Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cycplus M1

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Scudo
Merhaba,
Açma kapama tuşu benim de bozuldu. Tuş yerinde duruyor fakat muhtelemen içerisinde devreye basan buton yerinden çıktı. İçini nasıl açtınız. Yolu nedir? Ben içini açamadığım için tamir işlemine girişemedim.
Elektronik tamircisine götürdüm. Açma kapamayi tuşunu tabletinki ile değiştirdi. Aslında biraz lehim işlerinden anlıyorsanız çok zor değil. YouTube da cycplus M1 repair diye aratırsanız söküp takma işlemleri anlatiliyor.

Elektronik tamircisine götürdüm. Açma kapamayi tuşunu tabletinki ile değiştirdi. Aslında biraz lehim işlerinden anlıyorsanız çok zor değil. YouTube da cycplus M1 repair diye aratırsanız söküp takma işlemleri anlatiliyor.
Elimizden geldiğince yapıcaz artık. Çok teşekkürler.

Merhaba, aranızda XOSS Nav modelini kullanan var mı? Elimdeki M1'i satıp rota özelliği olan bu cihazı almayı düşünüyorum. 2000 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Tavsiyelerinizi alabilirim.

Herkese iyi akşamlar. Cycplus m1 ile igsport bcs100s arasında kaldım. Kesin ikisinden birini alacağım. Cycplus m1'in bataryası neredeyse 2 katı daha büyük ancak 30 saatlik kullanım ömrü sunuyor (1100 mah) igsport ise 600 mah ile 40 saat kullanım ömrü sunuyor. Igsport 40 tane data sunarken cycplus 10 tane özellik sunuyor.(nasıl özellikler bilmiyorum ancak ne kadar fazla o kadar iyi) Cycplus m1 anladığım kadarıyla 3 yaşında bir cihaz yani güncelleme desteği kesilmiştir. Igpsort hakkında çok bir bilgi yok ancak tahminimce 7 aylık bir cihaz.
Cycplus M1'i alırsam vergiler dahil 470'e geliyor. Igpsort alırsam vergiler dahil 640'a geliyor. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? (Cycplusta mount yok sadece lastiklerle boğaza tutturmaya yarayan parçayla geliyor. Ayrıca silikon kılıf var. Type c kablo da var. Igpsortta ise mount geliyor. Ancak kılıf veya kablo gelmiyor.)
-Sonradan aklıma geldi iki bilgisayarda da anlık eğimi görebiliyor muyuz?

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar. Cycplus m1 ile igsport bcs100s arasında kaldım. Kesin ikisinden birini alacağım. Cycplus m1'in bataryası neredeyse 2 katı daha büyük ancak 30 saatlik kullanım ömrü sunuyor (1100 mah) igsport ise 600 mah ile 40 saat kullanım ömrü sunuyor. Igsport 40 tane data sunarken cycplus 10 tane özellik sunuyor.(nasıl özellikler bilmiyorum ancak ne kadar fazla o kadar iyi) Cycplus m1 anladığım kadarıyla 3 yaşında bir cihaz yani güncelleme desteği kesilmiştir. Igpsort hakkında çok bir bilgi yok ancak tahminimce 7 aylık bir cihaz.
Cycplus M1'i alırsam vergiler dahil 470'e geliyor. Igpsort alırsam vergiler dahil 640'a geliyor. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? (Cycplusta mount yok sadece lastiklerle boğaza tutturmaya yarayan parçayla geliyor. Ayrıca silikon kılıf var. Type c kablo da var. Igpsortta ise mount geliyor. Ancak kılıf veya kablo gelmiyor.)
-Sonradan aklıma geldi iki bilgisayarda da anlık eğimi görebiliyor muyuz?
Cycplus kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye edebilirim. Diğer cihaz hakkında bilgim yok, yorum yapamayacağım maalesef. (Anlık eğim, ortalama eğim, max eğim de olmak üzere tüm verileri anlık, ortalama ve max olarak görebiliyoruz)

Arkadaşlar nabız ölçümü için Cycplus M1 ile sahip olduğumuz akıllı bileklik yada akıllı saati bağlamak mümkün mü acaba? Hiç deneme fırsatı olan oldu mu?

Bende de cycplus m1 var kadans ve hız sensörlerini telefon tanıdı ama cihaz bir türlü görmedi

son güncellemeyi (1.2.7) şimdi yaptım diğer güncellemelerde değişmeyen sıcaklık ve mesafe birimi imperial olmuş metriğe çevirdim ve önceden olmayan C8 sekmesi gelmiş odo yu gösteriyor 26427 olarak görünüyor bende ama 1030 km benim toplamım sanırım onu da yeniden girmek gerekecek.
Merhaba, bu odo nedir, ne olarak ayarlamak gerekir?

Bir de şimdi aranıza yeni katılmış bir M1'ci olarak; yanımızda sadece bu cihazı alıp antrenman kaydı oluşturunca sonrasında telefona bağlanıp antrenmanı XOSS üstünden Strava'ya kendisi mi ekliyor nasıl yapıyoruz onu bi yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar nabız ölçümü için Cycplus M1 ile sahip olduğumuz akıllı bileklik yada akıllı saati bağlamak mümkün mü acaba? Hiç deneme fırsatı olan oldu mu?

ben denedim ama cihaz görmedi akıllı bilekliğimi bilen bir arkadaşımız varsa çok iyi olur açıkcası

Bir de şimdi aranıza yeni katılmış bir M1'ci olarak; yanımızda sadece bu cihazı alıp antrenman kaydı oluşturunca sonrasında telefona bağlanıp antrenmanı XOSS üstünden Strava'ya kendisi mi ekliyor nasıl yapıyoruz onu bi yardımcı olabilir misiniz?

M1 i telefonla bağladığından workouts sekmesi var ordan yapılıyor diye biliyorum

Merhaba, ODO gidilen toplam yol demek. Yani cihazı aldığınızdan son ana kadar hesaplanan yol demek.

Yeni alınan bir bisiklet için de ODO'yu sıfırlayıp o bisiklet ile ne kadar yol yaptığınızı da takip edebilirsiniz.

Evet, Cycplus M1 önce Bluetooth ile XOSS'a yüklüyor sonrasında XOSS uygulaması sürüş kaydını Straya ile senkronize ediyor.

Bu cihazı powermetre ile kullanan var mı? Ben Suito trainer ile herhangi bir tanıtma (C2 menüyü çalıştırmadan) olmadan direkt olarak kullandım. Ama ikinci el aldığım Bepro Favero pedal ile kullanamadım. Cihaz powermetreyi görüyor ama veri alamıyor. Hem kadans hem de power verisi sıfır olarak görünüyor. Cihaz sadece ANT+ bağlantısına sahip. Aldığım kişi de powermetreyi başkasından almış ve kullanmamış. Satan kişi çalışır verdiğini söylemiş. Ben iade vermeyi düşünüyorum. Ama eksik bir şey yapmış olmak da istemiyorum. Konuyla ilgili tecrübesi olan varsa bilgi almak isterim.

Bu cihazı powermetre ile kullanan var mı? Ben Suito trainer ile herhangi bir tanıtma (C2 menüyü çalıştırmadan) olmadan direkt olarak kullandım. Ama ikinci el aldığım Bepro Favero pedal ile kullanamadım. Cihaz powermetreyi görüyor ama veri alamıyor. Hem kadans hem de power verisi sıfır olarak görünüyor. Cihaz sadece ANT+ bağlantısına sahip. Aldığım kişi de powermetreyi başkasından almış ve kullanmamış. Satan kişi çalışır verdiğini söylemiş. Ben iade vermeyi düşünüyorum. Ama eksik bir şey yapmış olmak da istemiyorum. Konuyla ilgili tecrübesi olan varsa bilgi almak isterim.

XOSS'a powermetreyi tanıtıp denediniz mi?

Arkadaşlar ben de bu cihazı evde trainerde kullanıyorum. Ancak verileri stravaya aktarırken ortalama hız tamamen farklı atıyor. Cycplusta ortalama 30 küsur ilken stravada 22 gösteriyor. Aynı şekilde sürüş zamanı cihazda 59 dk ilken stravada 1:20 gösteriyor. Acaba bu sorunla karşılaşan var mıdır aramanızda? Veyahut çözüm önerisi olan? Şimdiden teşekkür ediyorum. CC59DDCE-39AE-4BB4-A41C-D4EC169A7DE9.png5032962A-B0A8-4E66-916F-DF30E0094555.png

Merhaba, cycplus M1 yol bilgisayarımın ekranı kırıldı. Alt kısım komple gitti gözükmüyor. Ekran değişimi mümkün mü bu modelin, ya da ne yapılabilir tamir için

Merhaba, cycplus M1 yol bilgisayarımın ekranı kırıldı. Alt kısım komple gitti gözükmüyor. Ekran değişimi mümkün mü bu modelin, ya da ne yapılabilir tamir için
Geçmiş olsun. Sadece yedek parça olarak kullanılabilir bir M1 bulup onun ekranını kendi cihazınıza entegre edebilirsiniz.

Harici olarak bir ekran bulabileceğinizi sanmıyorum.

Garantisi varsa marka ile mail yoluyla iletişim kurabilirsiniz ama parça-cihaz konusunda yardımcı olsalar bile kargo parası vs yeni bir ürün fiyatına gelir hemen hemen.

Geçmiş olsun. Sadece yedek parça olarak kullanılabilir bir M1 bulup onun ekranını kendi cihazınıza entegre edebilirsiniz.

Harici olarak bir ekran bulabileceğinizi sanmıyorum.

Garantisi varsa marka ile mail yoluyla iletişim kurabilirsiniz ama parça-cihaz konusunda yardımcı olsalar bile kargo parası vs yeni bir ürün fiyatına gelir hemen hemen.
Alalı daha 2 hafta olmuştu yani garantisi vardı. Satıcıyla iletişime geçtim bana yedek parçası olmadığını ama garanti devam ettiği için ücretsiz yeni bir M1 göndereceğini söyledi. Ancak kargo ücreti olan 6 doları ben ödeyecem. Türkiye üzerinden sipariş verdiğim zaman yüzde 260 bir vergi çıktı 6 dolar için ve dediğiniz gibi neredeyse yeni bir M1 parasına ulaştı. Bu yüzden ben de adres olarak Almanya'daki akrabamı gösterdim, çok cüzi bir miktarda ücretle (7 dolar civarı) kargoyu ödeyip yeni bir M1 sahibi olacam kısaca. Tabi şu an sipariş gönderim aşamasında inşallah bir sıkıntı çıkmaz ve Almanya'ya ulaşır

Çinliler iyi niyetli bizde olsa ekran kırılması garanti dışı kullanıcı hatası deyip geçerlerdi. Bende yolda giderken pili bitti uyarı vermedi acaba içindeki yarım veriyi alabilir miyim bir şekilde diye mesaj attım bana yeni bir m1 yollamak istediler bende kaydı nasıl alabilirim yenisine gerek yok şarja dikkat ederim dedim ama yine de yollamak istediler ve sadece kargo parasına gönderdiler, tabi o zamanlar aliexpres vergiyi peşin kesmiyordu 5 dolara yenisi geldi şimdi ikisi birden duruyor.

Sevgili arkadaşlarım, bu XOSS'tan Strava'ya veri senkronizayonu problemi ara ara yaşanan bir problem midir yoksa manuel olarak çözülebilen bir problem mi? Dünkü kaydımı Strava'ya atmadı bir türlü..

Geri