Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@OglcnbrtBence fiyat performans ürünü...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@C.Koc
Doğrudur. Piyasa ile ilgili pek fikrim yok şunu sormak istiyorum bu fiyat segmentinde en iyi donanımlı ve performanslı alacağımız ürün önerdiğiniz ürün mü ?

@OglcnbrtValla bence bu ama bütçeni bilmiyorum 3000 veya 3500 tl seviyelerinde merida mosso sedona bulursun 4000 seviyelerinde ghost cube gaint gibi markaları bulabilirsin ama profesyonel seviyede binici değilsen bence gereksiz btwin 900 lerde güzel havalı maşa ama fiyat pahalı...

• Beğen
Tepkiler: Anonim
(link) linkteki bisikletin donanımı fiyat performans olarak sizce nasıldır? Daha önceden culebro sl 1.0 ful ultegra grup setli ve dur ace jantlı yol bisikleti kullandım bu aralar çok arada derede kaldım yol mu mtb mi diye genelde asfalt yolda kullancağım tabi ki de ama ne bileyim bunu nedense istiyorum :D sonra yolda alırım ama tam tersi de olabilir hala karar veremedim... yol bisikletinide gene decathlon daki ultra 900 ü düşünüyorum diğer marka modeller çok pahalı ve kompenantları daha düşük...

@C.Koc
Bütçe 3000-3600 arası değişiyor 560 Bana pek yakın gelmedi fakat daha farklı modellere gene bakacağım.

@Savaş Uzun
Aynı şekilde bende yol ile mtb arasında kaldım, ileri seviyede mtb'yi hakkını vererek kullanıyorum fakat sıkıldım. MTB olarak arkadaş bana FP olarak RockRider 560 önerdi 900'de zaten FP olarak iyidir 3800 bandında bir bisiklet. Eğer fikrinizi değiştirip yol bisikleti almak isterseniz fikirlernizi banada sunun çünkü yol ile mtb arasında gidip geliyorum. Yol olarak da aklımda Kron RC 2000 var..

@OglcnbrtBütçen 3600 ise güzel bisikletler bulursun ama aradığın gibi 2 yaprak aynakol varmıdır bilmiyorum onlar biraz daha pahalı şu an hatta erdoğanlardada indirim vardı yanlış hatırlamıyorsam cube , scott gaint tavsiye edebileceğim iyi markalardır...

• Beğen
Tepkiler: Anonim
@C.Koc

Teşekkür ederim dediğim gibi araştırmaya devam edeceğim. Birde yukarda da belirttiğim gibi yol bisikleti ile arada kaldım alan değiştirmek istiyorumda denilebilir. Yardımınız için çok teşekkürler. [emoji1434]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Selamlar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Giant revel 2018 v fren modeli aldım. Aklımda 3 tane soru var;

- Ben bu bisikletin tekerini ince lastiğe çevirirsen verim alabilir miyim ?
- İnce lastiğe çevirmek istesem sadece jant boyu mu önemli mesela 26x2.20 yazıyorsa 2.20 ne oluyor ?
- Hidrolik diske çevirmem mantıklı olur mu ?

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. En az bir haftadır forumdan çıkmıyorum sanırım, oraya bakıyorum buraya bakıyorum, araştırıyorum ve yeni şeyler ediniyorum sayenizde. Bu bilgiler sayesinde iki bisiklete modeline düşürdüm tercihimi. Güzergahım çoğunlukla üniversite ve ev arasında bazen toprak ve bazen asfalt olmak üzere bir yol olacak, bunun yanında kampüs içinde ve çevresinde bulunan ormanlık alanda da kısa turlar atmak hedefim. Birisi Kron XC800 diğeri ise Carraro Daytona 2727 modelleri. Konforuma önem verdiğim için, MTB den dolayı yoldan alacağım dezavantajları biliyorum. İlerde imkanım olursa jant ve lastiklerini ayrı almayı da planlıyorum. Fiyat konusunda şu aralıkta çok fazla sıkışık olduğumu belirteyim. XC800 ile en uç bütçemin limitini kullanıyorum. Daytona 1.700 TL civarı, XC800 ise 1.900 TL gibi elime geçecek. Siz hangisini önerirsiniz, kullanıcısı var ise bisiklet hakkında genel görüşlerini verirse çok sevinirim. Gerçi bu fiyat aralıklarında hangi modeli alırsak alalım, kafamızda yine bir şüphe kalıyor sanırım gözlemlediğim kadarıyla. Ama yine de sizlerden birisi bile çıkıp şöyle güzel böyle iyi dese, ben biraz olsun rahatlarım :)

• Beğen
Tepkiler: Emert20
@slmcn
Bisiklet seçme aşaması çok stresli hepimiz yaşıyoruz sanırım bunu :) İkisi arasında dağlar kadar fark yok bence. Daytona da altus diğerinde ise onun bir üst sistemi olan acera kullanılıyor. Şuanda carraronun acera setli bir bisikletini kullanıyorum fazlasıyla yeterli geliyor. Sende gözüne hoş geleni baktığın da sürerken seni mutlu edicek bisikleti seçebilirsin. Bilmiyorum baktın mı ama rockrider 540'ıda inceleyebilirsin.

Merhaba arkadaşlar . Dağ bisikleti almaya karar verdim de. Salcano NG650 29 jant 19 inç kadro V fren modelini biraz araştırdım iyi gibi. Fiyatını da dün sordum 1000 lira dedi .bütçem zaten bin ve aşağısı .Başka önerileride bulunur musunuz. Boyum 180 bacak boyu 83 {yanlış ölçmediysem :) } kilo 80 19 kadro büyük olmaz mı sizce. Bisikletçi diretti 19 inçte ama size de bi danışayım dedim. Çünkü 18 inçliğe bindiğimde tam bacak arama göreydi.
V fren seçmemdeki amaç da disk frenlerin bakımlarıyla uğraşamam. V feenin jantlara falan bi zararı var mı. Zamanla jant yamulmasına neden oluyor diye duydum. Foruma yeni katıldım baya da takip ediyorum. Acemi sayılırım bisiklet konusunda.

Merhaba arkadaşlar . Dağ bisikleti almaya karar verdim de. Salcano NG650 29 jant 19 inç kadro V fren modelini biraz araştırdım iyi gibi. Fiyatını da dün sordum 1000 lira dedi .bütçem zaten bin ve aşağısı .Başka önerileride bulunur musunuz. Boyum 180 bacak boyu 83 {yanlış ölçmediysem :) } kilo 80 19 kadro büyük olmaz mı sizce. Bisikletçi diretti 19 inçte ama size de bi danışayım dedim. Çünkü 18 inçliğe bindiğimde tam bacak arama göreydi.
V fren seçmemdeki amaç da disk frenlerin bakımlarıyla uğraşamam. V feenin jantlara falan bi zararı var mı. Zamanla jant yamulmasına neden oluyor diye duydum. Foruma yeni katıldım baya da takip ediyorum. Acemi sayılırım bisiklet konusunda.

İkinci el 2 yıllık whistle miwok 1724 27.5 jant 800 liraya buldum .temiz diyor hem kozmetik olarak hem de parça olarak .Siz olsanız sıfır dediğimi mi alırsınız yoksa bunu mu alırdınız

Arkadaşlar herkese merhabalar.

İşe gidip gelmek için (9.3 km) bir dağ bisikleti alacağım. Şehir bisikletini sevmiyorum Dağ bisikleti alacam.

bütçe olarak 1.500.

Kafamda iki model var ;

Mosso wildfri 26 jant 21 vites hidrolik disk 2018 Model 1.300 TL 14.3 Kg
Salcano Ng450 2017 model 24 vites 26 jant 1.460 TL 13.4 Kg

Hızlı ve kaliteli bir bisiklet arıyorum (Bütçem kadar)

Sizlerden önerilerinizi bekliyorum.

Merhabalar herkese,

İstanbul yaşamında biraz artan kilolar, biraz eskiye duyulan özlem ile bir bisiklet almaya karar verdim. Çok detaylıca olmasa da bir araştırma yaptım ama bisiklet seçimi konusu cidden stresli bir husus. O nedenle fikrinizi almak istedim.
Fiziki Ölçüler: 1,86 boy-96 kilo-83-85 cm arası bir iç bacak boyu. Zaten bu ölçülerde sanırım en iyisi 29 jant oluyor diye düşünüyorum.
Bütçem için 1000-1500 aralığı düşündüm. İlerleyen dönemlerde eğer sıkılıp bırakmazsam (umudum o yönde) daha da yükseltmeyi planlıyorum.
Bisikletçi ile görüştüğümde 1250 TL'ye Bianchi Aspid 49 ve 1000 TL'ye salcano ng 650 önerdi.
Yine bunun yanında bir akrabamda kullanılmamış salcano insomnia var. Sitesine baktığımda 2400 TL gibi fiyatlar gördüm ama 1500 TL'ye bana verebileceğini belirtti.
Elimdeki seçenekler bunlar. Siz hangisini önerirsiniz ya da benzer fiyat aralığında daha mantıklı bir seçenek varsa o konuyu da değerlendirmek isterim.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim :)

Selamlar dostlarım. WHISTLE PATWIN 1824 almayı düşünüyorum. Sizce nasıl parasını hakkeder mi ? MTB konusunda pek bilgim yok. İlk mtb ve ilk bu kadar yüksek bütçeli bir bisiklet alacağım. Hidrolik Disk olması biraz kafama takılıyor bakım falan gerektirdiğinden. Yorum yazarsanız sevinirim. İyi forumlar.

Mosso ve carraro bisikletleri 2018 sezonu için öneririm. Salacanolar da bir seçenek olarak aklımızda dursun. Maalesef diğer tüm markalar ya ucuz ama uyduruk ya pahalı ve can yakıcı.

@Emre07E mosso black edition tavsiye ederim, Full altus. Frenlerde altus Hd. HD frenler her zaman daha iyidir. Parmağı yormaz, sudan çamurdan etkilenmez. Her zaman daha kararlı fren hissi yaşatır.

@guraygulsen şehir içinde kullanacaksanız MTB almayın. İmzamdaki konulara bakın. 1500TL HD frenli carraro 324 alabilirsiniz. Veya 1000TLye mosso legarde 1821de bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Selamlar. İlk kez bir mtb alacağım. başlangıç bisikleti olarak ta istemiyorum. şu an düşündüğüm bisiklet Whistle Patwin 1824. Ancak bu ürün ile ilgili yorum bulamıyorum. Yardımcı olacak varsa çok mutlu olurum. İyi forumlar.

Bütçem normalde max 1500 dü. Ancak whistle görünce bütçeyi zorladım ve 2.200 e çıkardım şu an (whistle patwin 1824 parası yani internetten) yorum yaparsanız sevinirim öneri ve ürün ile ilgili bilgi. Whistle markasını ilk kez gördüm bu arada.

@Anıl Erdoğan tavsiyeler için teşekkür ederim. şöyle birşey düşündüm belki hatalı da olabilir. ben mümkün olduğunca arazide kullanmak istediğim için dağ bisikleti baktım hep. Tabi yolda da kullanacağım muhtemelen ama dağ bisikletini yolda da kullanmak mümkün olur ama yol bisikletini dağa sürmek çok mantıklı olmaz diye düşünüyorum. Etraftaki dağ yollarını çıkarmaya bile başladım genel olarak. Yani tahminim %50 dağ %50 yol gibi olacaktır kullanımım. dağ kısmı keyif aldığım için, yol kısmı istanbuldan çıkmak her zaman mümkün olmadığı için daha çok zorunluluktan olur diye böyle düşündüm.

Baktığımda bianchi aspid49 makul geldi ama çok kullanıcısı da yok gibi görüyorum. bayisi evimin önünde olduğu için biraz da cazip geliyor aslında.

Geri