Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cycplus M1

(link) böyle bir aracı lazım sanki ?

Scudo
O paraya göğüs aparatı alınır. Daha tutarlı ölçüm alır.

Aslında nabız değerleri strava da birleşse bile yeterli olur sanırım ama o bile olmuyor sanırım.

Arkadaşlar bu cihaz apple watch aracılığı ile ölçülen nabız değerini okuyup ekranında gösterebilir mi acaba
Malesef ant+ özellikli nabız bandı kullanmanız gerekiyor.

merhaba, cycplus m1 cihazımda herşey normal gözüküyorken şarj etmemeye başladı. Son güncellemeyi yaptıktan sonra oldu sebebi bu olabilir mi. Cihazı resetlemek istedim fabrika ayarlarına ama o da olmadı arkada küçük reset deliği bir işe yaramıyor. Böyle bir sorunu yaşayan oldu mu. Şuan tek diş kaldı fakat şarja takıyorum dolma işlemi başlamıyor.

merhaba, cycplus m1 cihazımda herşey normal gözüküyorken şarj etmemeye başladı. Son güncellemeyi yaptıktan sonra oldu sebebi bu olabilir mi. Cihazı resetlemek istedim fabrika ayarlarına ama o da olmadı arkada küçük reset deliği bir işe yaramıyor. Böyle bir sorunu yaşayan oldu mu. Şuan tek diş kaldı fakat şarja takıyorum dolma işlemi başlamıyor.
Bizde 2 cihaz var böyle bir sorunla karşılaşmadık şarjı bitirip telefon kapanınca doldurmayı deneyin o da olmazsa batarya değişimi denenir ya da firmaya mail atılmak sureti ile değişim istenir.

batarya da problem olabilir son güncellemeleri bende yaptım ve hatta cihazım şuan şarj da

arkadaşlar merhaba cycplus m1 için magene marka nabız ve kadans sensörü aldım bluetooth dan düzgünce sensörleri gördü problem yok kadans sensörünü sol pedalın hemen altına taktım konumu doğrumudur acaba bir de bu nabız ve kadas sensörleri çalışmadığı zaman pil tüketmeye devam ediyormu yani yol bilgisayarını kapattığım zaman bağlantıları kesildiği için uyku moduna mı dönüyorlar acaba

nabız sensörü kemere takıldığında aktif hale gelir, kadans ise hareket algıladığında. yani endişe etmeyin, boştayken uyku moduna giriyor.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
nabız sensörü kemere takıldığında aktif hale gelir, kadans ise hareket algıladığında. yani endişe etmeyin, boştayken uyku moduna giriyor.
teşekkürler hocam peki kadans sensörü için taktığım konum doğrumu acaba ?

evet, doğrudur 👍

• Beğen
Efe hocam; Benim sensörlerimin konumu doğru mu acaba?

Senin sensörler biraz yanık bence Adil.

• Hahaha
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Senin sensörler biraz yanık bence Adil.
Allah sizden razı olsun Efe hocam. Dualarımda sizi hiç eksik etmiyorum. Birde kıymetli hocam size küçücük bir sorum olacak. 2-3 aya beni geçecektiniz. O durum ne oldu? Performans pabuçları satışa koyup, turcu mu olmaya karar verdiniz yoksa? Belki ilerleyen zamanlarda tırmanışlarda size denk gelirsem, yüksek nabız aralıklarınızda 1-2 saniyeliğine bile olsa sizin hızınıza düşüp, huşu bulmayı isterim. Saygılar sunuyorum sayın hocam. Rabbim sizi korusun. Bisiklet sporunun sizin gibi duayenlere her zaman ihtiyacı var. Allah bin kere razı olsun hocam. 🙏🏻🤲📿

• Hahaha
Tepkiler: specific
Merhaba,
Değişik bir sorun var. M1 cihazım sorunsuz tüm aktivitelerimi kayıt ediyor. Kendi uygulamasında workouts kısmında hepsi tarih saat km olarak düzgün bir şekilde görünüyor. Amaaaaaa, strava ya upload ettiğim zaman kayıtların bazen yarısı bazen daha fazlası upload olamıyor. Sorunun kaynağını buldum. Çözümünü bulamadım.

Kayıtlar telefonda tarih ve saat olarak düzgün görünsede stravaya upload olunca 31 dec 1989 tarihli bir kayıt oluşturuyor.
strava da bu tarihli bir kayıt olunca diğer aynı tarihli (yanii tarih kısmı bozuk dosyalar) diğer kayıtlar strava tarafından "zaten var" denilerek reddediliyor.
Çözüm olarak fit dosyalarını bilgisayara indirip tarih saat kısmını düzeltip yeniden elle upload ediyorum. Ama bunun kalıcı çözümü olmalı diye düşünüyorum.

yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.

içip içip sallıyorsun sağa sola Adil.

az içmeni tavsiye ederim, gece 12’den sonra külkedisine dönüşüyorsun 😀
Ben alkolü bırakalı 1.5 ayı geçti Efe Hocam. Sen büyük ihtimal alkol ve sigara son gaz devam ediyorsundur. 74 kilo %16.4 yağ oranına düştüm bu arada. Dilersen bir gün Zone2 antrenmanıma katıl. İçtiğim zamanlarda benimle sürerken tavan nabız yapıp, yüzünün morardığı günleri yad ederiz. Seviliyorsun, Bay...

Yahu birde; O hikayede külkedisi ayakkabısının tekini geride bırakıyordu. Bu senaryo bana çok uymuyor gibime geldi. Tanıdık geliyor bir yerlerden ama nereden.

bir yerlerden.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Semih Cavdar
seni de duyuyorum Adil, gündoğdu’da gruba yetişemeyip küsüp eve döndüğün zamanları biliyorum 😊 morarmak iyidir korkmamak lazım.

şöyle iyiyim böyle iyiyim diyeceğine bir başarını görsek daha iyi olur. yol bisikletine yeni geçmişlerle kendini kıyaslamakla, burada süper vücudum var demekle olmuyor bu işler :) morarmak iyidir, kaybetmekten korkma bu kadar 😉

sen de seviliyorsun, bye bye.

• Hahaha
Ben kıyas yapmıyorum. İki aya geçemesem bile sana yetişirim, sibdirella benzetmesi yapıp pabuçları da satışa çıkaran sensin. Basri y istedin de ben mi göstermedim Efe.

seni de duyuyorum Adil, gündoğdu’da gruba yetişemeyip küsüp eve döndüğün zamanları biliyorum 😊 morarmak iyidir korkmamak lazım.

şöyle iyiyim böyle iyiyim diyeceğine bir başarını görsek daha iyi olur. yol bisikletine yeni geçmişlerle kendini kıyaslamakla, burada süper vücudum var demekle olmuyor bu işler :) morarmak iyidir, kaybetmekten korkma bu kadar 😉

sen de seviliyorsun, bye bye.

Geri