KASAPBEY
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Ali
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Selamlar arkadaşlar,
2 tane kadro geometrisi paylaşacağım da, sizce M ve L beden. M alsam sizce herhangi bir sorun olur mu?
Boy: 187
İç bacak: 86
Bana göre forumdaki sayılı mtbcilerden olan @Mustafa Zeybek konu hakkında bilgi verebilir.Selamlar arkadaşlar,
2 tane kadro geometrisi paylaşacağım da, sizce M ve L beden. M alsam sizce herhangi bir sorun olur mu?
Boy: 187
İç bacak: 86
Mediumun uzanma mesafesi fazla kısa gibi. Bisiklet muhtemelen radon ya da cube marka 120/120 bir şey ama siz tam olarak ne olduğunu söylerseniz bakalımTeşekkür ederim ama sayfasına ulaşamıyorum.
2.El kaygınız yoksa ve profil bilginizdeki gibi Dublin'de yaşıyorsanız bence pinkbike üzerinden veya facebooktan yerel konum vasıtası ile bakabilirsiniz. Aşağıya eklediğim linkte İrlanda L ve XL kadro boyları seçili. Belli siz de ben gibi uzunlar grubundansınız ki XL seçenekleriniz arasında. Şimdiden hayırlı olsun, boyunuz kaç acaba? (Boy: 198cm - İç bacak: 94cm)50-55 bin ₺ bandında iyi bir mtb önerisi olan var mıdır? L-XL beden.
2.El kaygınız yoksa ve profil bilginizdeki gibi Dublin'de yaşıyorsanız bence pinkbike üzerinden veya facebooktan yerel konum vasıtası ile bakabilirsiniz. Aşağıya eklediğim linkte İrlanda L ve XL kadro boyları seçili. Belli siz de ben gibi uzunlar grubundansınız ki XL seçenekleriniz arasında. Şimdiden hayırlı olsun, boyunuz kaç acaba? (Boy: 198cm - İç bacak: 94cm)
(link)
Merhaba bisiklet arıyorum 4000 TL gibi bir bütçem var ederi varsa 4500 e kadar çıkarım 2 bisiklet arasında kaldım hangisini önerirsiniz veya bu fiyata bildiğiniz daha iyi varsa söyleyebilirsiniz
Salcano ng 650 ile Kron xc 100 arasında kaldım link atamıyorum o kadar yetkim yok
Jant boyu ve fren tipi nedir?
NG650 29 HD - Salcano Dağ Bisikleti
NG650 27,5 HD - Salcano Dağ Bisikleti
NG650 26 HD - Salcano Dağ Bisikleti
XC100 - 29 MTB Erkek - H.Disk
XC100 - 29 MTB Erkek - M.Disk
XC100 - 27.5 MTB Erkek - H.Disk
XC100 - 27.5 MTB Erkek - M.Disk
XC100 - 27.5 MTB Erkek - V-Fren