gezgin gezer
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.520
- İsim
- mehmet emin
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Diğer
Sıkmayın canınızı. Corona tavan yaptigi, yaşa göre saatli sokağa çıkma zamanları bile ''seccadeni kap camiye gel'' uygulaması vardı. Camiye gidecek olanların saat kısıtlaması muaf tutuldu. İbadet aksamasın diye aşılı aşısız yasagi gelmez...Hadi bakalım aşı karşıtları, avm ye kamusal alana girişinize yasak gelsin diye çırpınıyor bilim kurulu. O zaman ne yapacaksınız bakalım? Aşı olmayanı camiye almazlarsa, işler iyice renk değiştirir.
İngiltere hükümet verileri:
Nüfusun %87.9'u birinci doz, %68.3'ü ikinci doz aşıyı olmuş.
Mayısın sonlarından beri günlük vaka sayısında sürekli artış var.
Mayıstan bu yana ölüm sayısı düşük kalmış.
Ülkemizde zorunluluk yok, yasaklar var.Hadi bakalım aşı karşıtları, avm ye kamusal alana girişinize yasak gelsin diye çırpınıyor bilim kurulu. O zaman ne yapacaksınız bakalım? Aşı olmayanı camiye almazlarsa, işler iyice renk değiştirir.
Bu avrupalılar ne kadar anarşit. Bizde olsa aşı karşıtları, güvenlik güçlerine gerek kalmaz, aşı severler tarafından eşşek sudan gelene kadar dayak yerler.İtalya::
İtalya da YGS uygulaması 6 Ağustos ta başlıyor.
Türkiye'ye de Gelir mi? İtalya'da Aşıyı Zorunlu Hale Getiren 'Yeşil Geçiş' Protesto Edildi
Türkiye'ye de Gelir mi? İtalya'da Aşıyı Zorunlu Hale Getiren 'Yeşil Geçiş' Protesto Edildi
İçerik: kapalı alanda toplu faaliyetlere katılım (tiyatro, sinema vb) sadece aşı olanlara ve Covid geçirenlere YGS belgesi ile izin verilecek.
(link)
Fransa:
Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının bazı mesleklere zorunlu hale getirilmesine ve Kovid-19 sağlık kartı uygulamasına karşı çıkan binlerce kişi protesto için meydanları doldurdu.
Fransa'da Zorunlu Aşı Karşıtları Yine Meydanlarda
(link)
.
Buradan forumda açı olmayan bir çok kişiye salak dediğinizin farkında mısınız? Ben söyleyeyim yaptıkları açıdan doğacak sorumluluğu bile almaya yeltenmeden açı olmamızı isteyen aptallar sadece bakıyorum.Yarın kimisi 9, kimisi 16 gün tatilden sonra işbaşı yapacak. Ahali bilgisayar şifresini unuttu. Sistem ekibi öğlene kadar şifre resetleyecek. Sizin derdiniz dert mı?
Ben aşı olmayan salak 23 milyonluk güruhun içindeyim.
Ben aşı olmadığım için kendime aptal sıfatını yakıştırma lüksüm var.Buradan forumda açı olmayan bir çok kişiye salak dediğinizin farkında mısınız? Ben söyleyeyim yaptıkları açıdan doğacak sorumluluğu bile almaya yeltenmeden açı olmamızı isteyen aptallar sadece bakıyorum.
Özür dilerim. Bir kaç gündür twitterda aşı olanların, onları savunanların taşlamasına maruz kalıyordum. Artık zeka küplerine sabrım hiç kalmadı. Ben gerçekten aptalmışımBen aşı olmadığım için kendime aptal sıfatını yakıştırma lüksüm var.
Ben kendimle dalga geçiyorum. Hiç tanımadığım gözlüklü birine naber la dörtgöz diyen adamım. Kendimde gözlüklüyüm çünkü.Özür dilerim. Bir kaç gündür twitterda aşı olanların, onları savunanların taşlamasına maruz kalıyordum. Artık zeka küplerine sabrım hiç kalmadı. Ben gerçekten aptalmışım