaliteli değil.

• Beğen
Tepkiler: rognam
Geri