Scudo Sports

Cyclocross almayı düşünenler ama kararı veremeyenler... CYCLOCROSS ALIN :)

Scudo
bence cyclocross harika bir duygu. insan sadece bisiklet sürmeye konsantre oluyor ve arayışlara girmiyor. yazdan beri kullanıyorum çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Murat Aras
cyclocross almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Bende yeni bir kullanıcıyım. Uzun araştırmadan sonra cyclocross almaya karar verdim. bu süreçte edindiğim bilgileri ve tecrübeleri birilerine faydası olur diye yazdım.
(link)

ben de aldım bir tane ama kadro küçük yine :( uygun fiyata satacağım. ama çok kaliteli bir bisikletmiş. carraro cr cx cyclocross 2015.
sonra da adam gibi birşey alalım kadro boyumuza uysun :)

düşünen olursa foruma özel uygun fiyata veririz yani :) 48 kadro 170 boya göre

hiç kurulmadı daha

bende de scott var.. aldığımda bilgisizliğimden dolayı bilmiyordum yol bisikleti sanıyordum.. ağırlığı 9,15 geliyor. (fabrika verisi) üzerinde 105 sistem var. lastiklerde 23mm.

yol bisikletinden farkı nedir? bakınca anlaşılabilir bir fark göremedim ben?

birde arazi için lastik önerebilir misiniz? yeri gelmişken onu da sorayım :)

@Kaan Özçelik yazıyı okudum , bilgilendim :) teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Kaan Özçelik
@srdrmrs

Jant setiniz 700x23 uyumlu ise muhtemelen 15mm profildedir. Bu durumda da bisikletiniz cyclocross maşa açıklığına da sahip olsa 700x28 lastikten kalını takmanız pek mümkün değil.
Benim kullandığım jant seti ile 700x35 lastik kullanılabiliyor. Halihazırda 700x28 Continental Grand Prix kullanıyorum. Orjinal lastikleri ise Continetal Cyclocross 700x35.
Arazi performansı konusunda Schwalbe Rocket Ron'un daha iyi olduğunu okumuştum ancak daha önemlisi olan jant setinizin uyumluluğu.
Cyclocross bir bisikleti yol bisikletinden ayırmanın bir yolu da kablolama yönüne bakmaktır. Omuzda taşınacak şekilde dizayn edildikleri için kablolar üst borunun üzerinden geçer durumdadır. Tabi içten kablolama yapılan üst seviye modeller için böyle bir ayrım söz konusu değil.

teşekkürler.. bende 35mm lastiklere bakıyordum lazım olur diye :) @Sadettin Z.

Merhaba,
Arkadaşlar bende cyclcross alalı 1 ay oldu.Deneyim olarak şunu söylemek mümkün.daha hızlı(yüzde on) ama kesinlikle daha konforsuz.Tırmanama konusunda sorun yok.Ruble 12-28 lik ruble bile yeterli olabiliyor. sonuç tavsiye ederim derim

Bu modeller benim gibi yol bisikleti fiziğine aşık olup (gidon,kadro, v.s.) kısıtlı sürüş zeminleri dolayısıyla yol bisikleti alamayanlar için çok iyi olmuş.Şu anki şehir bisikletini almasaydım kesinlikle bunlardan bir tane alırdım.İleride inşallah.

1800-2000 butceye oneri

Ayrica trek hibrit düşünüyorum.

Almayı düşünenler için Giant Anyroad 2 den çok memnunum , hem yolda hem arazide tatmin edici.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Merhaba,
siz syclocross lastik olarak taşlı asfalt kullanımında ne önerirsiniz? benim bisiklette
Schwalbe Super Swan Performance, 700x35 bu lastik var.
Bana biraz sert geliyor.daha konforlu yol için grandprix 4 season 28 mm aldım.daha sert oldu.şimdi 26 km kullndığım bu lastikleri satmayı düşünmüyorum.
Sizin tavsiyeniz ne olur arkadaşım..

@Ahmet-E

Orta yaş ve üzerine olmaz hocam. Üzerinde bir belge geliyor. Belgede "belirli bir yaşın üzerindeki biri binerse bu bisiklet kendi kendini imha eder" yazıyor :)

Şaka bir yana, her tür bisiklete her yaştan insan binebilir.

Yaş bilmem Kuzey'ciğim.Ben yol ;)bilirim.Şaka doğruluk pay olsada günde 100 km rahat yapıyorum.Hergün ortalama 30 km yapıyorum.yazlıktan iş 13 km.30 dk teslim.Rampa köpekler olsada...;););)

Geri