Scudo Sports

Covid-19 aşısı olacak mısınız?

Scudo
Hayatını bedeniyle kazanan NBA oyuncularının %95'i, profesyonel bisikletçilerin çoğu aşı oldu ama bizim haftasonu bisikletçileri aylardır desteksiz karşı argüman üretmekten bıkmadı.

(link)
Onlar senin benim olduğum, olacağımız aşıdan mı oldu Oğuzhan? Bu konuda emin misin ve kesin bilgin var mı? Veya yüz yüze görüştüğün bir NBA oyuncusu veya Büyük turlarda çeviren bir bisikletçi arkadaşın var mı?

• Beğen
Tepkiler: By chow
Benim bir arkadaşımın NBA'den bir oyuncu arkadaşı var. Bu oyuncu aşıdan dört yakını ölünce kendine özel ejder meyveli aşı yaptırmış. Bisikletçiler de daha çok ananaslı seviyormuş. Tabi adamlar bizimle aynı aşıyı mı olacak.

Benim bir arkadaşımın NBA'den bir oyuncu arkadaşı var. Bu oyuncu aşıdan dört yakını ölünce kendine özel ejder meyveli aşı yaptırmış. Bisikletçiler de daha çok ananaslı seviyormuş. Tabi adamlar bizimle aynı aşıyı mı olacak.
Tavşanlı dan canlı bildiriyorsun herhalde.

Tavşanlı dan canlı bildiriyorsun herhalde.

Google dan arayıp bulduğunuzu sandığınız kişi ben değilim, Tavşanlı da görev yapan bir meslektaşım 😀 şaka gibisiniz gerçekten 😀

• Beğen
Tepkiler: Peregrine
Onu bunu bırakında, amarika saddamın kimyasal silah fabrikasını bulamadı mı daha? Royters irak kuzeyinde kimyasal silah fabrikası var demiştir zamanında.

Amerika ya içimizde neredeyse güvenen yoktur.
Ama bunun aşıyla alakası yok. Dam üstünde
Saksağan…

En güvenilir aşıyı Amerikalılar değil. Türkler buldu.:)

Hayatını bedeniyle kazanan NBA oyuncularının %95'i, profesyonel bisikletçilerin çoğu aşı oldu ama bizim haftasonu bisikletçileri aylardır desteksiz karşı argüman üretmekten bıkmadı.

(link)

NBA yönetimi aşı olmayanların maçlarda oynamasını yasakladı. Aşı olmadığı için oynayamayanlara para da ödenmiyor. Aylık 300-500 bin dolar gelirden oluyorlar aşı olmazlarsa.

NBA yönetimi aşı olmayanların maçlarda oynamasını yasakladı. Aşı olmadığı için oynayamayanlara para da ödenmiyor. Aylık 300-500 bin dolar gelirden oluyorlar aşı olmazlarsa.

NBA yönetimi böyle bir yasak getirmedi.

Bazı eyaletler kapalı alan aktivitelere katılmak isteyen 12 yaşından büyük herkese en az bir doz aşı olmak şartı getirdi. Bu eyaletlerin sayısı öyle çok da değil. NBA yönetimi eyaletlerin bu yasağına itiraz eden oyuncuların (2 ya da 3 oyuncu okudum) talebini "yerel yasalara uymak zorundasınız" diyerek reddetti.

• Beğen
Tepkiler: Peregrine
İki dozu da olalı 2 ay kadar oldu.Sağlıklı günler

NBA yönetimi böyle bir yasak getirmedi.

Bazı eyaletler kapalı alan aktivitelere katılmak isteyen 12 yaşından büyük herkese en az bir doz aşı olmak şartı getirdi. Bu eyaletlerin sayısı öyle çok da değil. NBA yönetimi eyaletlerin bu yasağına itiraz eden oyuncuların (2 ya da 3 oyuncu okudum) talebini "yerel yasalara uymak zorundasınız" diyerek reddetti.

Haklısınız NBA yönetimi değil bazı eyalet yönetimleri aşı olmadan salona giremezsin diyor. NBA yönetimi de diyor ki
aşısızlar her gün test verecek, aşılı oyuncularla veya personelle aynı odada yemek yiyemeyecek, dolapları ayrı olacak, zorunlu durumlar halinde evlerinden, deplasmanlarda otellerinden çıkamayacaklar. Durum böyleyken aşı olmanın sporcunun inisiyatifine bırakıldığı söylenemez diye düşünüyorum.

Haklısınız NBA yönetimi değil bazı eyalet yönetimleri aşı olmadan salona giremezsin diyor. NBA yönetimi de diyor ki
aşısızlar her gün test verecek, aşılı oyuncularla veya personelle aynı odada yemek yiyemeyecek, dolapları ayrı olacak, zorunlu durumlar halinde evlerinden, deplasmanlarda otellerinden çıkamayacaklar. Durum böyleyken aşı olmanın sporcunun inisiyatifine bırakıldığı söylenemez diye düşünüyorum.

Aşı olmayan bir insan aşı olan kişinin aşı olarak büyük bir risk altına girdiğini düşünüyor ki aşı olmuyor. Kendince aşı olan kişinin risk aldığını düşünüyor ise karşısındaki insanın aldığını düşündüğü bu riske saygı gösterip ortak kullanım alanlarında aşı olan kişiden kendisini ayırması gayet doğru bir davranış olur diye düşünüyorum. Bazı eyaletler bu durumu şansa bırakmamış ve gayet yerinde bir karar almış. Durum böyle iken aşı olmamak hala sporcunun kendi insiyatifinde.

Mehmet Ağabey,
Canın çektiyse ortaya karışık bir aşı yaptıralım sana.Biraz Alman'dan ,biraz Amerikan,biraz İngiliz,aççık da Çinli.İstersen bi de Rus. ;)
Benim doğal oldu. Antikorlar var. Olmam abicim. Bi daha askere alacağız bak deseler de olmam, gider 16 ay askerlik yaparım bir daha yine olmam.

Mehmet Abi her ile böyle bir vali lazım. Uzun sürmez merkeze çekerler. :)
Pcr ile aşıya zorlamak adlı eser episode bir. Mutfakta neler oluyor? Halk sağlığı birimi artan iş yükü, tespit edilen pozitiflere karantina ve sgk rapor ödemeleri. Bu işin sonu buna çıkacak elbette. Oh olsun pcr olsunlar demekle olmuyor. Tanesi 150 lira bilemedin 1000 lira da olsa o iş olmaz yiğen. Episode 2 de neler olacak? Önce toplumun yüzde 70 i aşılansın bu iş tamam ekibi rakamı yüzde 90 a çekti. Episode 3. Haydi yiğitler gidin aşı olun. Olun ki, yüzde 10 içinde kalalım ve bizimde bu aşı lobisi yakamızdan düşsün gari. Bize aldanıp aşı olmamazlık yapmayın.

colin powell 3 covid aşısı olmasına rağmen vefat etmiş kendisini ırak savaşından beri sevmezdim zaten büyük ihtimal sağlık nedenleriyle vefat denilecek

Son düzenleme:
Geri