Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Salcano insomnia kendim almak istemiştim ama alamadım insomnia 26 hd 1400 TL
Bence 2,el mtb alınmaz sıfır al kafaniz rahat olsun garantisi de olur :harika:

Scudo
Orbisplus kullanıyorum Luca 8.0 gayet memnunum şahsen. Daha yarı yolda bırakmadı çokta nadir bakıma sokarım. ( O değilde geçen bakıma soktum kilidi ve arka aydınlatmayı sökmüşler, takmayıp bir de çöpe atmışlar ) Her neyse güzel bisiklettir. Şekli şemali de hoşuma gitmiyor değil.

(link)(link)
  • http://salcano.com/mobil/cssjs/resim/mai1.png
    Bisikletler
Dağ Bisikletleri(link)

(link)(link)http://salcano.com/images/urunler/insomnia29d-6be41.jpg
INSOMNIA 291.545 TL
(link)
  1. TİPİ :
  2. 29" MTB
  3. KADRO :
  4. Hydroformed tubes alüminyum kadro "
  5. MAŞA :
  6. Rockshox 29" XC28 gidondan kilitlemeli maşa
  7. ARKA VİTES :
  8. Shimano RD-M390 Acera 27 vites
  9. KADRO ÖLÇÜLERİ :
  10. 17" - 19" - 21"
  11. ORTA GÖBEK :
  12. Sr Suntour BB10- XCT-SQS
  13. AYNA VE KOL :
  14. Sr Suntour XCM 44t/32t/22t krank takımı
  15. FREN TAKIMI :
  16. Shimano M396 hidrolik disk fren sistemi
  17. VİTES KOLU :
  18. Shimano SL-M370
  19. RUBLE :
  20. Shimano CS-HG200 34t/11t kaset
  21. ÖN DEĞİŞTİRİCİ :
  22. Shimano Altus FD-M370 ön değiştirici
  23. GİDON :
  24. Zoom FOV alüminyum gidon
  25. BOĞAZ :
  26. Zoom TDS-D507A 3D forged alüminyum boğaz
  27. SELE BORUSU :
  28. Zoom C239 alüminyum sele borusu
  29. SELE :
  30. -
  31. FURÇ TAKIMI:
  32. Chin Haur CH-9280TBW
  33. TEKER SETİ :
  34. Continental Race King 2.20 lastik
  35. JANT SETİ :
  36. Salcano XPRO HT01 32h jant seti
  37. AĞIRLIK :
  38. 13,44 kg
  39. NOT :
  40. Resimler temsilidir, resim üzerindeki parçaları SALCANO değiştirme hakkına sahiptir.
(link)
(link)
(link)
(link)

Arkadaşlar merhaba,

Bir bisiklet almak istiyorum. Dağ bisikleti olarak tavsiyeniz varsa veya SS' deki bisikletler arasında tercihinizi sormak istiyorum.

Fiyat performans olarak değerlendirelim. Yani 500 fazla vermeye gerçekten değer mi değmez mi.

http://oi68.tinypic.com/3329ufs.jpg

20 dk falan hadi 30 dk olsun :)

@Jant Ben olsam tercihimi sedona 720'den yana kullanırdım. (Bu tabloya göre, ama scott kadrosu gerçekten iyidir buda aklınızın bir köşesinde olsun.)

• Beğen
Tepkiler: Rasimcan Meral
Çok güzel bir konu, henüz ben konu açamadığım için buradan takipteyim. Nedense hep MTB seçmişsin. Hybrid bisikletler daha iyi bir seçim olmaz mı ? Dağ bayır mı gezeceksin hep ? :)

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
Bisikleti aldığım zaman gideceğim parkurlarda yokuşlu yerler çok olacak. Yokuşları çıksam yeter bana :) Bunlar iş görür mü ?

Bursa Gemlik'te dağlarda gezmeyi planlıyorum.

Bence Scott'lar fiyatına göre gayet iyi duruyor, tabii deneyimli arkadaşlardanda dönüş beklemek daha yerli olacaktır.

Bu rakama cok daha iyi ikinciel bisikletler alinir ben 1400e giant sattim arka deore on alivio gidondan kilitli masa hidrolik disk vs

Sahsi fikrim 1500un ustune cikilmiyosa ikinciel tercihi daha mantikli daha ust seviye almak icin

Forumda 2. el bulamadım sizin dediğiniz gibi

Jant konu açamadığı için onun yerine açtım arkadaşım kendisi. Onun cevaplarını göz önüne alabilirsiniz kısacası.

Excelde kopyala yapıştır yaparak en fazla 124 saniyemi falan aldı.

Merhaba , öncelikle oturup uğraşmışsınız tebrik ederim. Forumda arama yaptırsanız bir çok bisiklet tavsiyesi konusu bulabilirdiniz. Ama özellikle bunlardan birini alacaksanız paraya yazık edersiniz. Arazide ve asfaltta Yokuş çıkacaksanız size asgari 2 özellik lazım kilitlenebilen maşa (rockshox recon bile olsa olur) ve en azında 11-34 rubleli 3x9 çekiş sistemi. 2.el de sedonanın PRO kadrolu deore/slx donanımlı taş gibi makineleri var. Hem geometrileri güzel hem Aslı bisiklet malının arkasında duruyor. 3x10 yani 11x36 olursa tadından yenmez :)

• Beğen
Tepkiler: ozic
Carraro Big 929 bu fiyat segmentinte. Gördüğüm kadarıyla da buradakilerden daha iyi donanıma sahip. Scott kadroları iyi deniyor ama scott dışında bu tablodan tercih yapacaksanız bakın derim.

• Beğen
Tepkiler: Eroseros ve ozic
Mtb den anlamam ama arkadaşı tebrik ederim olay budur :) tavsiye yağar umarım :D

• Beğen
Tepkiler: ozic
Geri