Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Baslangic olarak 2el bir Mountainbike Phalanx aldim. Ahim sahim bir bisiklet deyil ama baslangic icin umarim isimi görcek. Alma sebebim tamamen maddi tercih. 350€ sifiri olan ikinci el 130€ aldim....Tavsiyeleriniz icin trkrar tekrar tesekkür ederim.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/99fa19badb5295dc0fe552366e4a76ed.jpg

@El_Diablo

hocam göze hoş geliyor belki ama size şehir- tur bisikletleri daha uygun olucaktır işten eve evden işe diyosunuz
diyodum almışssınız hayırlı olsun

Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım 2500 tl ile f/p olarak sizin önereceğiniz marka model hangisi olur? Araştırmalarım sonucu Carraro big 1029 bana çok cazip geldi. sizin önerileriniz nelerdir?

Umarım kaskın, pedalın, ayakkabın, sayaçın, çantan için ayrı bütçen vardır :harika::komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: ibrahim tosun
Aksesuarlarım var zaten. bisikletim salcano ng650 ama model yükseltmek istiyorum. salcano igman 29 slx ile carraro big 1029 arasında kaldım. Bu bisikletler yada başka modeller hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Donanim big ten cok daha iyi bemde kullaniyorum cok memnunum fikriniz degisirse ayrintili sorularinizi yanıtlayabilirim :)

@ibrahim tosun

(link)

Size taş gibi bir Sedona önerebilirim. Fiyat olarak 3000 gözüküyor ancak alım yapacağınız bayide biraz zorlayıp 2700 e kadar indirebilirsiniz. Bu modelin bir altını yani 940 kullanıyorum. Sram candır ;)

Sedona satın alanların memnunuiyetini ve özellikle teknik destek memnuniyetini siteden bulabilirsiniz.

Maşa olarak sizin belirlediğinizden daha üstün Sedona. Bu arada bisikletin ( carraro ) fotoğrafında lastikler schwable ancak listede michelin gözüküyor.

SRAM candır. Hiç düşünme 3 bin ver RR 8.3 ü al. Hatta 2-2,5 aralığı ikinci eller var. Kaçırma.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim tosun
@Gün Batmadan @mtb_rider spram ve shimano arasında çok gidip geldim ama sonunda shimano da karar kıldım. sonuçta xt ve slx donanım yabana atılamaz derecede iyi. @zemoss cube acid 29 da listeme girmiş bulunmakta fiyatı biraz daha fazla olsada maşa kalitesi nedeniyle öne çıkıyor.

Arkadaşlar
1000 TL civarı bisiklet arıyorum.
Dağ bisikleti 26 lık
2 Seçenek arasında kaldım sedona 710 Ve Salcano ng350 26 v
Sizce hangisini alayım ?
Yada başka önerebileceğiniz model varmı ?

Merhaba Üstadlar!
Yenice bisiklet tutkusuna kapılmış ancak evvelinden doğa aşığı olan birisi olarak değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Maksimum 1500-2000 TL bütçe ile bir dağ bisikleti almaya karar verdim.
Kullanım alanımın çimlerden ziyade çamurlu-engebeli araziler, ormanlık alanlar, patika veya taşlı yollar veyahutta daha ağır arazi şartları olacağını bilerek tavsiyelerde bulunmanızı rica ediyorum.

Ayrıca her ne kadar dağ bisikleti istesem de mecburen asfalt yolda da kullanmak zorunda kalacağım. Belki de şehirler arası turlara da katılacağım. Her iki durum için tek bisikletten maksimum verimi alamayacağım hususunun farkındayım. Ancak değerli önerilerinize bu durumu da dahil ederseniz gerçekten memnun olurum. Mesela bu sıkıntıyı gidermek için farklı lastikler temin etmek yeterli olacak mıdır? Yoksa X modeli alırsan her iki alan için de tatmin edici olur diyebilir misiniz?

Tavsiyelerinizi kolaylaştırabilmek adına belirtmek gereği duydum. Mersin, Tarsus ilçesinden Antalya Olimposa kadar yayan yürüyerek gidecek kafada bir adam var karşınızda. Yani kimilerince rezillik diye tabir edilen bir çok zorluktan haz duyan birisiyim. Şu modeli al, şu sıkıntıları yaşarsın ama bunun dışında da bu bisiklet seni krallar gibi hissettirir diyeceğiniz bir model muhtemelen vardır. Bu bütçe ile alabileceğim amacıma uygun en kaliteli ve verimli model hangisi olabilir?

Şimdiden değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz ve hatta ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Tecrübelerinizden hakkıyla faydalanabilmek ve aranızdan birisi olabilmek adına forumda bolca zaman geçireceğim.
Hoşçakalın.

Geri