Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@Jant

parkurunuz dagda degilse bu konu son derece acıklayıcı.
forumda bayır cıkmak icin sehir/tur bisikletlerinin daha iyi oldugunu belirten pek cok yazı buldum (gerci beni kandırmaya da calısıyor olabilirler dikkatli olmak lazım :p )

@Halilibrahim maşa ve ruble konusunda gösterdiğiniz yol için teşekkür ederim. Bunu dikkate alıcam.

@Onur İstanbul önerdiğiniz yazıyı okudum teşekkür ederim. Gezeceğim yerler genelde yokuşlu ve bozuk ham yollar.

Düşünürseniz eğer b'Twin Rockrider 8.1 var bende, iletişime geçebiliriz. Konunuzu direkt olarak böyle bölmek istemezdim.

700₺ ye kron xc500'ümü sattım. xc300 yerine en azından oraya xc500 konulabilir diye yazıyorum. scott tercih edilebilir

Araştırırken salcano insomnia yı gördüm. Fiyatı 1445 lira almayı düşünüyorum ne dersiniz.
Screenshot_2016-02-04-15-45-13.jpg

@Halilibrahim tam fp bisikleti buldum demiştim onu da elimden aldın. :D Genelde satış sonrası hizmet sıkıntıları olmuş tamirini kendim yapsam yapamaz mıyım ?

@Jant bir şeyi yapıp yapmama arifesinde, yaparsam mı yoksa yapmazsam mı daha çok üzülürüm ona bakıyorum :)

arkadaşlar salcano kötü markamı ya vala alalım diyoruz tak biri bişeyler paylaşıyor aklımızı çalıyorlar sedona mı alalım 2000 tlye ne alalım bütçe kısıtlı 2 el alın diyonuz onunda bir sürü sorunu var daha neleri var

Bisiklet bulsak firmaların desteği yok ya da yetersiz,destek bulsak bisikletler yetersiz. Ne yapmak lazım bilemedim :)

Bir de işin kötü yanı araştırıp öğrendikçe almak zorlaşıyor :kötü: :)

Ne kadar ekmek o kadar köfte @Jant hocam. Ucuz etin yahnisi olmaz biliyorsunuz. Araba alacak gençler fikir alıyorlar, cocuk sahibinden.com'dan link yolluyor, alma bilader sanayicilerle kanka olursun diyorum. Alıyor, maalesef ben haklı çıkıyorum :) link atıyor , baktır ustaya al diyorum senelerce kullanıyorlar. Belli markaların belirli ve düzelmeyen kronik sorunları oluyor. Ben istemez miyim bizim milli bir markamız olsun specialized,cube,canyon,yt,liteville,mondraker,scott,trek,giant ve adını yazmaya üşendiğim bir çok marka gibi gözümüz kapalı alalım, üretici malın arkasında dursun, servisi iyi olsun, servis sıkıntı yapıyorsa , merkeze mail attiğınızda, kuyrukları titreye titreye arasınlar.
Maalesef yok. Ben memleketimin markasına düşman değilim yoksa.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Fiyat lar tavan olmus bisiklet alamiyoruz valla billa

@Halilibrahim abicim guzel diyorsun ama yok yok yok nevsehirde bi bisikletci olmazmi gidp baksak begenil alsak yok biri getirdirim diyor biri sitedeki fiyatin ustune satiyor

@Halilibrahim 1000 tlye bulsam ona alcam salcano ngn650 hd buldum bi onu alma yi dusunuyom 350 fiyat 1500 tl

Markasi degil nereden aldiginiz daha onemli. Ankarada daha once Erdoganlar ve Doga bisiklet satiyordu. Onlar diger markalara nasil hizmet veriyorsa Salcanoya da ayni hizmeti veriyordu. Erdogaar artik satmiyor. Doga da sadece online satiyor. Benim bildigim Salcano satan, hizmeti ve bilgisi iyi olan Red Bisiklet var bir de. Kucuk bir magaza ve cesit fazla degil ama servis iyi.

Salcano insomnia alsam sonra kadro degiştirsem olur mu ihtiyaç olursa?

Geri