Scudo Sports

Covid-19 aşısı olacak mısınız?

Hem insanları aşı olmamaya ikna et hem de covid 19 ‘dan ölünce arkasından tivit at . Pes doğrusu..
CF1CB58B-D122-4376-AE32-AFBF1BBA53E6.jpeg

Scudo
Hayatımda burada duyduğum kadar çok deli saçmasını bir Ahaber'de duymuşumdur. Gerçekten inanılmaz. Adama doğrusunu kaynağı ile koyuyorsun, hâlâ görmemezlikten gelip aynı teraneyi sürdürüyor.

Ben kaza yaptım araçtan fırlayıp öldüm. Şimdi ben kaza yaptığım için mi öldüm yoksa emniyet kemeri takmadigim için mi?
Buna, "Emniyet kemeri takanlar kazada ölmüyor mu?" şeklinde bir karşı cevap bekliyorum.

(link)

(link)

hamilelerin de aşılanması lazım. bu kadının kafasını karıştıranlar iki çocuğu öksüz bırakmış. ilk testi negaitf çıkınca aşı olsa, kurtulacaktı halbuki. aşı olanlar asla ve kataa covidden etkilenmiyor diye düşünmeye başladım ben. mutmain oldum.

size hergün 2 yeni haber paylaşacağım, aşı olmadı da öldü haberi.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Biliyorsunuz AIDS hastaları da aslında AIDS virüsü yüzünden ölmüyorlar. Çoğu basit bir mantarın yarattığı enfeksiyonla vücut bağışıklıkları mücadele edemediği için ölüyorlar.

AIDS'in tedavisi boşuna araştırılıyor yani, aslında öyle bir hastalık yok. Herkesi kandırıyorlar demek ki.

Hey allahım yarabbim yahu, iyice zıvanadan çıktılar.

Ben kaza yaptım araçtan fırlayıp öldüm. Şimdi ben kaza yaptığım için mi öldüm yoksa emniyet kemeri takmadigim için mi?

Trafik kazası yapıp burnu bile kanamayan bir sürü insan tanıyorum. Halbuki geçenlerde kayınçom trafik kazası geçirdiğinde emniyet kemeri iki kaburgasını da kırmış. Emniyet kemeri kazalarda çok ciddi risk oluşturuyor. Zaten emniyet kemeri, otomobil üreticilerinin araba fiyatlarını arttırmak için uydurduğu bir kandırmaca. Tüm o çarpışma testlerini kimlerin finanse ettiğine bakarsanız oynanan oyunu siz de görebilirsiniz. Geçen ay ben de kaza geçirdim, hafif sıyrıklarla atlattım. Halbuki kemer takılı olsa kaburgalarım kırılacak, belki de organlarım hasar görecekti.

Hepinizi önümüzdeki hafta sayın Abdurrahman Dilipak önderliğinde Kazlıçeşme'de düzenlenecek olan "Emniyet kemeri: otomobil sektörünün büyük kandırmacası" mitingine bekliyorum.

Trafik kazası yapıp burnu bile kanamayan bir sürü insan tanıyorum. Halbuki geçenlerde kayınçom trafik kazası geçirdiğinde emniyet kemeri iki kaburgasını da kırmış. Emniyet kemeri kazalarda çok ciddi risk oluşturuyor. Zaten emniyet kemeri, otomobil üreticilerinin araba fiyatlarını arttırmak için uydurduğu bir kandırmaca. Tüm o çarpışma testlerini kimlerin finanse ettiğine bakarsanız oynanan oyunu siz de görebilirsiniz. Geçen ay ben de kaza geçirdim, hafif sıyrıklarla atlattım. Halbuki kemer takılı olsa kaburgalarım kırılacak, belki de organlarım hasar görecekti.

Hepinizi önümüzdeki hafta sayın Abdurrahman Dilipak önderliğinde Kazlıçeşme'de düzenlenecek olan "Emniyet kemeri: otomobil sektörünün büyük kandırmacası" mitingine bekliyorum.
Ankaradakine ben de katılırım. Bizi bilgilendirin.

(link)

(link)

hamilelerin de aşılanması lazım. bu kadının kafasını karıştıranlar iki çocuğu öksüz bırakmış. ilk testi negaitf çıkınca aşı olsa, kurtulacaktı halbuki.
Şimdi Rahmetli hocamız 9 aylık hamile sıkıntısı var hastaneye gelmiş . Doğuma sayılı günler var ve ilaç verilip gönderilmiş. Sonrasında 3 gün hastanede kalmış. Tekrar gönderilme, sonrasında pozitif çıkmış ve bu hastalığa teslim olmuş.
Olay aşı olmayan hamile öğretmen covidden öldü diye basına yansımış. Hamile bir bayan ister istemez kaygılarla dolu bir dönem geçirir. Hamilelik başı başına dikkat edilmesi gereken bir dönem. Hekim değilim fakat ilaç verip göndermezdim. Bir kaç günü gözetim altında geçirmesi yönünde ısrarcı olurdum. Allah gani gani rahmet eylesin. Haber doğru ise hocamız covidden ziyade , yanlış sağlık uygulamalarından Rahmetli olmuş. Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Şimdi Rahmetli hocamız 9 aylık hamile sıkıntısı var hastaneye gelmiş . Doğuma sayılı günler var ve ilaç verilip gönderilmiş. Sonrasında 3 gün hastanede kalmış. Tekrar gönderilme, sonrasında pozitif çıkmış ve bu hastalığa teslim olmuş.
Olay aşı olmayan hamile öğretmen covidden öldü diye basına yansımış. Hamile bir bayan ister istemez kaygılarla dolu bir dönem geçirir. Hamilelik başı başına dikkat edilmesi gereken bir dönem. Hekim değilim fakat ilaç verip göndermezdim. Bir kaç günü gözetim altında geçirmesi yönünde ısrarcı olurdum. Allah gani gani rahmet eylesin. Haber doğru ise hocamız covidden ziyade , yanlış sağlık uygulamalarından Rahmetli olmuş. Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Hamileleri aşıya azmettiren bir haber işte hocam.

Hayatımda burada duyduğum kadar çok deli saçmasını bir Ahaber'de duymuşumdur. Gerçekten inanılmaz. Adama doğrusunu kaynağı ile koyuyorsun, hâlâ görmemezlikten gelip aynı teraneyi sürdürüyor.

Sende hep böyle boş muhabbetler nerede onun içerisindesin nedense. Ya o jant 100 gr ağır şu jant 10 gram hafif ya da gelip burada covid-19 muhabbetleri. Profilinde gönderiler kısmına bakarsan sende benimle aynı fikirde olacaksındır. Strava kayıtlarına baktıktan sonra da hak verdim aslında. Bacaklar yeterince çalışmayınca parmaklar forumda çalışıyor. Şuraya da ikimizin 2020 ve tüm zamanlar strava verilerini bırakayım. Soldan yukarıdan aşağı statlar Sezer bey'in, sağ taraf yukarıdan aşağıya statlar ise şahsımın.

1633078196763.png

Evet ilk testi negatif çıkmış. Dediğiniz gibi hamilelik kaygıların tavan yaptığı bir dönem. Büyük ihtimalle ilk test negatif çıktığı için antibiyotik ve antiviral tedaviyi istememiş olabilirler. Hastane enfeksiyonu korkusu ile yatırılmamış da olabilir. Hamilelerde hayati tehlike arz eden durumlarda hekimler annenin hayatını daha ön planda tutar. Ben hatalı bir sağlık uygulaması olduğunu dusunmuyorum ama aile düşünüyor ise mutlaka araştırılmalıdır. Ama hamile öğretmen covidden vefat etti ve aşı olmadığı öğrenildi diyor haberde, yanlış da değil.

Gözetim altında geçirtince ne yapacaktınız? Hamile birine acaba hangi erken tedavi yöntemini uygulayacaktınız? Mevcut bir ayrı tedavisi var da o mu geç kalmış?

Hekim olmayan kimliğinizle bizleri aydınlatırsanız seviniriz. Doğru sağlık uygulamasını çok isterim valla sizden duymak.

Herkes bilim adamı, herkes hekim maşallah. Bir diplomasını alıp aşı olmanızı isteyenler sahtekar.

Sende hep böyle boş muhabbetler nerede onun içerisindesin nedense. Ya o jant 100 gr ağır şu jant 10 gram hafif ya da gelip burada covid-19 muhabbetleri. Profilinde gönderiler kısmına bakarsan sende benimle aynı fikirde olacaksındır. Strava kayıtlarına baktıktan sonra da hak verdim aslında. Bacaklar yeterince çalışmayınca parmaklar forumda çalışıyor. Şuraya da ikimizin 2020 ve tüm zamanlar strava verilerini bırakayım. Soldan yukarıdan aşağı statlar Sezer bey'in, sağ taraf yukarıdan aşağıya statlar ise şahsımın.

274881 dosyayı görüntüle

🤣🤣🤣 Sana nasıl dert olduysam stravadan girmiş başlıklara yazdığımdan çıkmışsın. Kusura bakma sen bu kafayla gittikçe sana daha cook dert olurum.

Öncelikle SANA NE? Nerede ne yazacağımı sana mı soracağım? Bisiklet forumda jant ağırlığı muhabbetine boş diyor adam 🤣🤣🤣 ne anlatalım paşam? Yemek tarifi mı?

Strava falan kurcalama be paşam gel bana sor.. Forumda kac kere yazdım sadece 2 senedir kullanilıyorum bisiklet diye.. Triatlon sebebiyle başladım diye.. o kadar dert olmuş didiklemişsin de onları göremedin mı? Ha senin kadar kullanıp senin bisiklette yapabildiklerini yapsam ona üzülurdüm bak 🤣🤣

Sen bu forumda gördüğüm en kaba, en usul adap bilmez adamsın. En son şapka almış, onunda kargosu çok gelince vergi dairesine şikayet edeceğim diye zıplıyordun. Ama kargosu fazla geldi diye 😁😁 Orada bırakmıştım seni bir ya sabır çekip.. Ettin mı bari?

Hadi canım benimle muhattap olma, boyun yetmez. Bak en son burda Bill Gates nüfus azaltıyor gibi deli saçması şeyler yazdığından beri ben seni muhatap almıyorum. Yallah..

Geri