Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube Kullanıcıları Kulübü

Abilerim arkadaşlar iyi günler dilerim bu bisiklet ne kadara satılır kozmetik 10/9FB_IMG_1653992862122.jpg

Scudo
Cube Nuroad Pro 2021 ile ilgileniyorum, genel olarak kadro boyutları nasıl oluyor bu markada? Sitesinde ölçülerime göre XL 61cm öneriyor, ikinci el 58cm L beden buldum sorun yaşatır mı acaba? (193boy/93içbacak)
Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

105 set ile toplamayı dusunuyorum.Kadroda hiçbir sorun yok 2017 Cube agree sl C62 20.000 tl gibi bir fiyatı var sizin gorsulerınız nedir kafro fiyatı için

Dosyalar

• IMG_0152.jpeg
    IMG_0152.jpeg
    72,9 KB · Okunma: 74

Dosyalar

• IMG_0368.jpeg
    IMG_0368.jpeg
    144,6 KB · Okunma: 69
  • IMG_0370.jpeg
    IMG_0370.jpeg
    153 KB · Okunma: 68
  • IMG_0369.jpeg
    IMG_0369.jpeg
    173,5 KB · Okunma: 59
Cube için Alman salcanosu diyorlar... Doğru mu bu?

Not: Ben de Salcano kullanıyorum ve etrafımda cube binen abilerim arkadaşlarım da var. Bence gayet de iyi bisikletler..Neden böyle bir itham gelişmiş?

Not: Ben de Salcano kullanıyorum ve etrafımda cube binen abilerim arkadaşlarım da var. Bence gayet de iyi bisikletler..Neden böyle bir itham gelişmiş?
Türkiyede diyorlardır onu. Cube iyi bir marka ve şuan pro pelatonda Belçika takımı Intermarché - Circus - Wanty tarafından kullanılmakta.

Screenshot 2023-11-18 at 10-32-49 Intermarché - Circus - Wanty 2023.png

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa

Hayır hiç bir alakası yok! Kim öyle diyorsa yalan söylüyordur. Çevremde Cube marka yol bisikleti ve mtb kullanan abilerim ve kardeşlerim var. Her biri uzaktan bakıldığında kalite görünümü veriyor oldukça şık, dayanıklı ve kaliteli bisikletler. Salcano ile Cube aynı klasmana koymak büyük bir hatadır. Hani çevremde yoğunlukla Cube marka bisiklet kullanmayan olsa bir şey demem de. Yanlış anlama Salcano yu karalamak istemem lakin böyle şeyler duyunca da şok oluyorum.

• Beğen
Ahh ah 😩 @Semih Cavdar abi, yine vurdun, gol oldu.. Türkiye yi hiçbir şey için ölçü almamak gerek.. haklısın.. Çünkü yurt dışında da iyi yerlerde olan bölgesel takımlarda da kullanılıyor ..

@StanicEnemy doğru 👍 aynı paralellikte bir benzetme olamaz.. Türkiye de markaya çok kafayı takanlar var gerçekten, halbuki, bisiklet pek çok kombinasyonla birlikte var oluyor.. O kadroda jantlar, vites grup setleri, sabit kompenentler vs...tamam, kadro Salcano , carraro da (!) Diğer kalanlar ne ? Kadroyu gömüyorlar ama o bisikletle gelen dura ace hidrolik disk, fizik sele, yarı karbon yarı aliminyum ama düşük profilli jant seti, fsa gidon vs vs bunlarla düşünmek lazım... Türkiye den de çekilmiş zaten Cube... Doğrusunu yapmışlar..

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Alman Salcano'su ne demek ki? Alman Salcano'su olunca Pro Peloton'da kullanılamaz, dandik bir markadır mı diye anlamalıyız? Itham edilen şeyi de anlamadım karşı savunmayı da anlamadım.

Alman Salcano'su ne demek ki? Alman Salcano'su olunca Pro Peloton'da kullanılamaz, dandik bir markadır mı diye anlamalıyız? Itham edilen şeyi de anlamadım karşı savunmayı da anlamadım.
Vasat bir marka/ürün denmek isteniyor.

Almanların iyi bisiklet markası ne peki?

Almanların iyi bisiklet markası ne peki?

Canyon var..şimdi bu firma ile kıyaslarsak ufaktan Salcano imajı oluyor ama Canyon daha elit sınıf ya da sporcular için bisiklet üreticisi konumunda iken Cube, daha orta veya alt kalite talep eden ya da imkana sahip kullanıcılar için bir marka statüsü elde ediyor.. Bu noktada Salcano ile bir benzerlikleri var gibi duruyor ... Sonuçta Salcano da bir Trek , ribble, colnago imajı elde edemeyecek bir kadere sahip gibi..

Canyon var..şimdi bu firma ile kıyaslarsak ufaktan Salcano imajı oluyor ama Canyon daha elit sınıf ya da sporcular için bisiklet üreticisi konumunda iken Cube, daha orta veya alt kalite talep eden ya da imkana sahip kullanıcılar için bir marka statüsü elde ediyor.. Bu noktada Salcano ile bir benzerlikleri var gibi duruyor ... Sonuçta Salcano da bir Trek , ribble, colnago imajı elde edemeyecek bir kadere sahip gibi..
Önceki yol bisikletim Cube Attain di 4 yıl kadar kullandım ve hiç başımı ağrıtmadı. Ayrıca bence detaylardaki özen oldukça iyiydi.
Şu andaki yol bisikletim Canyon Endurace CF ve daha kutudan çıktığında vitesler ve frenlerde ayarsızlık vardı. Kadro da Alman üretimi değil. Hanımın bisikleti de Canyon Commuter ve benzer sorunları onda da yaşadım.Kadro uzak doğu üretimi ve Canyon uyumlu çamurluk ve bagaj bulma konusunda bile yardımcı olamadı. Kadronun boyası da aşırı hassas.
Canyon fiyat performansa oynayan ( aracı satıcıları devreden çıkardığı için) ve pazarlama işini iyi bilen güzel reklam yapan bir marka bana göre. Cube den fazlası olduğunu düşünmüyorum.

Önceki yol bisikletim Cube Attain di 4 yıl kadar kullandım ve hiç başımı ağrıtmadı. Ayrıca bence detaylardaki özen oldukça iyiydi.
Şu andaki yol bisikletim Canyon Endurace CF ve daha kutudan çıktığında vitesler ve frenlerde ayarsızlık vardı. Kadro da Alman üretimi değil. Hanımın bisikleti de Canyon Commuter ve benzer sorunları onda da yaşadım.Kadro uzak doğu üretimi ve Canyon uyumlu çamurluk ve bagaj bulma konusunda bile yardımcı olamadı. Kadronun boyası da aşırı hassas.
Canyon fiyat performansa oynayan ( aracı satıcıları devreden çıkardığı için) ve pazarlama işini iyi bilen güzel reklam yapan bir marka bana göre. Cube den fazlası olduğunu düşünmüyorum.

Size katılıyorum... Ben de bu konuda Salcano lehine aynı şeyleri düşünüyorum .. bu adamlar daha ne yapsın? Trek markası da öyle, jantları bontrager marka ve neredeyse şikayetçi olmayan yoktur. Kronik sorunlar var, duyuyoruz.. gibi gibi .. Ama işte marka imajı söz konusu... Yıllar önce Chevrolet Cruze 10 hava yastıklı , ESP li arabalar satıyordu en boş donanımda bile.. adamlar Avrupa pazarından çekildi.. emisyon skandallarıyla , fabrika çıkışlı kusurlu arabalarla, uydurma donanımlar ve çift kavrama sorunlarıyla örn wv satış rekorlarını yükseltmelere doyamıyor... Hazır konusunu açmışken , ben de Taiwan üretimi karbon bir kadro kullanıyorum, ki çin malı olanlar da var, bayiden alıp çin malı olmasına rağmen orjinal diyen tipler var, doğrudan çin den alanlara da ateş püskürenler var .. ilginç..

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Bir çok büyük marka, ucuz işçilikten dolayı kadrolarını kendi standartlarında uzak doğuda üretiyor. Kadronun uzak doğuda (Tawian, Çin vs) üretilmesi kadroyu o ülkenin malı yapmıyor. Misal ülkemizde ucuz işçilik nedeniyle Toyota, renault gibi markalar araba üretiyor ama üretilen arabaların hiç biri Türk malıdır diye geçmiyor. Keza birçok ünlü kıyafet markasıda aynı. Yaşadığım yerdeki tanınmış markaların etiketine bakıyorum Made in Turkey yazıyor :)

• Beğen
Bir çok büyük marka, ucuz işçilikten dolayı kadrolarını kendi standartlarında uzak doğuda üretiyor. Kadronun uzak doğuda (Tawian, Çin vs) üretilmesi kadroyu o ülkenin malı yapmıyor. Misal ülkemizde ucuz işçilik nedeniyle Toyota, renault gibi markalar araba üretiyor ama üretilen arabaların hiç biri Türk malıdır diye geçmiyor. Keza birçok ünlü kıyafet markasıda aynı. Yaşadığım yerdeki tanınmış markaların etiketine bakıyorum Made in Turkey yazıyor :)
Ben bunu eksiklik olduğu için değil Alman markası olmasına rağmen üzerinde Alman işçiliğinin az olduğunu belirtmek için yazmıştım. Kadrolarını hala Almanya’da üreten daha butik markalar var. Bu onları daha kaliteli yapar iddiam yok zaten bu işi artık Taiwanlı üreticiler domine etmiş durumda.
Artık Almanya’da o meşhur işçiliği de bulmak çok mümkün değil zaten ama yine de özellikle kalite kontrol standartları biraz daha yüksek oluyor. Bu arada Türk işçiliği genel olarak kabul görmüş durumda. Özellikle ihraç edilen Türk malları kontrol anlamında da daha sıkı takip edildiği için bence oldukça kaliteliler.

• Beğen
Trek markası da öyle, jantları bontrager marka ve neredeyse şikayetçi olmayan yoktur.
Bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum. Bir ara hatırlarsın belki, benim arka jant 16 yerden çatlamıştı ve bir tane de kocaman delik açılmıştı. İşin komik yanı ne darbe aldı, ne de arazi yola girdi bisiklet. Asfalt ve beton yol dışında başka bir yolda gitmediğim halde. Neyse ki Trek yurt dışından hiç bir ücret talep etmeden bana komple yeni bir tekerlek yollamıştı garanti kapsamında olduğu için.

1700337962765.jpg

• İnanılmaz
arkadaslar 2020 c62 cube agree sl bisikletim için yedek kadro kulağı almayı düşünüyorum nereden temin edebiliriz ?

doğru aslında cube için söylenen. o bölgenin vasat markası, canyon da premium bir marka değildir.

özellikle canyon un nasıl bir marka olduğunu pek fazla bilen yok. bu yüzden canyon un konumu konusunda fikir ayrılıkları var, ben premium bir marka değil diyenlerdenim.

denk geldiniz mi bilmiyorum fakat cube markasının ekipmanları çok vasat. bende 2 dolar lık çin lambası var, aynısının üzerine cube isim bastırıp 25 euro ya satıyor. hiçbir zaman premium bir marka değildi cube, bundan sonra da zor.

jantlar konusunda katılıyorum, trek markasının piyasadaki jantları berbattır. en azından giriş seviyesi için konuşacak olursak.

sonuç olarak premium farklı bir sınıftır, belki 1000 dolar a bisiklet bakıyorsanız cube den bir bisiklet gözünüze kestirebilirsiniz fakat rakam 5000 lere çıkarsa işler değişir.

işin premium kısmında çok fazla bilmediğimiz marka var, orası daha da karışık.

işin reklam kısmını ayrı tutarsak cube de bedava bisiklet satmıyor sonuçta, benzer bir bisikleti daha ucuza satıyorsa bir şeylerden kısmak zorunda. her şirketin amacı daha çok para, takılmayın.

• Beğen
Geri