suat akman
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.755
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Yunan mitolojisindeki Minotaur efsanesinden etkilenmiş olmasınlar 😄
Kol agrisi bende 2 gun kadar surdu.Ayni zamanda bel agrisida yasadim.Öğretmen olarak nihayet dün sıram geldi ve Sinovac olmadığı için 15.00'te Biontech vuruldum. Sırada beklerken bir abla eşinin de Biontech vurulduğunu ve iki gün kol ağrısı yaşadığını söyledi. İlk beş saat ağrı sızı olmadı bende. Uyumaya yakın başladı. "Hadi canım kadının söylediğinden etkilendin, psikolojik bir ağrı hissediyorsun şu an." dedim kendime.Gece de sağa sola dönerken ağrıyı hissettim. Uyandım ve dirsekten yukarısında ara ara uyuşmayla beraber fena bir ağrı var. Kolumu kaldıramıyorum. Konuya da bakınca bunun Biontech yaptıranların birkaçında yaşanan bir etki olduğunu gördüm. Haricinde başka bir etki yok şimdilik. Umarım şu ağrı da çabuk geçer.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.
Düzenleme: Yaklaşık 20 saat sonra ağrıdan eser kalmadı.
Aaaa hastalık varmış. (link)Bisiklet forum tam bir mizah cenneti. Adam yukarıda hastalık yok yazmış![]()
Bir hastalık var!Aaaa hastalık varmış. (link)
Aaaa 🤔😁😁😁
Youtube da izlediğim 2 ayrı doktor MRNA için 10 15 senelik olduğunu söylemişti. Sağlık Bakanı bundan 6 ay önce klasik Çin aşısının daha güvenli olduğunu ve MRNA'nın orta ve uzun vadede etkilerinin bilinmediğini söylemişti. Bu zamana kadar MRNA teknolojisi ile üretilen bir aşı var mı? Sanırım yok.mRNA nın 40 yıllık geçmişi var. Orta ve uzun vade derken ne kadar bir süre için soruyorsunuz bilemem ama covid 19 un kısa sürede insanlara ne yaptığı belli. Orta ve uzun sürede de covid e yakalanmayanları bile etkiledi corona dolaylı yoldan. Sürekli maske takmaktan ciğerlerimiz nasıl etkilenecek belli değil. Sosyalleşme neredeyse bitti. Psikolojik etkileri herkesi etkiledi. İnanın bana aşının bu kadar zararı olması mümkün değil.
Efsaneyi hatirlayalim...neyse 1 yildir guzel bir korku filmi izledik falan ama bittiyse, yeterince para kazandiysa firmalar/devletler maskesiz AŞISIZ hayatimiza donsek mi?Aaaa hastalık varmış. (link)
Yüzyıllar önceki teori ile şimdiki zamanda üretilen teorileri benzetmek çok saçma olmuş. O zaman o tarihteki insanların hayallerinin sınırı ile şimdikinin bir mi 100 yıl önce yaşıyan bir insana ileride internet gelecek gazetelere gerek kalmayacak hepsini elindeki cihazdan okuyacaksın deseler ne derdi. Teorinin yüzyıllardır bitmemesi çok doğal ve mantıklı çünkü TEKNOLOJİ.
Aghbiiii
Yüzyıllar önceki teori ile şimdiki zamanda üretilen teorileri benzetmek çok saçma olmuş. O zaman o tarihteki insanların hayallerinin sınırı ile şimdikinin bir mi 100 yıl önce yaşıyan bir insana ileride internet gelecek gazetelere gerek kalmayacak hepsini elindeki cihazdan okuyacaksın deseler ne derdi. Teorinin yüzyıllardır bitmemesi çok doğal ve mantıklı çünkü TEKNOLOJİ.
Ne çektin be kral yıllarca şu forumdaMerhaba arkadaşlar daha önce covid-19 hastalığında sadece koku ve tad kaybı geçirmiştim.Aşı oldum ilk gün birşey yoktu ikinci gün bir halsizlik oluştu kemik ağrısı aşı olan kolumda sanki 20 kilo beton var gibiydi üçüncü gün bi ateş titreme geldi sabaha karşı üzerimde incecik pike çarşaf vardı yatak terden sırılsıklam olmuştu bugün dördüncü gün yataktan kalkarken başımın yanlarında şiddetli ağrılar oluştu.
Şeytan işi demenin elbette bir anlamı yok benim demek istediğim teknoloji ile beraber her konuda sadece aşı değil teori üretmenin daha kolay olduğu bir dönemdeyiz. Teknoloji hayal dünyamızı genişletti en basitinden savaş durumundan nelerle karşılaşacağımıza dair bir ton iddia ve teorileri konuşabiliriz. Asıl değinmek istediğim konu da o idi yoksa bize chip takacaklar demiyorum.Valla bana yüz yıllar önceki insanın aşıya daha korkak yaklaşması daha mantıklı geliyor. O insanlar atıyorum bir bilgisayar görse ona da şeytan işi falan derlerdi. Bugün bilgisayara "şeytan işi" demenin anlamı yok tabii..
Büyük lokma ye, büyük söz konuşma; demişler. Ben ve ailemden yakalananlar oldu. Şükür hafif atlattık sayılır. Fakat bendeki koku ve tat kaybı tam anlamıyla geçmedi. Annem de, emboli hastalığına neden oldu. Aynı sene 2 defa yattı bu hastalıktan iki hafta. Duyduklarım arasından duşta yorulup, yarıda bırakıp çıkanlar var. Hastalık geçtikten sonra, ilk zamanlarda göğsümde sıkışma, kalp ritm bozuklukları hissettim.Aaaa hastalık varmış. (link)
Ben centaur aldım sorun olmaz di mi?