Bilge dönmez
Daimi Üye
- Tepki
- 339
- İsim
- bilge dönmez
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
(link) böyle bir aracı lazım sanki ?
Malesef ant+ özellikli nabız bandı kullanmanız gerekiyor.Arkadaşlar bu cihaz apple watch aracılığı ile ölçülen nabız değerini okuyup ekranında gösterebilir mi acaba
Bizde 2 cihaz var böyle bir sorunla karşılaşmadık şarjı bitirip telefon kapanınca doldurmayı deneyin o da olmazsa batarya değişimi denenir ya da firmaya mail atılmak sureti ile değişim istenir.merhaba, cycplus m1 cihazımda herşey normal gözüküyorken şarj etmemeye başladı. Son güncellemeyi yaptıktan sonra oldu sebebi bu olabilir mi. Cihazı resetlemek istedim fabrika ayarlarına ama o da olmadı arkada küçük reset deliği bir işe yaramıyor. Böyle bir sorunu yaşayan oldu mu. Şuan tek diş kaldı fakat şarja takıyorum dolma işlemi başlamıyor.
batarya da problem olabilir son güncellemeleri bende yaptım ve hatta cihazım şuan şarj damerhaba, cycplus m1 cihazımda herşey normal gözüküyorken şarj etmemeye başladı. Son güncellemeyi yaptıktan sonra oldu sebebi bu olabilir mi. Cihazı resetlemek istedim fabrika ayarlarına ama o da olmadı arkada küçük reset deliği bir işe yaramıyor. Böyle bir sorunu yaşayan oldu mu. Şuan tek diş kaldı fakat şarja takıyorum dolma işlemi başlamıyor.
teşekkürler hocam peki kadans sensörü için taktığım konum doğrumu acaba ?nabız sensörü kemere takıldığında aktif hale gelir, kadans ise hareket algıladığında. yani endişe etmeyin, boştayken uyku moduna giriyor.
Allah sizden razı olsun Efe hocam. Dualarımda sizi hiç eksik etmiyorum. Birde kıymetli hocam size küçücük bir sorum olacak. 2-3 aya beni geçecektiniz. O durum ne oldu? Performans pabuçları satışa koyup, turcu mu olmaya karar verdiniz yoksa? Belki ilerleyen zamanlarda tırmanışlarda size denk gelirsem, yüksek nabız aralıklarınızda 1-2 saniyeliğine bile olsa sizin hızınıza düşüp, huşu bulmayı isterim. Saygılar sunuyorum sayın hocam. Rabbim sizi korusun. Bisiklet sporunun sizin gibi duayenlere her zaman ihtiyacı var. Allah bin kere razı olsun hocam. 🙏🏻🤲📿Senin sensörler biraz yanık bence Adil.
Ben alkolü bırakalı 1.5 ayı geçti Efe Hocam. Sen büyük ihtimal alkol ve sigara son gaz devam ediyorsundur. 74 kilo %16.4 yağ oranına düştüm bu arada. Dilersen bir gün Zone2 antrenmanıma katıl. İçtiğim zamanlarda benimle sürerken tavan nabız yapıp, yüzünün morardığı günleri yad ederiz. Seviliyorsun, Bay...içip içip sallıyorsun sağa sola Adil.
az içmeni tavsiye ederim, gece 12’den sonra külkedisine dönüşüyorsun 😀
seni de duyuyorum Adil, gündoğdu’da gruba yetişemeyip küsüp eve döndüğün zamanları biliyorum 😊 morarmak iyidir korkmamak lazım.
şöyle iyiyim böyle iyiyim diyeceğine bir başarını görsek daha iyi olur. yol bisikletine yeni geçmişlerle kendini kıyaslamakla, burada süper vücudum var demekle olmuyor bu işler morarmak iyidir, kaybetmekten korkma bu kadar 😉
sen de seviliyorsun, bye bye.