Scudo Sports

Covid-19 aşısı olacak mısınız?

Laf çarpıtmakta cidden üstünüze yok.
doktoru genel söyledim sonra doktorlar olarak düzelttim. Takıldığınız şey bu olsun. Farkındaysanız kalpten giden hastalar demişim.Arkasından rahmetliler çok yakınım değil diye eklemişim.
Virüsün başında aynen şak diye yazıp verdiler ilaçları. Mikroskop altına yatıracak vakit yoktu.
Size kaç tane tıbbın 50-60 senede çok temel şeylerde hata yaptığını bu kadar yeni bi teknoloji de hemen güvenmeyenlere saldırmanın anlamsız olduğunu aşıdan vefat eden tanıdıkları olduğunu söylene insanlara yalan diyemeyeceğinizi söyledim. Sahabeler sizin aşıya olan inancınız kadar peygambere iman etmiş midir bilmiyorum. Sizi modern zaman bilim havarisi ilan ediyorum. Gelecekte çok anlatıcaklar çok savaştı bilimin yolunu bırakmadı diye.
(link)

Tamam anladım mikroskop altına yatıracak vakit yoktu😀

Ya o değilde bana şu el kaide yorumumu bi daha anlatsana 😀

Scudo
Tamam anladım mikroskop altına yatıracak vakit yoktu😀

Ya o değilde bana şu el kaide yorumumu bi daha anlatsana 😀
ben yoruldum artık siz nasıl bizi saldıysanız(aşı fanantikleri) ben de sizi salıyorum. Tek farkımız saygı sadece. Biz şüphe eden insanlara saygı duyuyoruz.

ben yoruldum artık siz nasıl bizi saldıysanız(aşı fanantikleri) ben de sizi salıyorum. Tek farkımız saygı sadece. Biz şüphe eden insanlara saygı duyuyoruz.

Bırak şimdi küstüm oynamıyorumu

"Edit 2 : sizin basın inancınızı zaten sorgulamıyorum artık. 11 Eylülün el kaide planı olduğunu söylediğinizde orda koptum zaten"

Bunu sen yazmadin mi? Nerde benim yorumum yoksa onu da mı salladin geçtin?

Biz derken yukarıdaki aşı karşıtı arkadaşınız aşı olun diyenleri ilaç firmalarından nemalanmak ile ihtam ediyor. Bumu sizin saygı anlayışınız?

• Beğen
Tepkiler: fztserhat
Bırak şimdi küstüm oynamıyorumu

"Edit 2 : sizin basın inancınızı zaten sorgulamıyorum artık. 11 Eylülün el kaide planı olduğunu söylediğinizde orda koptum zaten"

Bunu sen yazmadin mi? Nerde benim yorumum yoksa onu da mı salladin geçtin?
şurdaki beğeninize dayanarak söylüyorum. benden bu kadar küstüm ben.
"Japonya 'nın tepesine 2 tane atom bombası atarken kimseye sormayan abd, afganistan 'a saldırabilmek için mi kendini vurdu?"

Screen Shot 2021-09-30 at 18.44.29.png

@Semih Cavdar evet orda bi haklılık durumu var durumu %100 den %99 a çekicek

"Japonya 'nın tepesine 2 tane atom bombası atarken kimseye sormayan abd, afganistan 'a saldırabilmek için mi kendini vurdu?"

274842 dosyayı görüntüle

@Semih Cavdar evet orda bi haklılık durumu var durumu %100 den %99 a çekicek
Yani kendini haklı gördüğü sürece hakaret edebilir manasımı çıkıyor ortaya tam anlayamadım.

Siz suphe etmiyorsunuz. Siz en ufak bir fikriniz olmayan bir konuda uc bes tane sarlatanin oyle demesiyle iskembei kubradan yalan yanlis bilgiler saciyorsunuz. Hatta sizin gibiler daha da ileri gidip, sizin suphe dediginiz zirvalari desteklemek icin alenen yalan soyluyor.

Yalanciya da saygi falan duymuyorum, kusura bakmayin.

Siz suphe etmiyorsunuz. Siz en ufak bir fikriniz olmayan bir konuda uc bes tane sarlatanin oyle demesiyle iskembei kubradan yalan yanlis bilgiler saciyorsunuz. Hatta sizin gibiler daha da ileri gidip, sizin suphe dediginiz zirvalari desteklemek icin alenen yalan soyluyor.

Şarlatan dediğin kişileri neye göre kategorize ediyorsun ?
Bu kişilerin şarlatan olduğunu nasıl ve nereden biliyorsun?
Senin görüşünü savunmadıkları için mi şarlatan bu kişiler yoksa biontech e methiyeler dizemedikleri için mi şarlatan oldular?
Doğrusunu sen mi biliyorsun?
O beyniniz sadece iftira atmaya yarıyor başka bir halta değil!

işte tam da senin gibi konuşanlara trollük yapıyoruz.Sonra biri ilaç firmasına çalışıyosun diyince alınıyosun falan

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin

Edit 2 : sizin basın inancınızı zaten sorgulamıyorum artık. 11 Eylülün el kaide planı olduğunu söylediğinizde orda koptum zaten

Onu ben söyledim. Seninle bu konuda saatlerce konuşurdum ama önce biraz tanıyıp zeka düzeyin, eğitimin, entelektüel seviyen hakkında az çok fikir sahibi olmam lazım.
Bu işler aşı kısırlık yapıyor, ilacın virüste nasıl fraksiyon gösterdiği bilinmeden (ne demekse) kullanmayın gibi atıp tutmaya müsait konular değil. elinizde bilgi belge varsa konuşun, anlatın biz de aydınlanalım yoksa boyunuzu aşan konular hakkında konuşmayı kesip aşılar hakkında atıp tutmaya devam edin.

Zırvaladığımızı düşünenler bize troll diyenler buyurun bakalım daha nasıl bir bilimsel veri isteyeceksiniz.
Avustralya sağlık bakanı "Hastanede yatanların %78 i aşılanmış, %18 i kısmen aşılanmış kişiler" diyor!!!

Şimdi kalkar "Aşılanmayanlar yüzünden mutasyon oldu, o yüzden aşı işe yaramadı" derler. Laf anlatamazsın. Boşuna uğraşma.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Onu ben söyledim. Seninle bu konuda saatlerce konuşurdum ama önce biraz tanıyıp zeka düzeyin, eğitimin, entelektüel seviyen hakkında az çok fikir sahibi olmam lazım.
Bu işler aşı kısırlık yapıyor, ilacın virüste nasıl fraksiyon gösterdiği bilinmeden (ne demekse) kullanmayın gibi atıp tutmaya müsait konular değil. elinizde bilgi belge varsa konuşun, anlatın biz de aydınlanalım yoksa boyunuzu aşan konular hakkında konuşmayı kesip aşılar hakkında atıp tutmaya devam edin.
Hocam 11 Eylüle binaların çökme tarzından dolayı inanmıyorum.Hakkında bişeyler okudum çok ikna ediciy hatta o gün yazıcaktım bulamadım bi türlü.
bi kaç sayfa önceye gittiğinizde şüphelerimi paylaştım aşıya dair vs. Kısırlık yapıyor vs gibi bişey demedim. Fraksiyon derken reaksiyon demek istedim.Etrafımda virüs kapıp kalpten gidenler oldu diyorum yok olmadı öyle bişey sallıyosun diyolar. Alın bakın nerdeyse bütün ilaçlar kalbe yan etki yapıyor. Ben bunu buraya yazmasam kaç kişinin haberi olucaktı böyle bişey olduğundan. Amerikalı birine yan etki yaparsa ciddiye alınıyor türke yapınca yok. İlla orada bişey yapması lazım aşının veya ilaçların. Ben hiç basında duymadım virüs olupta kalpten giden ama benim etrafımda var ilaçların yan etkileri de bunu onaylıyor ben neye inanayım şimdi.

(link)

Hocam 11 Eylüle binaların çökme tarzından dolayı inanmıyorum.Hakkında bişeyler okudum çok ikna ediciy hatta o gün yazıcaktım bulamadım bi türlü.
bi kaç sayfa önceye gittiğinizde şüphelerimi paylaştım aşıya dair vs. Kısırlık yapıyor vs gibi bişey demedim. Fraksiyon derken reaksiyon demek istedim.Etrafımda virüs kapıp kalpten gidenler oldu diyorum yok olmadı öyle bişey sallıyosun diyolar. Alın bakın nerdeyse bütün ilaçlar kalbe yan etki yapıyor. Ben bunu buraya yazmasam kaç kişinin haberi olucaktı böyle bişey olduğundan. Amerikalı birine yan etki yaparsa ciddiye alınıyor türke yapınca yok. İlla orada bi'şey yapması lazım aşının veya ilaçların. Ben hiç basında duymadım virüs olupta kalpten giden ama benim etrafımda var ilaçların yan etkileri de bunu onaylıyor ben neye inanayım şimdi.

(link)
Benim komşum 2. aşıyı olduktan sonra sol üst bacak tarafında damar tıkanıklığı yaşadı. Önümüzdeki hafta ameliyat olacak. Sorduğumda, hastanede veya çevresinde aşı sonrası bire bir benzer rahatsızlık yaşayan en az 7-8 kişi ile diyaloğa girdiğini söyledi.

Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu var burada aşı şakşakçılığı yapanlar da buna engel olamayacak.

Arkadaşlar ben pes ediyorum. Yakalandık.. Daha fazla ısrar etmeyelim.. Tanıdılar bizi.. Bu kadar organize olmamıza rağmen bu kıvrak zeka niyetimizi çözdü..

Şimdi uluslararası aşı organizasyonundan istifa ettiğimi açıklıyorum.

Her şey Bill Gates'in "ulan bu insanlar hep programlarıma virüs soktular, ben de onlara virüs sokacam" demesiyle başladı. "Abi yapma etme" dedik, "kime satacaksın bu bilgisayarları" dedik.. yok.. Dinlemiyor adam.. "Daire alacam bütün paramla, kira getirisiyle geçinirim" dedi.

Bunun üzerine olası bir salgın yüzünden çökebilecek eğlence sektöründen ve diger bir çok sektörden araya adam soktular. Hatta tehdit ettiler. Ama bill geri adım atmadı. Ignore tuşuna basıp durdu.

Bu sefer dedik ki "abi salgın nerden çıktı? Hele Türkiye'de hemen çözerler bu planı. Gel bunu kolaya falan katalım.. Milleti bize güldürecek misin gripten adam ölür mü" dedik. "Susun lan, ispanyol gribini de ki duymadınız " dedi. Okumuş adamın hali başka tabii.. ama turkiyedeki süper komplo çozen zekaları hafife almak suretiyle deşifre oldu.

En son "aşıya karşı çıkan herkese sarlatan deyin lan, hepinize bedava word yükleyecem " dedi. Yine de olmadı. Büyük oyunu gördüler.

Hatırlatmakta fayda var biontech in virüse karşı kesin etkinlik oranı(ARR) %0.84 o bakımdan keşke denecek bir durum yok aksine iyiki yaptırmadık denecek çok şey var...
Bu dediklerini bir de aşı olmadan ölenlere söylemeyi bir dene.
Birkaç gün önce patronum bir cenazeye gitti. Aynen O'ndan aktarıyorum.
Cenazede covidten ölen babası için bir delikanlı aşı karşıtı babasının arkadaşına aynen şunları söylemiş.
"Bilmem ne amca benim babam kolay etkilenen bir adamdı. Neden onun aşı olmamasına neden oldun. Mutlu musun?"

Ne halt ederseniz edin ister olun ister olmayın. Kimsenin günahına girmeyin, sizin menfaatinize giren çıkan mı var.Olmazsınız olur biter.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ronin45
Geri