Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Merhaba,

Yeni üyelerden biri olduğum için konu açamıyorum o yüzden buraya yazmak olmak zorunda kaldım.

Ben ve eşim için şehir bisikleti arıyorum, internet ve mağazalarda gördüğüm modeller arasında kararsız kaldım. Amacım şehir içinde kullanabileceğim ve rahat edebileceğim bir bisiklet. Bütçem bisiklet başına 1000-1250TL civarında olacak. Çantam ve benzeri şeyler taşımak içinde bagajı olsun istiyorum. Her tür öneriye açığım, şimdiden teşekkür ederim. Ekipman ve malzeme kalitesi konusunda tamamen cahilim.

Beğendiğim modeller;

28″ BIANCHI DISCOVERY BAY/BAYAN ŞEHİR 21-V VB
28″ CARRARO 804/805 ELITE ŞEHİR 24-V VB / kilitli maşa değil
28″ CARRARO SPORTIVE 225/226 -24-V ikiside güzel aksesuar yok
28" SEDONA 300 BAY/BAYAN 21-V
28" SALCANO ISTANBUL 24 BAY/BAYAN VB

Scudo
Bir arkadaşım toplama dag bisikleti satıyor, parçaları çok temiz, kredi kartı için yardımcı olur.
Bakmak isterseniz link:

(link)

Konuyu okuyanlar için bildireyim, ben de bisikletimi satıyorum. Yeni üye olduğum için ilan açamıyorum henüz. İlgilenen olursa ben de kredi kartı desteği sağlayabilirim ancak sahibinden üzerinden GeT'in komisyon farkını yansıtarak yapabilirim anca.

(link)

@Jant bizde sen elindeki parayla en iyisini al diye yorum yaziyoruz ucuz kompenetli bisikletleri aldiktan sonrada durmadan para haeciycaksin oylesi dahami iyi yada yetmemeye basliycak sonra birdaha masraf ve seni bu isden sogutacak gerekirse biraz daha bekle biraz daha iyi bise al sahsi fikrim

@Ahmet50 paranin yetigini alacaksan zaten git al sormana bile gerek yok ,biz sana illa 3000 5000lik bisiklet al demedik 250 300daha koysan carraro sportive 330 alirsin yada ikinciel temiz takip et dedik,ama sen bosver git paranin yettigini al.yardimci olmaya calisiyoruz ama yanlis yapiyoruz sonrada kimse neden yazmiyo diye cemkiriliyo bu saatten sonra bende boyle konulara yazmam herkes yettigini alsin

@bagetci kardesim iyi guzel diyonda sana demiyorum bende bana fikir ver diye inadina salcano alcam 650 1000 tl ye cunku sitelere güvenmiyorum hele de 2.ele

M
en fazla 1-1,5 metre yükseklerden atlayabileceğim mtb arıyoum. lütfen yarımcı olun .
1)bütçem max 4000-4500 tl
2)max ağırlık 11 kg
3)fren sistemleri dahil(HD) full shimano xt donanım (en az)
4)ön amasör kilitlenebilir olcak(arka ya gerek varmı 1 metre atlayışlar için.gerek varsa oda kilitlenebilir olcak ve agırlık 12 kg olabilir)

LÜTFEN ACİL CEVAP VERİN . ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.ŞEHİRDE ÇOK KULLANMICAM ZATEN VE MARKA FARKETMEZ(dediğim özellikler dahilinde)
NOT:zaten bianchi turing 730 şehir bisikletim var mtb arıyorum
BİRDE ÇİFT AMASÖR MÜ TAVSİYENİZ TEK Mİ
en fazla 1-1,5 metre yükseklerden atlayabileceğim mtb arıyoum. lütfen yarımcı olun .
2)max ağırlık 11 kg
4)ön amasör kilitlenebilir olcak(arka ya gerek varmı 1 metre atlayışlar için.gerek varsa oda kilitlenebilir olcak ve agırlık 12 kg olabilir)

LÜTFEN ACİL CEVAP VERİN . ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.ŞEHİRDE ÇOK KULLANMICAM ZATEN VE MARKA FARKETMEZ(dediğim özellikler dahilinde)
NOT:şehir bisikletim var zaten(bianchi touring 730)
2)max ağırlık 11 kg

NOT:şehir bisikletim var zaten(bianchi touring 730)

Yeni konu açıp kirletmek istemem ama 1500 liram var benimde kron xc500 var elimde bunu geliştirmekle yarış bisikleti almak arasında kararsızım

(link) beyler u güzelmi acil bilen yorum atsın yarın gitcem salcano ng 650 alcam

@Halilibrahim halil abi sondan ikinci cümlene katılamıyorum malesef,aslı bisikletin işini disiplinli yapan firma olduğunu da düşünmüyorum(sedona için).Öyle ki sedona hakkında bu yazdığın olumlu cümleler beni rahatsız etti ve karşı çıkma gereği duydum.:uzgnm:Çünkü hak ettikleri konusunda emin değilim.

@Jant
Hocam bende insomnia kullanıcısıyım konyada ikamet ediyorum gayet memnum ve kurulumu olsun bakımı olsun servis gayet güzel ilgilendi. Bisiklete gelince fiyat olarak baktığında diğer marka ve modellere göre çok daha üstün durumda, kadrosunu belki beğenmeyenler oluyor fakat aynı fiyata rockshox maşa ve shimano sistemi zor bulursun. Ayrıca estetik olarak görüntüsü de iyi onu da belirteyim. Şimdiden marka modelin ne olursa hayırlı olsun.

@fruc7ox salcano ng 650 alacagım 27.5 yoksa 29 mı butçem 1000 tl maalesef güzelmi başlangıç olarak

@Ahmet50
Jant inci küçük olursa hareket kabiliyetin o kadar yüksek olur, ancak 29 inç jant ile daha rahat ilerler engelleri daha rahat aşarsın. Dağlarda çok gezerim diyorsan 27.5 düzlükte çok gezerim diyorsan 29 derim sen de buna göre karar verebilirsin.

En iyisi yaşayarak tecrübe etmek. Ben öyle yaptım akışına bıraktım =) Çünkü kemik konular dışında herkesin farklı düşüncesi var. Herkes kendisinin kullandığı ve memnun olduğu veya duyduğu veya araştırdığı şeyleri tavsiye ediyor doğal olarak.

@Ahmet50 bisiklet başlangıç olarak ideal bence, zaten o fiyata kron mosso ghost markaları vardır. Mossoyu da araştır derim.

@serchester çok iyi değindin dostum kimse kullanmadığını bilemez, ancak burda kullanılan bisikletlerin + ve - yönlerini söylememek de olmaz. Biz söyleyeceğiz onlar karar verecek.

sahibinden de eskişehirde bir salcano ng 020 görmüştüm. 2000 tl ama.

Geri