seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 17.633
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Arazide sürünce titreşimden yerine oturuyormuş diyorlar😃Bende 3 doz biontech aşısı oldum ,çok şükür hiç bir yan etkisini görmedim.Bozuk para yapışmadı tek yan etkisi bu oldu,çipi tam oturmadı galiba tek üzücü yanı bu oldu.
Aşı karşıtı ya da taraftarı hiç bir önemi yok.
Objektif olarak bunu buraya bırakıyor ve çekiliyorum.
Düşünceler nedir merak ediyorum.
Not: mantıklı tek açıklama geliyor aklıma. Toplumsal bağışıklık eşiği geçildi ve aşıya gerek olmadığı düşünülüyor olabilir.
Bilemedim.
(link)
Başka bir konu da, arkadaşım pozitif çıktı. Yeni doğan bebeğini göremedi 1 hafta. İzole etti kendisini, aradılar telefonla "cep telefonunuza bir mesaj geldi şifreyi verir misiniz" diye. Arkadaşım sordu, "burada bir isim var nedir bu?". Cevap: " önemli değil, yazılı olan kişinin gelip sizinle ilgilendiğine dair onay kodu sadece" arkadaşım gene sordu: " iyi de gelmemiş adamı neden onaylayayım kardeşim". Cevap: "beyefendi, zaten gelecek uygunluk yok zorluk çıkartmayın sistem böyle verin şu kodu."Bence bu son karar artan döviz kuru sebebiyle kit alınamadığı için alındı, aşı olup olmamak insanların kararına bırakılmayacak kadar önemli bir konu bence. Hadi kararı insanlara bıraktın bu insanların topluma karışıp adeta bir vektör görevi görüp diğerlerinin hayatını riske atmaya hakları yok aşı olmuyorsan otur evinde. Yıl olmuş 2022 aşıya inanmamak nedir ya kuduz aşısıda yaptırma o zaman, hepatit, çiçek, tetanoz, çoçuk felci, herpeste yaptırma? Veteriner olarak sinirlendim gece gece.
Ufaktan corona virüsünün endemik yapıya geçmesi diye okumak istiyorum.Aşı karşıtı ya da taraftarı hiç bir önemi yok.
Objektif olarak bunu buraya bırakıyor ve çekiliyorum.
Düşünceler nedir merak ediyorum.
Not: mantıklı tek açıklama geliyor aklıma. Toplumsal bağışıklık eşiği geçildi ve aşıya gerek olmadığı düşünülüyor olabilir.
Bilemedim.
(link)
Yıl 2022 olmuş, hala at izi ile it izini karıştırmak neyin nesi veterinerciğim? O aşılar başka,bu covid 19 aşısı başka. Karıştırmayın iki grubu.Bence bu son karar artan döviz kuru sebebiyle kit alınamadığı için alındı, aşı olup olmamak insanların kararına bırakılmayacak kadar önemli bir konu bence. Hadi kararı insanlara bıraktın bu insanların topluma karışıp adeta bir vektör görevi görüp diğerlerinin hayatını riske atmaya hakları yok aşı olmuyorsan otur evinde. Yıl olmuş 2022 aşıya inanmamak nedir ya kuduz aşısıda yaptırma o zaman, hepatit, çiçek, tetanoz, çoçuk felci, herpeste yaptırma? Veteriner olarak sinirlendim gece gece.
Benim sıkıntım ortaya karışık tavırlar. Ya öyle davran ya böyle. Bir öyle bir böyle olmuyor..Ufaktan corona virüsünün endemik yapıya geçmesi diye okumak istiyorum.
Dünya üzerinde kendi toplumunu her 3 ayda bir aşılayabilecek ekonomi ve sistem bilmiyorum.
2 doz aşı %95 koruyor ile başlayıp sonra aslında bu korumanın sadece hastaneye yatışları koruduğu ortaya çıkıp akabinde 2 dozun da 3 doza çıkarıldığı bir serüven bu.
Bu yüzden benim görüşüme göre olması gereken şey normal grip muamelesi görmesidir. Aşı olmak isteyen senede 1 veya en fazla 2 kez olsun.
Böylece insanların bağışıklığı alt üst edilmemiş olur. Bunun yanında da ne olursa olsun Pcr, maske ve karantina saçmalığı kaldırılsın.
Yıl 2022 olmuş, hala at izi ile it izini karıştırmak neyin nesi veterinerciğim? O aşılar başka,bu covid 19 aşısı başka. Karıştırmayın iki grubu.
Hoş diğer aşıları eskiden hıfzıssıha üretiyordu, misal kuduz aşısı içeriğinde yerli malı aşılarda civa yoktu. Mevcut durumda kuduz aşılarımız hindistandan geliyor. İçinde civa var, inşallah sadece civa vardır diye ümit ediyoruz.
Hiç bir durumda insanı hiç bir tıbbi müdahaleye zorlayamazsınız. Şu zorba baskıcı kafayı bi bir bırakın artık.Bence bu son karar artan döviz kuru sebebiyle kit alınamadığı için alındı, aşı olup olmamak insanların kararına bırakılmayacak kadar önemli bir konu bence. Hadi kararı insanlara bıraktın bu insanların topluma karışıp adeta bir vektör görevi görüp diğerlerinin hayatını riske atmaya hakları yok aşı olmuyorsan otur evinde. Yıl olmuş 2022 aşıya inanmamak nedir ya kuduz aşısıda yaptırma o zaman, hepatit, çiçek, tetanoz, çoçuk felci, herpeste yaptırma? Veteriner olarak sinirlendim gece gece.
Pcr nedir, koronaylan ilişkisi nedir? Boğaza bulanan çomağın, sinüslere dürtülmesindeki amaç ne ola sormak lazım. Pcr işkencesi bitti artık maç izlemeye gidecekler için. Şehirler arası otobüslerde memleketine gidecek adama da selam olsun. Corona tipi virüsler mütatiftir, aşı geçmiş mutasyonlara karşı bağışıklık sağlar diye konuşan bilim adamları doğruyu söylüyorlarmış meğerse. İngiltere sürü bağışıklığını savunuyor dendiğinde gülen karantinacılar, sanırım ingilizlerin doğru yolda olduğunu -taa o zamandan- anlamışlardır. Aşıya inanıp, 2 doz sinovactan sonra koşa koşa 3. Dozu biyontek olup vefat eden 2 akrabam ve 2 arkadaşımın babasına Allah rahmet eylesin. İspanyol gribi nasıl ölümcül olup tarihteki yerini aldıysa, sıra bunda. Ama Bill Gates efendi, Hindistan'da aşı pavlikesi kuruyoz diye fitneyi verdiksıra, çinde virüslü evler alev silahıylan dezenfekte ediliyor dendiksıra, bu bişey değil, daha beter virüsler gelipduru dendiksıra artık bu virüs ile yaşam pratiği yerleşecek. Maske, elde dezenfektan, sabunlanmaktan deforme olan el mukozası, aşı neden olmuyorsun yada Çin aşısı yetmez neden alman aşısı olmuyorsunlar devam edecek. Burası net artık.2020 Aralık ayında corona olduğumda 12. gün sonunda testim yine pozitif çıkmıştı.
Geçirdiğim kaza yüzünden gittiğim fizik tedavi sürecinde fizyoterapist doktor ilk corona olanlardandı.
Onun hikayesinde ise 14 günlük karantinası bitmesine rağmen sonraki 2 aylık süreç de testinin sürekli pozitif çıkıyor olmasıydı.
Bunun sebebini pasif halde olup bulaşıcı etkisini kaybetmiş virüs kalıntıları diye açıklamaktalar.
Ya da diğer sebebi ise Pcr testlerinin gerçekten doğru ölçüm yapamıyor oluşudur.
"Maske nedir, corona'dan ne kadar korur?" diyerek devamını getirmek istiyorum.Pcr nedir, koronaylan ilişkisi nedir? Boğaza bulanan çomağın, sinüslere dürtülmesindeki amaç ne ola sormak lazım. Pcr işkencesi bitti artık maç izlemeye gidecekler için. Şehirler arası otobüslerde memleketine gidecek adama da selam olsun. Corona tipi virüsler mütatiftir, aşı geçmiş mutasyonlara karşı bağışıklık sağlar diye konuşan bilim adamları doğruyu söylüyorlarmış meğerse. İngiltere sürü bağışıklığını savunuyor dendiğinde gülen karantinacılar, sanırım ingilizlerin doğru yolda olduğunu -taa o zamandan- anlamışlardır. Aşıya inanıp, 2 doz sinovactan sonra koşa koşa 3. Dozu biyontek olup vefat eden 2 akrabam ve 2 arkadaşımın babasına Allah rahmet eylesin. İspanyol gribi nasıl ölümcül olup tarihteki yerini aldıysa, sıra bunda. Ama Bill Gates efendi, Hindistan'da aşı pavlikesi kuruyoz diye fitneyi verdiksıra, çinde virüslü evler alev silahıylan dezenfekte ediliyor dendiksıra, bu bişey değil, daha beter virüsler gelipduru dendiksıra artık bu virüs ile yaşam pratiği yerleşecek. Maske, elde dezenfektan, sabunlanmaktan deforme olan el mukozası, aşı neden olmuyorsun yada Çin aşısı yetmez neden alman aşısı olmuyorsunlar devam edecek. Burası net artık.
İnformasyon ortaçağını yaşıyoruz. Bilgiye erişim o kadar kolaylaştı ki Şekerim, herşey parmaklarının ucunda. Amerika'da siriye inanan aveller türemiş çoktan. Bu enformasyon orta çağı. Bilgi denizinde alabildiğine cehalet içindeyiz. Google bize doğruyu dosdoğruyu söylere inanmışız. Wikipedia kutsal kitabımız olmuş. YouTube videolarını izleyerek ne nasıldır öğreniyoruz. Medikal journal ler doğruyu yazar, dünya Sağlık örgütü insan yararına çalışır, Green peace dünyayı korur, diyanet herşeyi doğru bilir, bilimsel kuruluşlar para babalarından finans sağlamadan kendi yağları ile kavrulura inanmışız. Devam o vakit.
Bir sakal demosu olarak maske. Burnun güzelliğini gözler önüne seren tutku olarak maske. Pazubent olarak maske ve lastiklerinin gücü konulu eserler. Covid Aşısı oldum maskeden kurtuldum yiğitleri."Maske nedir, corona'dan ne kadar korur?" diyerek devamını getirmek istiyorum.
Dünyayı zaten kirletiyorduk şimdi buna birde işe yaradığı kanıtlanamayan plastik atıkları eklemiş olduk.