Burası bisiklet forum. Buda ne demek? Bisiklet ve bisiklet sporcuları ile alakalı demek. Önce parmakların değil bacakların çalışsın. Sen 2 seneliksin de geri kalan herkes doğma büyüme bisikletçi mi? Triatlondan başlamış da, bilmemne de. Hadi koçum doğru (link) a marş marş. Bisikletçi dedin mi kilometre konuşur. Öyle havalı mavi boncuk profil fotoları ile boş muhabbetler değil. Çevirdiğin pedal bindiğin de bisiklet olsa gam yemiyeceğim. Elevasyon bile alamamışsın. Sen benimle çene yarıştıracağına senelik 10.000 15.000 km yapan adamlarla muhatap olabildiğine dua et.🤣🤣🤣 Sana nasıl dert olduysam stravadan girmiş başlıklara yazdığımdan çıkmışsın. Kusura bakma sen bu kafayla gittikçe sana daha cook dert olurum.
Öncelikle SANA NE? Nerede ne yazacağımı sana mı soracağım? Bisiklet forumda jant ağırlığı muhabbetine boş diyor adam 🤣🤣🤣 ne anlatalım paşam? Yemek tarifi mı?
Strava falan kurcalama be paşam gel bana sor.. Forumda kac kere yazdım sadece 2 senedir kullanilıyorum bisiklet diye.. Triatlon sebebiyle başladım diye.. o kadar dert olmuş didiklemişsin de onları göremedin mı? Ha senin kadar kullanıp senin bisiklette yapabildiklerini yapsam ona üzülurdüm bak 🤣🤣
Sen bu forumda gördüğüm en kaba, en usul adap bilmez adamsın. En son şapka almış, onunda kargosu çok gelince vergi dairesine şikayet edeceğim diye zıplıyordun. Ama kargosu fazla geldi diye 😁😁 Orada bırakmıştım seni bir ya sabır çekip.. Ettin mı bari?
Hadi canım benimle muhattap olma, boyun yetmez. Bak en son burda Bill Gates nüfus azaltıyor gibi deli saçması şeyler yazdığından beri ben seni muhatap almıyorum. Yallah..
"10. kattan atladığı için değil, yere hızlı çarptığı için öldü" gibi bir yorum bu yazdığınız...Habere göre aşı olmadığı için vefat etmemiş. Covid olduğu için vefat etmiş.
Maalesef yorum değil, haberde yazan bu."10. kattan atladığı için değil, yere hızlı çarptığı için öldü" gibi bir yorum bu yazdığınız...
"aşı olmadığı için vefat etmemiş" ifadeniz, haberin neresinde yazıyor?Maalesef yorum değil, haberde yazan bu.
Burası bisiklet forum. Buda ne demek? Bisiklet ve bisiklet sporcuları ile alakalı demek. Önce parmakların değil bacakların çalışsın. Sen 2 seneliksin de geri kalan herkes doğma büyüme bisikletçi mi? Triatlondan başlamış da, bilmemne de. Hadi koçum doğru (link) a marş marş. Bisikletçi dedin mi kilometre konuşur. Öyle havalı mavi boncuk profil fotoları ile boş muhabbetler değil. Çevirdiğin pedal bindiğin de bisiklet olsa gam yemiyeceğim. Elevasyon bile alamamışsın. Sen benimle çene yarıştıracağına senelik 10.000 15.000 km yapan adamlarla muhatap olabildiğine dua et.
En yüksek tırmanış 181 metre diyor. 🤣 🤣 🤣 Statlara bak; Birde havaya bak.
Canım hadi inşallah...
274885 dosyayı görüntüle
aşı olmadı diye ölmüş mü?"aşı olmadığı için vefat etmemiş" ifadeniz, haberin neresinde yazıyor?
Dünyanın her tarafında olduğu gibi burada da hamasetin sonu olmadığını üzülerek görüyorum. Konuya gelirsek aşılara inanmıyorum ve aşı olmamak için direniyorum, olana karışmam bana da karışılsın istemem, çok basit değil mi ya?
ben aşılara karşı değilim. bu süreci iyi yönetmeyip milletin kafası karıştı. mrna aşısına karşıyım. diğerlerini paşa paşa olurum.Dünyanın her tarafında olduğu gibi burada da hamasetin sonu olmadığını üzülerek görüyorum. Konuya gelirsek aşılara inanmıyorum ve aşı olmamak için direniyorum, olana karışmam bana da karışılsın istemem, çok basit değil mi ya?
Birçok iş yeri maalesef bu doğrultuda hareket etti, ediyor. Bu konuda kesinlikle hak veriyorum size.
Geçtiğimiz pazartesi grip olduğumdan kendimden şüphelenip kimseyi de riske atmamak için test yaptırdım. Gece sonuç pozitif çıkınca karantina sürecim başladı. Dersine girdiğim üç sınıf da karantinaya alındı. Bu iki haftalık sürede ek dersim kesiliyor. Karşı taraftan bakınca kesilmesi de doğru tabii, girmediğim derslerin ücretini talep etmiyorum, yanlış anlaşılmasın. Lakin bir daha test yaptırır mıyım, hiç sanmam. Aşıları yaptırdığım, maske takmaya devam edip hastalığa yakalanmamak için gerekli azami çabayı sarf ettiğim halde elimde olmayan bir durum yüzünden cezalandırılmış gibi hissediyorum. Aslında gibisi fazla.
Bu arada normal griplerimi dahi yatarak geçiren ben, bu süreci ayakta geçiriyorum. Bunu da aşıya bağlıyorum. Aşı yaptırmadan önce şu an çoğu insanın taşıdığı endişeleri, yaşadığı tereddütleri paylaşan biri olarak aşı yaptırdığım için hiç pişmanlık duymadım. Herkese tercihleri ile sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.
Mehmet Ağabey,ben aşılara karşı değilim. bu süreci iyi yönetmeyip milletin kafası karıştı. mrna aşısına karşıyım. diğerlerini paşa paşa olurum.
elbette.Mehmet Ağabey,
Ben de kılıç balığı sevmiyorum.Her türlü balığı da yerim hani.
İnan görmedim de bilmiyorum da,yemedim de.Niyeyse sevmiyorum.Görsem gerçi tanımam ama yine de ana avrat düz giderim.Sevmiyorum işte, nedensiz.
Mehmet Ağabey,
Ben de kılıç balığı sevmiyorum.Her türlü balığı da yerim hani.
İnan görmedim de bilmiyorum da,yemedim de.Niyeyse sevmiyorum.Görsem gerçi tanımam ama yine de ana avrat düz giderim.Sevmiyorum işte, nedensiz.
Hocam teşekkürler cevap için. Söylediğiniz bir çok şey mantıklı. Son karar ve sorgulama mevkii ailenin yakınlarıdır artık diyorum.Evet ilk testi negatif çıkmış. Dediğiniz gibi hamilelik kaygıların tavan yaptığı bir dönem. Büyük ihtimalle ilk test negatif çıktığı için antibiyotik ve antiviral tedaviyi istememiş olabilirler. Hastane enfeksiyonu korkusu ile yatırılmamış da olabilir. Hamilelerde hayati tehlike arz eden durumlarda hekimler annenin hayatını daha ön planda tutar. Ben hatalı bir sağlık uygulaması olduğunu dusunmuyorum ama aile düşünüyor ise mutlaka araştırılmalıdır. Ama hamile öğretmen covidden vefat etti ve aşı olmadığı öğrenildi diyor haberde, yanlış da değil.
Kimseyi sahtekarlıkla itham etmedim. 2 defa sağlık kurumuna git gel neden yapıldı. Bunu merak ettim ve bir soru sordum. Cevabı yada sistemin nasıl işlediğini biliyorsanız yazarsınız. Bu başlıkta herkese cevap verdiniz , benim bu sorum sizi zorlamasa gerek.Gözetim altında geçirtince ne yapacaktınız? Hamile birine acaba hangi erken tedavi yöntemini uygulayacaktınız? Mevcut bir ayrı tedavisi var da o mu geç kalmış?
Hekim olmayan kimliğinizle bizleri aydınlatırsanız seviniriz. Doğru sağlık uygulamasını çok isterim valla sizden duymak.
Herkes bilim adamı, herkes hekim maşallah. Bir diplomasını alıp aşı olmanızı isteyenler sahtekar.
2 defa sağlık kurumuna git gel neden yapıldı. Bunu merak ettim ve bir soru sordum. Cevabı yada sistemin nasıl işlediğini biliyorsanız yazarsınız. Bu başlıkta herkese cevap verdiniz , benim bu sorum sizi zorlamasa gerek.
Hekim değilim fakat ilaç verip göndermezdim. Bir kaç günü gözetim altında geçirmesi yönünde ısrarcı olurdum. Allah gani gani rahmet eylesin. Haber doğru ise hocamız covidden ziyade , yanlış sağlık uygulamalarından Rahmetli olmuş. Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Kızınıza acil şifalar dilerim. Benimde benzer sorunlar büyük oğlumda başıma geldi. Elime pamuk verip bakım ünitesinde ateşini düşür dediler. Evde sirke ile daha rahat düşürebilirdim. Çocuğun ateşi düşünce bizi geri gönderdiler. Çocuk sonrasında kusmaya falan başlayınca ,farklı bir ilin devlet hastanesine götürdüm. Çocuğu hastaneye yatış yaptılar. 5 gün kaldı ve tedavisi tamamlanınca gönderdiler. Şimdi bu tarz bir sorunla karşılaşsam gideceğim hastane belli.Gecen hafta kizim ateslendi ve siddetli oksurmeye basladi. Burnu siddetli akti. Hafta ici isi gucu birakip kac kere hastaneye gittigimiz hakkinda bir fikriniz var mi? 5. Her gun. Neden biliyor musunuz? Cunku doktoru her gun gelip gormek istedi. Enfeksiyonun cigerlerine inmediginden emin olmak icin. Bosu bosuna antibiyotik vermemek icin. Kadinin gozlerinin icine bakiyoruz antibiyotik versin de su inatci dusmeyen atesi dussun diye. Vermedi. Biz de gikimizi cikartamadik. (Bir haftanin ve uykusuz gecelerin sonunda atesi normale dondu, oksurugu hala devam ediyor az da olsa)
Niye biliyor musunuz? Cunku karsimizdaki hekime ve tedavisine guvendik. Bunu sorgulama veya yargilama curetini gosteremeyecek kadar cehaletimizin farkindayiz. Isin uzmani o. Tedavisinin dogrusunu bilecek olan o.
Siz soru sormuyorsunuz. Siz sunlari diyorsunuz:
Madem hekim degilsiniz, hangi engin bilgi birikiminizle ilac verip gondermeme gibi bir karar alabiliyorsunuz mesela? Kadin dogumcu musunuz? Enfeksiyon hastaliklari uzmani misiniz? Yatis mi verecektiniz? Hamile kadini oyle Covid servisine yatiracaktiniz yani?
"Covidden ziyade yanlis saglik uygulamasi"ndan olmus oyle mi?
Neymis o dogru saglik uygulamasi? Biliyor musunuz? Hangi titrinizle biliyorsunuz?
Hayir bildiginiz bir tedavi yontemi var ve atlandiysa, lutfen acilen patentine basvurun. Paraya para demezsiniz vallahi.