Scudo Sports

Covid-19 aşısı olacak mısınız?

Çaktırma buradaki herkes konuşuyor da, kimse renk vermiyor. ;)
(link)

Peki bu ilaç güvenilir mı? Göndersinler biz bi deneyelim.

Valla yoğun bakımlar keşke aşı olsaydım diyenlerle böyle bir ilacı sorgusuz sualsiz yakınlarına uygulatmak isteyen çaresizlerle dolu. O denemek için yalvaranlardan biri olmamanızı dilerim.
(link)

Hadi bakalım, kolay gelsin. (Uzun uzun kahkaha)

Aşı kişisel bir sorun değildir, aşı bir toplum sağlığı sorunudur dediğimizde car car konuşanlar burda mı?

Yediğiniz halt tam da budur işte.

Ama anlayacak kapasite sınırlı olunca, yapacak bir şey olmuyor tabi.

Scudo
Aşı mağdurları başlığını dört gözle bekliyorum.
O nasıl bir beklenti öyle çok ilginçsiniz. İnsanlara bir zarar gelebilme ihtimalini dört gözle beklemek. Allah vicdan versin

O nasıl bir beklenti öyle çok ilginçsiniz. İnsanlara bir zarar gelebilme ihtimalini dört gözle beklemek. Allah vicdan versin
Aşı olmadı öldü haberlerine gönderme yapmış üstad. Hatta, aşı olanlar, aşı olmayanlar yüzünden hala mağdur olduklarına dair demeçler veriyor, ona da dokunmuş inceden.

Arkadaşlar iyi akşamlar, iki doz biontech aşısı olanlar an itibariyle sosyal medya bağlantılarını yitirmişler. Tek doz olan amcaoğlum yalnızca twittera girebildiğini söylüyor.

Arkadaşlar iyi akşamlar, iki doz biontech aşısı olanlar an itibariyle sosyal medya bağlantılarını yitirmişler. Tek doz olan amcaoğlum yalnızca twittera girebildiğini söylüyor.
Sayende instegrama girdim, sorun yok. Twitterım zaten yok. Günün en güzel trolünü yaptın hocam. :) İki doz aşıdan sonra çok saf oldum. Her söylenene inanıyorum.:)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Samet M.
Sayende instegrama girdim, sorun yok. Twitterım zaten yok. Günün en güzel trolünü yaptın hocam. :) İki doz aşıdan sonra çok saf oldum. Her söylenene inanıyorum.

Mark Zakırbörg açıklama yapmış. Dış güçler sunucumuza saldırdı , her türlü önlemi aldık yakında düzelteceğiz demiş.

Destek olarak Vaşington Disi , San Antuan papazı da kılıçla kiliseye gidip , kilise korosu ile dua edecekmiş bu sorunun çözümü için .

Biden 'ın talimat vermesi bekleniyor diye kimi kaynaklardan haberlerde var .

Büyük ihtimal Mark mangoyu kurutup yemeyerek israfa yol açtığı için bu olaylar olmuş gibi geliyor bana .

Yakında büyük oyun çözülür ve gerçekler ortaya çıkar umarım.

İnsan inancının altını argümanlarla besler. Çünkü inandığının yanlış olmasından korkar. Ve gurur denen o sefil duygu.
Yani demem o ki Aşıyı kabul eden de reddeden de kendince onlarca bahane üretebilir. Mesele de burada çözüme ulaşıyor aslında bırakalım isteyen istediğine inansın ve kimseyi zorla aşılamasınlar. Bi özgür bıraksınlar. Ama görüyoruz ki toplum yani yönetilen kesim bile özgürlükle savaşıyor.

İnsan inancının altını argümanlarla besler. Çünkü inandığının yanlış olmasından korkar. Ve gurur denen o sefil duygu.
Yani demem o ki Aşıyı kabul eden de reddeden de kendince onlarca bahane üretebilir. Mesele de burada çözüme ulaşıyor aslında bırakalım isteyen istediğine inansın ve kimseyi zorla aşılamasınlar. Bi özgür bıraksınlar. Ama görüyoruz ki toplum yani yönetilen kesim bile özgürlükle savaşıyor.
İşte inanmak istemiyoruz. Bilmek istiyoruz. Mesele bu.

Binlerce ilaç ve aşı var. Ben temkinli olmayı anlıyorum da fazlası da zarar. Aşı olmayanı anlarım ama akıl vereni anlamam . Ortlama zeka seviyesi 90 olan ülkede bu kadar virolog olmasına şaşmamalı . Japonya 2. Aşı da %50 yi geçmiş yu-ma-tu hala sorguluyor. Şaşmamalı bence

Binlerce ilaç ve aşı var. Ben temkinli olmayı anlıyorum da fazlası da zarar. Aşı olmayanı anlarım ama akıl vereni anlamam . Ortlama zeka seviyesi 90 olan ülkede bu kadar virolog olmasına şaşmamalı . Japonya 2. Aşı da %50 yi geçmiş yu-ma-tu hala sorguluyor. Şaşmamalı bence
Yusuf mahmut tuncer zor bulur yanıtı

Mark Zakırbörg açıklama yapmış. Dış güçler sunucumuza saldırdı , her türlü önlemi aldık yakında düzelteceğiz demiş.

Destek olarak Vaşington Disi , San Antuan papazı da kılıçla kiliseye gidip , kilise korosu ile dua edecekmiş bu sorunun çözümü için .

Biden 'ın talimat vermesi bekleniyor diye kimi kaynaklardan haberlerde var .

Büyük ihtimal Mark mangoyu kurutup yemeyerek israfa yol açtığı için bu olaylar olmuş gibi geliyor bana .

Yakında büyük oyun çözülür ve gerçekler ortaya çıkar umarım.

Zakırbörg kardeşte instagram,facebook,whatsapp hepsi var.Buradan ne çıkarım yapıyoruz:''Tek adam rejimi o tek adam kim olursa olsun boktandır.'' ;)

Japonya, çift doz aşıda nüfusun %66'sını aşılamış durumda.

Kıç kadar coğrafyada nüfusları 126 milyon, yüzölçüme göre nüfus yoğunluğu en yüksek ülkelerden birisi.

Buna rağmen günlük covid vakaları 1400, ölüm vakaları ise 30'larda geziyor.

Ama rakamlar bu kadar ortadayken, Yu-Ma-Tu tabii bu işlere inanmaz, çünkü Yu-Ma-Tu'nun başka işleri var:

(link)

İşte inanmak istemiyoruz. Bilmek istiyoruz. Mesele bu.
Bilmek istemek. Büyük harflerle tekrar yazıyorum "Bilmek istemek" insan neyi tam olarak bilmiş ki? Bilgi de izafidir. Antibiyotik faydalı mıdır mesela? Zararlı olduğunu da faydalı olduğunu da söyleyen kocaman kocaman Profesörler var mesela. Şimdi bu profesörler biliyor mu, inanıyor mu? Yoksa bildiğine mi inanıyor, peki hangisi doğru? Biz de bilgiye ulaşmak için okuyoruz araştırıyoruz ve antibiyotiğin faydalı ya da zararlı, ya da bazen zararlı bazen de faydalı olduğunu bildiğimize inanıyoruz sonuç olarak.

Sayende instegrama girdim, sorun yok. Twitterım zaten yok. Günün en güzel trolünü yaptın hocam. :) İki doz aşıdan sonra çok saf oldum. Her söylenene inanıyorum.:)
Abi Sinovac olanlar yönünü Çin'e çevirince girmeyi başarmış önce, Biontech olanların televizyonu alman ZDF'den başkasını çekmeyecek diyorlar.

Bilmek istemek. Büyük harflerle tekrar yazıyorum "Bilmek istemek" insan neyi tam olarak bilmiş ki? Bilgi de izafidir. Antibiyotik faydalı mıdır mesela? Zararlı olduğunu da faydalı olduğunu da söyleyen kocaman kocaman Profesörler var mesela. Şimdi bu profesörler biliyor mu, inanıyor mu? Yoksa bildiğine mi inanıyor, peki hangisi doğru? Biz de bilgiye ulaşmak için okuyoruz araştırıyoruz ve antibiyotiğin faydalı ya da zararlı, ya da bazen zararlı bazen de faydalı olduğunu bildiğimize inanıyoruz sonuç olarak.
Antibiyotik zararlı. Faydalı olsa devlet bedava dağıtırdı

Sigara ve alkolden ölenlerin sayısı, sabah akşam medya yoluyla önümüze düşmüyor. Ama sağlık! söz konusu olunca pandemiden ölenlerin sayısı durmadan önümüze düşmekte.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletçijaws
Sigara ve alkolden ölenlerin sayısı, sabah akşam medya yoluyla önümüze düşmüyor. Ama sağlık! söz konusu olunca pandemiden ölenlerin sayısı durmadan önümüze düşmekte.

Sigara ve alkolün aslında zararlı olmadığını, ölenlerin aslında sigara ve alkolden ölmediğini, bunun big pharma'nın bir oyunu olduğunu, sigara ve alkol almamanın uzun vadede risklerini bilmediğimizi söyleyen de yok, ama söz konusu pandemi olunca durmadan önümüze düşüyor.

Onu nabıcaz?

Geri