Muhterem, covid den mi öldü yoksa aşı olmadığı için mi öldü?Hem insanları aşı olmamaya ikna et hem de covid 19 ‘dan ölünce arkasından tivit at . Pes doğrusu..274873 dosyayı görüntüle
(link)Muhterem, covid den mi öldü yoksa aşı olmadığı için mi öldü?
Habere göre aşı olmadığı için vefat etmemiş. Covid olduğu için vefat etmiş.(link)
Buna, "Emniyet kemeri takanlar kazada ölmüyor mu?" şeklinde bir karşı cevap bekliyorum.Ben kaza yaptım araçtan fırlayıp öldüm. Şimdi ben kaza yaptığım için mi öldüm yoksa emniyet kemeri takmadigim için mi?
Buna, "Emniyet kemeri takanlar kazada ölmüyor mu?" şeklinde bir karşı cevap bekliyorum.
Ben kaza yaptım araçtan fırlayıp öldüm. Şimdi ben kaza yaptığım için mi öldüm yoksa emniyet kemeri takmadigim için mi?
Ankaradakine ben de katılırım. Bizi bilgilendirin.Trafik kazası yapıp burnu bile kanamayan bir sürü insan tanıyorum. Halbuki geçenlerde kayınçom trafik kazası geçirdiğinde emniyet kemeri iki kaburgasını da kırmış. Emniyet kemeri kazalarda çok ciddi risk oluşturuyor. Zaten emniyet kemeri, otomobil üreticilerinin araba fiyatlarını arttırmak için uydurduğu bir kandırmaca. Tüm o çarpışma testlerini kimlerin finanse ettiğine bakarsanız oynanan oyunu siz de görebilirsiniz. Geçen ay ben de kaza geçirdim, hafif sıyrıklarla atlattım. Halbuki kemer takılı olsa kaburgalarım kırılacak, belki de organlarım hasar görecekti.
Hepinizi önümüzdeki hafta sayın Abdurrahman Dilipak önderliğinde Kazlıçeşme'de düzenlenecek olan "Emniyet kemeri: otomobil sektörünün büyük kandırmacası" mitingine bekliyorum.
Şimdi Rahmetli hocamız 9 aylık hamile sıkıntısı var hastaneye gelmiş . Doğuma sayılı günler var ve ilaç verilip gönderilmiş. Sonrasında 3 gün hastanede kalmış. Tekrar gönderilme, sonrasında pozitif çıkmış ve bu hastalığa teslim olmuş.(link)
(link)
hamilelerin de aşılanması lazım. bu kadının kafasını karıştıranlar iki çocuğu öksüz bırakmış. ilk testi negaitf çıkınca aşı olsa, kurtulacaktı halbuki.
Hamileleri aşıya azmettiren bir haber işte hocam.Şimdi Rahmetli hocamız 9 aylık hamile sıkıntısı var hastaneye gelmiş . Doğuma sayılı günler var ve ilaç verilip gönderilmiş. Sonrasında 3 gün hastanede kalmış. Tekrar gönderilme, sonrasında pozitif çıkmış ve bu hastalığa teslim olmuş.
Olay aşı olmayan hamile öğretmen covidden öldü diye basına yansımış. Hamile bir bayan ister istemez kaygılarla dolu bir dönem geçirir. Hamilelik başı başına dikkat edilmesi gereken bir dönem. Hekim değilim fakat ilaç verip göndermezdim. Bir kaç günü gözetim altında geçirmesi yönünde ısrarcı olurdum. Allah gani gani rahmet eylesin. Haber doğru ise hocamız covidden ziyade , yanlış sağlık uygulamalarından Rahmetli olmuş. Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Hayatımda burada duyduğum kadar çok deli saçmasını bir Ahaber'de duymuşumdur. Gerçekten inanılmaz. Adama doğrusunu kaynağı ile koyuyorsun, hâlâ görmemezlikten gelip aynı teraneyi sürdürüyor.
Şimdi Rahmetli hocamız 9 aylık hamile sıkıntısı var hastaneye gelmiş . Doğuma sayılı günler var ve ilaç verilip gönderilmiş. Sonrasında 3 gün hastanede kalmış. Tekrar gönderilme, sonrasında pozitif çıkmış ve bu hastalığa teslim olmuş.
Olay aşı olmayan hamile öğretmen covidden öldü diye basına yansımış. Hamile bir bayan ister istemez kaygılarla dolu bir dönem geçirir. Hamilelik başı başına dikkat edilmesi gereken bir dönem. Hekim değilim fakat ilaç verip göndermezdim. Bir kaç günü gözetim altında geçirmesi yönünde ısrarcı olurdum. Allah gani gani rahmet eylesin. Haber doğru ise hocamız covidden ziyade , yanlış sağlık uygulamalarından Rahmetli olmuş. Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Şimdi Rahmetli hocamız 9 aylık hamile sıkıntısı var hastaneye gelmiş . Doğuma sayılı günler var ve ilaç verilip gönderilmiş. Sonrasında 3 gün hastanede kalmış. Tekrar gönderilme, sonrasında pozitif çıkmış ve bu hastalığa teslim olmuş.
Sende hep böyle boş muhabbetler nerede onun içerisindesin nedense. Ya o jant 100 gr ağır şu jant 10 gram hafif ya da gelip burada covid-19 muhabbetleri. Profilinde gönderiler kısmına bakarsan sende benimle aynı fikirde olacaksındır. Strava kayıtlarına baktıktan sonra da hak verdim aslında. Bacaklar yeterince çalışmayınca parmaklar forumda çalışıyor. Şuraya da ikimizin 2020 ve tüm zamanlar strava verilerini bırakayım. Soldan yukarıdan aşağı statlar Sezer bey'in, sağ taraf yukarıdan aşağıya statlar ise şahsımın.
274881 dosyayı görüntüle