Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Covid-19 aşısı olacak mısınız?

Baba ocağı urladayım. Ankaradan dün sirayet ettim buraya. Maske takıyorum. Herkes Bana bakıyor. Sanki uzaydan gelmişim gibi. Millet bırakın ağzını yüzünü örtmeyi, avret yerlerini bile örtmekten imtina ediyor. Bir değişik zamanlar.
Merak ettim şimdi nasıl maske takmadıklarını abi . koordinat atar mısınız gidip bir bakayım

• Hahaha
Tepkiler: ikemath
Scudo
Aşı karşıtı olup fikri değişen oldu mu hiç?
ya da tam tersi
Aşı destekçisi iken fikrini değiştirip aşı karşıtı olan?

@Admin bunu anket olarak bu posta ekleyebilir miyiz?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sinovac 3.doz yapılabildiğini biliyorum ama biontech 3.doz ilk defa bu forumda okudum. Randevü alayım bari.

İlave bilgi : e - nabız üzerinden randevü almak istedim ama aşı süreciniz tamamlanmıştır diye bir uyarı çıktı. Burak bey , siz 3. dozu nasıl oldunuz .? 2. dozdan sonra 3 ay mı geçmesi gerekiyor ?
Yurtdışında yaşıyorum.ve şuana kadar her iki dozuda biontech olan hiç kimse 3. doz aşı olmadı. Belki ileride yüksek riskli gruplara yapılabilir diyorlar ama şuan için gerekli yada gereksiz demek için çok erken olduğunuda belirtiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sinovac 3.doz yapılabildiğini biliyorum ama biontech 3.doz ilk defa bu forumda okudum. Randevü alayım bari.

İlave bilgi : e - nabız üzerinden randevü almak istedim ama aşı süreciniz tamamlanmıştır diye bir uyarı çıktı. Burak bey , siz 3. dozu nasıl oldunuz .? 2. dozdan sonra 3 ay mı geçmesi gerekiyor ?
Eğer ilk 2 dozda sinovac olduysanız 3.doz olarak biontech tercihi yapabiliyorsunuz ama 2 doz biontech olup 3.doz biontech aşı olma durumu şuan için aktif değil.

Sağlık çalışanı bir arkadaşım "sinovac aşısının aslında ilk açıklanan değerin çok daha altında koruma yaptığını bazı kişilerde bağışıklığın oturmadığını ve 3 sinovac 1 biontech anca ettiğini" iddia ediyor. Ben 2 sinovac 1 biontech oldum, korunma ve sosyal mesafenin etkisi olarak ve aşılar ile şimdilik herhangi bir sıkıntı yaşamadığımı iletebilirim.

Ben üçüncü dozdan vazgeçtim :)
14E159A1-1E58-4A89-9AA0-6683AFC9FB4F.jpeg

İsrailin açıklaması %95 ağır hastalar yoğun bakımda ki aşılı lafın çift doz olması ilginç

Komplo teorisyenleri sadece covid için değil her şey için teoriler uyduruyor fakat bazıları böyle gündeme geliyor bazen. Benim tercihim aşı olmaktan yana randevu günümün gelmesini bekliyorum şuanda da en azından aşı olmayacak olanlar bile kendileri tarafsız sitelerden vs araştırmalarını yapıp kararlarını verirlerse sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bende aşı işine biraz mesafeli olanlardanım..çok ciddi kısıtlamalar gelmedikçe olmam diyorum..tek çekincem bu covid hayatımızın bir parçasımı olacak yoksa gücünü kaybedip rutin bir grip enfeksiyonuna mı dönüşecek..biraz daha bekleme taraftarıyım belkide yanlış düşünüyorum?

• Beğen
Tepkiler: yonuzzade
Bende aşı işine biraz mesafeli olanlardanım..çok ciddi kısıtlamalar gelmedikçe olmam diyorum..tek çekincem bu covid hayatımızın bir parçasımı olacak yoksa gücünü kaybedip rutin bir grip enfeksiyonuna mı dönüşecek..biraz daha bekleme taraftarıyım belkide yanlış düşünüyorum?
Aşı bulunmazken yaşlı birinin aşı sırasını parasıyla bir başkası almıştı arkadaşlardan. Oluyor öyle şeyler. Grip hayatımızda ne zamandır. Bu da gribin bir türevi.

8. sınıfta tetenoz aşısı olunur bilirsiniz onu olmadım kaçtım okuldan şimdi 15 yaş üstüne aşı hakkı tanındı ama ben biontach olucam 16 yaşındayı tetnoz aşısı bile olmadım bunu olucam fakat... Önce tedbir sonre takdir

Aşı olmayacağım. Şu an Covid 19 delta varyantı geçiriyorum. İyileşsem de aşı olmam. Yasal zorunluluk dışında.

Covid19 aşısı olmanın hiçbir mantığı yok. Kaç doz vurursalar vursunlar yine covid olabilirsiniz , maskeye mesafeye devam diyorlar. Böyle saçma aşımı olur. Ben çocuklarıma klasik aşılarını yaptırıyorum.kendimde oldum. Aşı karşıtı asla değilim.ama covid aşıları benim için saçmalıktan ibaret. Belge imzalatıp sorumlulukta almıyorlar böyle şey mi var?!

Geri