Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
aramalarda istediğim kadro şeklinden bahsedilmediği için ilgisiz modeller daha cok var malesef ama yine de öneriniz için teşekkürler

@keremakcimen Kadro şeklinden kasıt eğer fotoğraf ise standart bir hardtail kadro görünüyor.

@keremakcimen forumda sıkıntı zaten olmaz. Ancak forum database'i 12 senelik. konu araması yapılınca aynı ya da yakın konu başlığından mutlaka 100 tane geliyor. Çünkü sizden evvel birisi mutlaka buna benzer bir konu açmış oluyor.
Ben forum database'i daha fazla çöp olmasın diye dedim :)

en az 1800 - 2000 yapmalısın bütçeni

Sonunda aldım bisikletimi
KTM ultra one 27.5

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    130,3 KB · Okunma: 34
  • image.png
    image.png
    26,5 KB · Okunma: 32
  • image.png
    image.png
    29,5 KB · Okunma: 30
  • Beğen
Tepkiler: Jant ve Emert20
Arkadaşlar merhaba,

Yeni konu açamadığım için buraya yazıyorum. Konu sahibinden özür dilerim.

2014 yılında pek araştırmadan internet üzerinden aldığım salcano mostar 700m bir bisikletim var geçen aktif bir şekilde kullandım. Fakat bu yaz bisikletimi değiştirmek istiyorum. Şu an satılık.

Biraz daha üst model bir bisiklet arayışındayım. Bu sene iş yerime bisiklet ile gitmeyi planlıyorum o yüzden daha seri bir model istiyorum.

Max bütçe 1300-1400tl olarak belirledim.

Biraz araştırma yapınca bir kaç model gözüme çarpıyor.

Bunlar,

Mosso legarda 1624V

(link)

Carraro sportive 224

(link)

Merida crossway 20-v

(link)

Bianchi touring 827

(link)

Bu bisikletler arasında sizce hangi model ön plana çıkıyor?

Benzer bir çok model var fakat siyah ve gri ağırlıklı bir kadro arıyorum o yüzden süzgeçime bu modeller takıldı.

Teşekkürlerimage.jpegimage.jpeg image.jpegimage.jpeg

@micodinho
Bursa aydın bisikletten 3-4 saatlik bi deneme ve sağlam bi pazarlıkla 1600 liraya aldım :)

@yunus çırak Metrix 40'ın üstündeki setler hakkında bir bilginiz var mı? Ben baktım ama pek yorumda bulunamadım. Mesela Sedona 345 ile karşılaştırsak hangisi dersiniz?

Merhaba,
Sedona 345 mi yoksa Merida Crossway 300 mü?

Bilgisi olan arkadaşlar bir yardımcı olabilirse sevinirim. Keza sıfırlarını yakın fiyata buldum.
Teşekkürler :)

Bende arıyordum ve en son kron xc800 HD 27.5" aldım çok memnunum uzun yol da yapıyorum

@3dpi

Carraro 224'u aldim hayirlisi.

cube ve scott hoşuma gidiyo benimde..

@Halilibrahim kardesim agzına saglik.alsana memleket markası kron.fuarda yetkililerin yüzünedecsöyledim.senin yukarda bahsettikleri.sanırım bizler zor ilerleriz bu gidisle

Merhabalar, bende 1500 lira civarında 26" lik bir dağ bisikleti bakıyorum, hiçbir fikrim yok, şuanda düşündüğüm modeller decathlonda Rockrider 540 (1500tl) ile Kron X300 Disk (1375tl). 26" bakma sebebim manevra kabiliyeti yüksek olması. Biraz deli bisiklet kullanırım küçüklüğümden beri, dayanıklı birşey bakıyorum. kabak yaptığım teker, yamulttuğum jant çok olmuştur. Tabi uyduruk bisikletlerde :D bana yardım ederseniz sevinirim.

@karadenizerkan
Hocam Eski model çok iyi üzerinde x7 aktarıcı var 1500 tlye tam f/p 26 dağ bisikleti. Bagaj deliği yok. 2 suluğu var. Gayet iyi bir bisiklet.
Yeni model ise 27.5u detaylı inceleedim fiyatı 1260 ile girdi tam alacaktım. Fiyatı alacağım gün 1500 yaptılar. 1500e altus aktarıcılı bir bisiklet bence değmez. Tabi şu an salcanolarla aynı fiyat 27'5 alcam illa dersen al ama imkanın varsa 26" teker de sorun değilse( ki hiç değil bence) ve bagaj deliğine ihtiyacın yoksa mutlaka eski modelini al.

Geri