Erkan Ekinci
Üye
- Tepki
- 13
- Bisiklet
- Bianchi
Eder fiyatı gibi geldi bana. Ne ucuz ne pahalıArkadaşlar buradaki bisan bayisinde MTX7500 var. 7500 tl ye bırakırım diyor. Ne dersiniz alayım mı?
Teşekkürler. Benim de hoşuma gitti.Eder fiyatı gibi geldi bana. Ne ucuz ne pahalı
Çoktandir bisiklet almıyorum da, bisan kadro kalitesi nasıldır?Eder fiyatı gibi geldi bana. Ne ucuz ne pahalı
İyidirTeşekkürler. Benim de hoşuma gitti.
Çoktandir bisiklet almıyorum da, bisan kadro kalitesi nasıldır?
Hocam öncelikle hayırlı olsun, bisikletin düz yolda gidişi tatmin ediyor mu? Ayrıca ne kadara aldınız acaba?Arkadaşlar carraro force 970 modelini aldım. İlk izlenimler iyi. İnşallah uzun süre sorunsuz binerim
Kusura bakmayın geç yazıyorum. Evet düz yolda çok iyi. 27 vites sayesinde yokuşlarda da çok zorlanmadan gidiliyor. Taksitle 6500 e aldım. Peşin 6200 e sayarım demişti. Bizim buranın yolları berbat olduğu için MTB aldım. Eğer sizin bölgenin yolları düz ve kaliteli ise şehir bisikleti de alabilirsiniz .Hocam öncelikle hayırlı olsun, bisikletin düz yolda gidişi tatmin ediyor mu? Ayrıca ne kadara aldınız acaba?
Bir sıralama yapmaktan ziyade, fikrimce aralarında alabileceğin en makul olan kron xc 150. Diğerleri hakkında pek bir bilgim yok ama ikinci el alacağın için sağlamlığına ve aksamlarında problem olmamasına dikkat etmen gerekiyor. Yoksa ekstradan masraf oluşabilir veya kronik sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin.Merhaba.Küçük ve nadiren düz yolu bulunan genelde ufak yokuş/rampalı yani eğimli bir şehirde yaşıyorum.Sehir merkezi evimden 7 km.Günlük çıkıp bisikletle sehirde tur atarak hem spor yapmak hem de gezmek istiyorum ayni zamanda üniversite öğrencisiyim ve universiteme de gidip gelmek istiyorum. dolayisiyla bunun için bir bisiklet ariyorum.Bütçem çok kısıtlı bisikletimi ikinci el alacağım ve bu bisikletleri bulabildim.Bana bu bisikletleri en iyiden kötüye siralayabilirmisiniz pedal hafifliği, yokus performansı gibi konulari ön plana alarak ? (BÜTCEMİ ARTTİRAMAM LUTFEN DAHA UST MODELLER ONERMEYİN ZORLAYABİLDİĞİM.EN MAX BU, ALABİLECEĞİM BİSİKLET 3 YİL İDARE EDERSE YETERLİ)
Aslinda bu fiyata şehir bisikletleri de var fakat sanirim yokuşlarda falan zorluyormus şehir bisikletleri, doğru mudur ?
Boy 1.70 Kilo 68 Yaş 19
Mosso Wildfire 27.5
Salcano NG650
Salcano NG750 26
Kron Xc100 26
Kron Xc150 27.5
Kron Xc300 26
Carraro Cross 424 26
Carraro Speed 260
Carraro CRP 690 27
Corellinin speed modeli 1500 tlye falan vardi fakat bircok kişi
önermiyormuş parcalari iyi değilmiş vs vs bu yuzden ucuz olan corelli modellerini eklemedim
...
Aslinda bu fiyata şehir bisikletleri de var fakat sanirim yokuşlarda falan zorluyormus şehir bisikletleri, doğru mudur ?
...
Bi sıkıntısı yoksa alınırBir arkadas sorunsuz kron xc300 (26 jant 24 vites) 1900 e birakacagini iddaa ediyor bisiklet hakkinda fikri olan yok mu ? Satis sitelerinde övmuşler gördüğüm kadariyla
4k-5k arası bütçem var, buna göre bana sıfır dağ bisikleti önerisi yapar mısınız? V-fren olursa daha iyi olur, disk frenden oldukça dilim yandı zaten.