Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar bisiklet almayı düşünüyorum 500-750 Tl arası bütçem var ikinci el mi almalıyım? Sıfır mı almalıyım? Marka önerileriniz nedir?

Scudo
Öncelikle Herkese merhaba ben Ahmet Özcan

Lise son sınıf öğrencisiyim. En büyük istegim pilot olmak. Avatarimin ve nickimin sebebi budur :).

Bisiklet sporuna uzun zamandir ilgi duyuyordum epeydir para biriktiriyorum iyi bir marka model ile işe başlamak için

Bütçem 2000₺ her türlü marka önerisine açığım bisikleti bazen asfalt bazen bozuk toprak yollarda kullanmak istiyorum

Donanımdan pek anlamam fakat yol bisikletinden ziyade mtbler daha çok ilgimi çekiyor ve bozuk yollar için daha iyi bir seçenek diye düşünüyorum

Tavsiyelerinizi bekliyorum cevaplariniz için şimdiden teşekkürler

b twin rockrider 340 bence işini görür :)

Geçtiğimiz hafta Mosso Legarda 1821 MDM V şehir bisikleti aldım fakat cross motosikletim olduğu için dağ bisikleti almadığıma pişman oldum ve satışa çıkardım.
Sizce Carraro CRX 2012 mi, Carraro Big 1027 mi?
CRX 2012 yi 2. el almayı 1027 yi sıfır almayı düşünüyorum.
Sizce hangisi, Ya da tavsiye edebileceğiniz model var mı?

CRX 2012 yi temiz bulabilirsen al hocam güzel bisiklet.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ben dağ bisikleti almandan yanayım bana göre ama önemli olan senin ne istediğin ne yapcağın nasıl süreceğin vs. önemli

@Havadahayal

mosso (link) tavsiye ederim. Fiyat performans bisikletidir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaslar 1500tl civarina dag bisikleti almaya karar verdim. Tavsiyeniz ne olur acaba. Kron xc 800 modelini tavsiye eder misiniz?

Öncelikle merhaba ng650 kullanıcısıyım ve maşa sından hiç memnun deilim kron xc 500 veya salcano insomnia almak istiyorum salcano da rock shox xc 30 bulunmakta sizce hangisini almalıyım ?

ben bisikletimi satıp daha üs model almak istiyorum internette
(link)
bunu buldum
ama kararsızım bu bisikletin tekerleri tam tutmuyormuş yani kayıyormuş diye duydum ama bilmiyorum

benim kriterlerim
disk fren
sihimano aktarıcı ve kelebek vites kolu
tek amortisör
hafif olması
26 ve 27,5 olabilir

bütçem max 1000

• Beğen
Tepkiler: osman.eroglu
@Emre07E
Merhaba, accell group aldıktan sonra daha önceki whistle bisikletlerle alakası olmayan bisikletler çıkmaya başladı. Beğendiğiniz bisiklet başlangıç seviyesi bir bisiklet. Accell grup dağ bisikleti işini ghost ile yol bisikleti işini lapierre ile götürüyor. Carraro ile salcanoya alternatif üretim yaparken whistle ile ne yaptıklarını çözebilmiş değilim. Bianchi ile de karne bisikletçilerini kolluyor. Maalesef doları coştuğu bu günlerde size keyif verecek deore setli bisikletleri haddim olmadan öneriyorum.

@slmcn
Selam kardeşim. Gel bütçeni biraz arttır sana aletin kralın ayarlayalım bir arkadaşım da yükseltilmiş havalı masalı, SLX setli makina var sıfır ayarrında.
6 bin liraya anca alırsın öylesini.tabi kadro boyu uyumlu ise sana.özelden yaz ilgilenirsen

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim.İlk mesajım oluyor.Eski bisikletim olan Whistle Mivok 1521 bisikletimi kardeşime bıraktıktan sonra yeni bir dağ bisikleti alacağım.Kadro M-S ,rengi hoşuma giden parasının hakkını veren bir mtb alma niyetindeyim.Aklımda :
Ghost Nila 5 (Karbon, Xt 2x11 ,Fox 32 ) 8000 TRY
Ghost Kato 7.7 (6061, Slx 2x11, rockshox recon silver ) 5600 TRY
Sedona 870 (6061,Sram Gx 2x11 ,Recon gold ) 5100 TRY
şimdilik yukarıda yazdıklarım var.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba. Dağ bisikletini günlük şehir içi kullanım için kullanmak zor ve gereksiz mi olur?
(sağlamlığı için tercih etmeyi düşünüyorum)

@gökhanşahin Daha kalın ve yuvarlanma direnci kötü lastikler;daha kötü aerodinamik yapı, daha ağır bir kadro, şehire uygun olmayan aynakol ruble oranları bunların hepsi şehir içi kullanımında gereksiz enerji harcamasına sebep olacak etkiler.
Sabit maşalı şehir bisikleti veya yol bisikleti tavsiye ederim.

Merhaba.

Bugün bayiden Mosso’ nun “Raceline 659B” serisini tam alacaktım ki bisiklet kutudan çıkar çıkmaz şok oldum..!

Daha önce başka bayide karşılaştığım sinir bozucu olay; bisikletin ana rengi siyah - turuncu ancak jant kenar yazıları kırmızı renk. Bu durum çok canımı sıktı ve çok sinirliyim şuanda.

Turuncu renkli bisiklete kırmızı rengin jantını takmak nedir allah aşkına, bu ne saçmalık? Nasıl fabrika böyle bir üretime izin verir? Bisikletin bütün uyumu bozuluyor resmen.

Çok düşük bisikletlerde bile gövde rengi ile jant renkleri tutuyor, o kadar model içinden benim beğendiğimin jantları farklı çıkıyor.

Bu modelin üretimi şuanda geçici olarak durduğu için bayilerin ister al, ister alma tavırları da canımı sıktı.

Çok sinirliyim..!

7330fd430bee0ca78821a85c2eb45be9.jpg

4273e10d7fd79ba9753ce8865430c243.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba 2000 tl mtb arıyorum ormanda dağda sürmek için tek amörtisörlü taliplerimi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_tosun
Merhaba arkadașlar 1500 tl bütçem var dağ bisikleti arıyorum aklımda mosso ltd wildfire 27.5 var.

Șartlarım

HD olacak

18 kadro olacak

100mm en az mașa olacak

Bu arada 6061 7005 alu olmali.

Geri