Scudo Sports

CUBE'lerimizi burada Gösterelim ve Dünya Cube'nin güzelliğini görsün...

Scudo
Ikinci Cube'umu topluyorum..

Dosyalar

• cube.png
    cube.png
    1,2 KB · Okunma: 32
http://hizliresim.com/q4Qo4B

Dosyalar

• 20150104_130749_resized.jpg
    20150104_130749_resized.jpg
    125,1 KB · Okunma: 59
Cevdet Bey Cube beklerken Colnago ile karşılaştım. Bisikletiniz güzelmiş, güle güle kullanın. :)

yanlışlıkla colnagoyu koymuşum :) cube burda

Dosyalar

• 20150222_165656.jpg
    20150222_165656.jpg
    119,1 KB · Okunma: 63
@r.ezk

Bu bisikletin kadro boyu nedir. 95 filanmı

Merhaba arkadaşlar, konuyu dağıtmak istemezdim ama en kesin bilgiyi burada bulurum diye düşünüyorum.

Başlıktaki gibi ben de Cube'nin güzelliğini gördüm ve son bir haftamı bu marka modellerini inceleyerek geçirdim. Şimdi bir Cube yol bisikleti edinmek istiyorum ama İstanbul içinde nereden alırım nerede görürüm bir türlü çözemedim. Yasminsports'un verdiği satıcı listesine göre İstanbul'da sadece bir tane satıcı var ve onun da internet sayfasında yol bisikleti modelleri yok. Belki de ben çok yanlış arıyorum. Bilemedim.

Kısacası İstanbul içinde (özellikle Anadolu yakası) bulunan Cube satış noktaları hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

NOT: Her fotoğrafa Maaşallah diyorum korkmayın. :)

@C. Tiryaki

Merhaba, ileri bisiklet yani diğer adıyla accell bisiklet Türkiye distribütörlerinden bir tanesi. İnternet siteleri çok güncel değil, telefon ve adres bilgileri günceldir.
(link)

@C. Tiryaki ileri bisiklet sadece kızıltoprak şubesinde cube lar var. Üst mesaj daki linkten numaralarını bulursunuz. Bugün giderseniz ve kapaliysa yandaki büyük bisikletciye girin ikisi aynı kişi. Alacağınız peloton race yol bisikleti ise o yok ben soyliyeyim :(

Bundan yaklaşık 1 sene önce ilk "bisiklet gibi bisiklet"imi almak için Ortaköy Trek'e gitmiştim. Çiçek gibi insanlardı mağazadakiler. Özellikle İzzet Bey'i, satın almadan önceki 3-4 ziyaretimde uzun süreler ayakta diktim ama "gık" demedi. Kibarlığında ve bilgi paylaşımında zerre fark olmadı. Hatta şunu söyleyebilirim; iki model arasında kaldığımda, kullanım amacıma göre 450TL daha ucuz olan modeli almamı tavsiye etmiş, diğerini "sizin için gereksiz" diye tanımlamıştı. (Umarım herkes onun gibi kibar ve tok satıcılara denk gelir)
Bisikletimi aldığım gün ise bilindik güleryüzü ile yolculayıp, "bir gün herkes yola gelecek" diye eklemişti.

Bisikletime hep keyifle bindim, özenle sakladım kirden pastan. Biliyordum bir gün yol bisikletine geçeceğimi ama sandığımdan da çabuk olacağını kestirememiştim. Son 1-2 aydır yol bisikletlerine bakarak geçiriyordum günlerimi. SCOTT, FOCUS derken, ismi dışında pek bilgim olmayan CUBE markasını araştırmaya başladım. Yalan yok; gönül TREK isterdi elbette ama ne mümkün. CUBE ile TREK arasında, aynı donanımlara sahip modellerde 4000-5000 TL fiyat farkı var. Bir tane daha CUBE parası. :(

Baktım baktım, iyice ısındım. Kadro boyu 50 mi olsa 53 mü olsa derken en sonunda aldım bir 53 CUBE... CUBE Peloton SL... İlk günden bağ kurduk kendisiyle. İsmi bile var; Kübra Selin Tiryaki. Memnun muyum? Çok... Tavsiye eder miyim? Çok... Yol bisikleti öyle ha diyince alışılabilecek bir tür mü? Hayır.... SONUÇ: Ben de YOLA GELDİM.

edit: gidonu indirip kaldırma şansımız var mı acaba bu modellerde?

https://i.hizliresim.com/AmYEDp.jpg

merhaba cube kullanıcıları. cube hoşuma gittiği için kendime ve bütçeme uygun bu modeli buldum. bu model hakkındaki görüşlerinizi benimle paylaşabilir misiniz?

cube fiyatları aşağı yukarı böyle elbet daha ucuzlarıda var ama onlarda özellik bakımından düşük seviyede :)

@C. Tiryaki

Hayırlı olsun, ben de ilk bisikletimi oradan aldım yolda da Trek ile devam etmek isterdim ama dediğiniz gibi fiyatları çok astronomik.
Gidonu kaldırıp indirme şansınız var biraz yukarıda kalmış vites kolu yere dik olarak bakmalı.

Küp diye bir Türk markası bisiklet çıksa amma dalga gecersiniz. Satın alanı pek çoğumuz hor görür ama marka cube ve yabancı olunca methiye düzmek güzel tabii.

Geri