düzde 2 km 40 ortalama ile gittim max. olarak düzde rüzgar korumasız 53.6 gördüm fakat bana daha fazla gibi geliyor motorlu bi abi ile denedik ben 40 la gidiyodum adam 50 oldu dedi anlamadım.
bisikletim 29er salcano 2.2 dişli lastik ve 42-11 komb. ile deniyorum lastik çapını yerde yürüterek ölçtüm 2300mm geldi km saatine de öyle girdim.
Fazla hıza ne gerek var,zaten kelle koltukta trafikteyiz,Allah muhafaza hadi kemikler bir şekilde kaynarda,ya kafa tasımız,sevildiğimiz ve sevdiğimiz insanları unutmamak lazım..
valla bisikletimi ilk aldığım zamanlarda km saatim yoktu ve üzerinde schwalbe black jack dişli lastikler vardı
hevesli olduğum olduğum için bastıkça basıyordum
şile turunda yanımdaki kişinin km saatine göre max 79.2 yaptık
şu an km saatim ve tur lastiğim var
düz yolda (sahil bisiklet yolunda akşamüstü) en fazla 48.6 yaptım 50 yapamadım
yıl 1997, eski külüstür aksesuarsız ağırlığı 18,5 kg 2,2 dişli dağ lastiği olan beldesanımda telli mekanik takometre vardı, hani şu arabalarınkine benzer kadranlı , onunla yokuş aşağı 80-85 e çıkmışlığım var :O
Amacı hız yapmak olmayan bir bisiklet türü için garip bir soru. Epey de popüler olmuş. Elektrikli doğa dostu 1.1 motora sahip yeni nesil araçlarla azami kaç km yaptınız gibi bir soru yani. Ne önemi var ki? Sonra garip garip rakamlar çıkınca onlara da enteresan yorumlar geliyor. Kimi diyor 25'i geçemedim, kimi 80'i devirdim, kimi 100 küsürü gördüm. Mtb'yi kendi toprağında kullanan kaç kişi var onu öğrensek daha anlamlı olur...