Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Covid-19 aşısı olacak mısınız?

İngiltere hükümet verileri:
Nüfusun %87.9'u birinci doz, %68.3'ü ikinci doz aşıyı olmuş.
(link)

Vaka sayısındaki artış
(link)
1626670941866.png

Mayısın sonlarından beri günlük vaka sayısında sürekli artış var.

Günlük ölüm sayıları
(link)
1626671104834.png

Mayıstan bu yana ölüm sayısı düşük kalmış.

Scudo
Hadi bakalım aşı karşıtları, avm ye kamusal alana girişinize yasak gelsin diye çırpınıyor bilim kurulu. O zaman ne yapacaksınız bakalım? Aşı olmayanı camiye almazlarsa, işler iyice renk değiştirir.

Hadi bakalım aşı karşıtları, avm ye kamusal alana girişinize yasak gelsin diye çırpınıyor bilim kurulu. O zaman ne yapacaksınız bakalım? Aşı olmayanı camiye almazlarsa, işler iyice renk değiştirir.
Sıkmayın canınızı. Corona tavan yaptigi, yaşa göre saatli sokağa çıkma zamanları bile ''seccadeni kap camiye gel'' uygulaması vardı. Camiye gidecek olanların saat kısıtlaması muaf tutuldu. İbadet aksamasın diye aşılı aşısız yasagi gelmez...
İngiltere hükümet verileri:
Nüfusun %87.9'u birinci doz, %68.3'ü ikinci doz aşıyı olmuş.

Mayısın sonlarından beri günlük vaka sayısında sürekli artış var.

Mayıstan bu yana ölüm sayısı düşük kalmış.

Sürü bağışıklığı başlamış demek ki! İlk furyada en zayıf halkalar düştü zaten. Bu her salgında beklenen durum. O dönemlerde bile populasyona yayılım hızı kabul edilemez değildi (maske yasak vb. tedbirlerin etkisi ile düşük yayılım sağlandığı bir gercek bence) ve ölüm oranı hasta olanlar arasında %1 civariydi.
Şimdi yeni istatistiklerin ne sekilde tutuldugunu incelemek lazim.
Herkes saldim cayira asim var nasilsa modunda. Sokakta hele bayram yogunlugunda benim yaşadığım yerde durum: %90 maskesiz (bilegine bile takmıyor), %5 laf olsun maskeli, %5 maske takıyor.
Viruste artış devam ediyor, aşılı aşısız ayırmadan bulaşıyor. Ölüm oranları aşıdan dolayı mı düştü? Yoksa zayıf halkalar ilk dalgalarda ölümcül sonuç verirken, bağişikliği ve genetigi iyi olanlar kalınca ölümlü vakalarda düşüş mü başladı?
Bu kadar çok parametre varken neyi nasil kaydettikleri ve istatistiklerin ne kadar doğru oldugunu yeniden ve yeniden incelemek lazim.
Neresinden tutup cekerseniz, her görüş yine kendini haklı çıkaracak bir neden bulacaktir.

İçinde yaşayıp, rüzgarin sürüklediği gibi devam edeceğiz. Eger ölmezsek 10 yıl sonra gercekleri ögrenmeyi bekleyeceğiz fikrindeyim hala :)
Ama merak etmeyi, sorgulamayı bırakmayın ve hicbir fikre körü körüne inanmayın! Bazı şeylere inanmasanızda, dogru olup olmadigina bakmadan sistem sizi kendi istedigi sekilde güdecektir bunuda unutmayın;)

Son düzenleme:
Baba ocağı urladayım. Ankaradan dün sirayet ettim buraya. Maske takıyorum. Herkes Bana bakıyor. Sanki uzaydan gelmişim gibi. Millet bırakın ağzını yüzünü örtmeyi, avret yerlerini bile örtmekten imtina ediyor. Bir değişik zamanlar.

Ülkemizde zorunluluk yok, yasaklar var.

1 doz biontec aşı oldum. Bu akşam 2.dozu olacağım. Aşıyı savunan yada karşı olanlar için, yorum yok.

2. doz biontech aşımı bu sabah oldum. Sosyal medyada sıkça paylaşılan 2. doz biontech aşısı olanların yaşadıklarını beyan ettileri , yüksek ateş , nefes darlığı vb yan etkileri yaşamadım.

İtalya::

İtalya da YGS uygulaması 6 Ağustos ta başlıyor.

Türkiye'ye de Gelir mi? İtalya'da Aşıyı Zorunlu Hale Getiren 'Yeşil Geçiş' Protesto Edildi
Türkiye'ye de Gelir mi? İtalya'da Aşıyı Zorunlu Hale Getiren 'Yeşil Geçiş' Protesto Edildi

İçerik: kapalı alanda toplu faaliyetlere katılım (tiyatro, sinema vb) sadece aşı olanlara ve Covid geçirenlere YGS belgesi ile izin verilecek.:)

(link)

Fransa:

Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının bazı mesleklere zorunlu hale getirilmesine ve Kovid-19 sağlık kartı uygulamasına karşı çıkan binlerce kişi protesto için meydanları doldurdu.

Fransa'da Zorunlu Aşı Karşıtları Yine Meydanlarda

(link)

.

İtalya::

İtalya da YGS uygulaması 6 Ağustos ta başlıyor.

İçerik: kapalı alanda toplu faaliyetlere katılım (tiyatro, sinema vb) sadece aşı olanlara ve Covid geçirenlere YGS belgesi ile izin verilecek.:)

(link)

Fransa:

Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının bazı mesleklere zorunlu hale getirilmesine ve Kovid-19 sağlık kartı uygulamasına karşı çıkan binlerce kişi protesto için meydanları doldurdu.

Fransa'da Zorunlu Aşı Karşıtları Yine Meydanlarda

(link)

.
Bu avrupalılar ne kadar anarşit. Bizde olsa aşı karşıtları, güvenlik güçlerine gerek kalmaz, aşı severler tarafından eşşek sudan gelene kadar dayak yerler.

Ben de 2.doz biontech aşımı dün vuruldum , bugün biraz ateş ve halsizlik mevcut o kadar.. Ama pedallayacağım akşamüstü yine :)

2.doz biontech sonrası halsizlik ve uyku hali oldu. Şu an çok şükür kendimi daha iyi hissediyorum.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Yarın kimisi 9, kimisi 16 gün tatilden sonra işbaşı yapacak. Ahali bilgisayar şifresini unuttu. Sistem ekibi öğlene kadar şifre resetleyecek. Sizin derdiniz dert mı?
Ben aşı olmayan salak 23 milyonluk güruhun içindeyim.

Yarın kimisi 9, kimisi 16 gün tatilden sonra işbaşı yapacak. Ahali bilgisayar şifresini unuttu. Sistem ekibi öğlene kadar şifre resetleyecek. Sizin derdiniz dert mı?
Ben aşı olmayan salak 23 milyonluk güruhun içindeyim.
Buradan forumda açı olmayan bir çok kişiye salak dediğinizin farkında mısınız? Ben söyleyeyim yaptıkları açıdan doğacak sorumluluğu bile almaya yeltenmeden açı olmamızı isteyen aptallar sadece bakıyorum.

Buradan forumda açı olmayan bir çok kişiye salak dediğinizin farkında mısınız? Ben söyleyeyim yaptıkları açıdan doğacak sorumluluğu bile almaya yeltenmeden açı olmamızı isteyen aptallar sadece bakıyorum.
Ben aşı olmadığım için kendime aptal sıfatını yakıştırma lüksüm var.

Ben aşı olmadığım için kendime aptal sıfatını yakıştırma lüksüm var.
Özür dilerim. Bir kaç gündür twitterda aşı olanların, onları savunanların taşlamasına maruz kalıyordum. Artık zeka küplerine sabrım hiç kalmadı. Ben gerçekten aptalmışım :kedicik:

Özür dilerim. Bir kaç gündür twitterda aşı olanların, onları savunanların taşlamasına maruz kalıyordum. Artık zeka küplerine sabrım hiç kalmadı. Ben gerçekten aptalmışım :kedicik:
Ben kendimle dalga geçiyorum. Hiç tanımadığım gözlüklü birine naber la dörtgöz diyen adamım. Kendimde gözlüklüyüm çünkü.
270222 dosyayı görüntüle

Geri