Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Ikinci ele yönelin, makul ürünler bulabilirsiniz. Hatta 26" lik mossolarda mevcut gayet makul fiyatları

HTC Desire 626 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Samet Horasan
300 €ya KTM ultra one 2011 var bi tane az çizilmiş, suspansiyon üzerinde pas noktacıkları oluşmuş ama 100 tl ye yenisini alırsın, disk uyumlu, beğendiğin kadroyu alırsan sonra HD fren takabilirsin

Bende salcano NG555 diyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun aramalar ve yoğun telefon trafiği ile Whistle Apache 1657 siparişi verilmiştir, bir aksilik olmaz ise yarın şubeden alınıp servise kurulumu yaptıracaktır. Mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Sonradan konuyu okuyacak olan arkadaşlara istinaden bu iki modelden birisini araştıranlara benim aradığım tarihlerde kron xc2000 ve whistle apache 1657 modelleri fabrikadan tedarik edilemiyordu. Bulunduğum yer de ki resmi kron ve whistle bayisi olan iki satıcı da bulamamıştı. Ben de internette yaptığım aramalarda Yalova da ki gizembisiklette bulabildim apache modelini. Yani stoğunda bu modeller olmayan satıcılar nisan ikinci haftası itibariyle tedarik edemiyorlar. Herkese kazasız pedallar iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Murat Ak.
@mserifoglu
Hayırlı olsun. Sağlıklı sıhhatli bol pedallı günler dilerim

• Beğen
Tepkiler: mserifoglu
@soneryen
İlginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam.

@Murat Ak.
Teşekkür ederim. Vitesler ve fren tertibatı olarak hemen hemen aynı ama direk olarak fabrikadan teyit ettirdiğim kron xc2000 modeli havalı maşa değilmiş. Zira irtibata geçtiğim bazı satıcılar bu modeli havalı maşa sanıp o şekilde satıyorlar. Ayrıca Accell bölge sorumlusundan bizzat teyit ettiğim, whistle apache 1657 modelinin kadrosu 6000 serisi alüminyummuş. Kron Xc2000 ise 7000 serisi alüminyum kullanmış kadroda. Ama whistle nin maşası havalı olduğundan bu tarz farkları göz ardı ettim.

Kurulumu yaptırıp biraz deneyimledikten sonra düşüncelerimi tekrar yazarım.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@mserifoglu Hocam Kron tasarımı felan kötü duruyor daha sonra eğer beğenmez iseniz kadroyu 7005 aluminyum la değiştirirsiniz belki :) Bence seçiminiz güzel hayırlı olsun . Bide accelin kampanyası var galiba 2016 model bisikletlere hediye diye ;) bu da bence bir avantaj

@Murat Ak.
15-20 yıl önceki 25-30 kg lık demir yığını bisikleti saymazsam ilk ciddi bisikletim. Eğer bir sıkıntı çıkarmaz ise amatör olarak bir süre kullanırım. 2 hafta önceye kadar bisiklet konusunda sıfır bilgi sahibi iken özellikle bu forum sayesinde gerek kadro gerek donanımlar hakkında ciddi bilgi sahibi oldum. Olur da hevesim artarsa dediğiniz gibi yükseltme yoluna gidilebilir.
Dediğiniz kampanyadan haberim yok hocam, kendileriyle 3-4 kere telefonlaştığım halde herhangi bir kampanyadan bahsetmediler. Aldığım yer de böyle bir bilgi vermedi. Accell bisikletin sitesinde şöyle bir şey var dediğiniz bu mu acaba?

(link)

Bayağı bir süre kullanırsınız bence de hocam,aynen link o hocam.Aldıktan sonra doldurursunuz belki bir üst model bir Whistle çıkar :)) bol şanslar

@TheOneUser Malesef 2. ele çok soğuğum. Zaten 2 sene sonrası için değiştireceğim bisikleti daha iyi bir şey alacağım. O yüzden çokta uçmamk istiyorum açıkcası. :)@Taxonera

(link)

Arkadaşlar şu bisiklet nasıldır? Tavsiye edermisiniz? V frenlerede bir yandan bakmak istiyorum.

@Murat Ak.

Teşekkür ederim. Böyle konularda da hiç şanslı değilimdir ama tabi denemekten zarar gelmez. Ayrıca öyle ederi yüksek hediyeler göndereceklerini sanmam en fazla bisiklet kilidi, kast, eldiven vb. gibi aksesuar gönderirler diye tahmin ediyorum.

ikisini de almazdım sanırsam

@katran
2000 TL ye sıfır, havalı maşa, en az full deoreli(muadil sram da olabilir) veya üstü, 27,5'' jant 18'' kadrolu daha iyi bildiğiniz farklı marka ve modelleri yazsaydınız keşke. Ya da en azından neden almazdınız bunu açıklayıp bundan sonra benzer seçenekler arasında seçim yapacak olan arkadaşlara fikir vermiş olurdunuz.

2 haftadır yaptığım araştırmalarda istediğim özelliklerde sadece bu 2 modeli bulabildim. Merida, Scott, Cube, Mosso gibi markalarda bu özelliklerin olduğu modeller 3000 TL seviyelerinde. İlk başlarda 1500 TL olan bütçeyi 2000 TL ye yükseltip giriş seviyesi ve amatörü eğlendirecek şekilde bu modelleri bulabildim. Aynı fiyata daha iyisini bulun yarın kargodan bisikleti iade edip sizin söylediğinizi alayım.

Arkadaşlar merhaba. Forumda daha yeniyim.Bisiklet seçimi hakkında acil yardıma ihtiyacım var.Bi süre önce bisiklet almaya karar verdim. Kullanım alışkanlıklarımı da göz önüne aldığımda MTB'nin en doğrusu olduğuna karar kıldım. Çünkü extreme koşullarda 2 teker üzerinde durmayı çok seviyorum. Yani bisiklete bindiğimde hem şehir içinde bir yerlere gidebilmeliyim hem de hafta sonları sırt çantamı, fotoğraf makinemi alıp dağ tepe çıkabilmeliyim.

Velhasıl konuya gelirsek; daha önce Bianchi Speed 1000 kullanmıştım 2 sene kadar. Aslında bakarsanız işimi de görmüştü (buradan da anlayacağınız üzere gözüm çok yükseklerde değil, işimi görmesi yeterli). Şimdi alacağım bisiklet için 1.000 TL'lik bir max rakam belirledim(ekipman hariç sadece bisiklet). İlk başta biraz araştırdım ve kron xc150 disk frenli modeli çok hoşuma gitti. Sonra forumda bazı konularda bu model hakkında pek iyi şeyler okumadım. Tamam yüksek beklentisi olan birinin böyle bir model hakkında iyi bir şey söylememesi garip kaçmaz. Ama benim gibi beklentisi olan biri için uygun mudur acaba? Bir de okuduklarıma göre kronik maşa sorunu varmış(umarım yoktur çünkü görüntü olarak çok hoşuma gitmişti bu model).

Sonuç olarak aklımda kron xc150 modeli var. Sizce alınır mı? Ya da önereceğiniz bu klasmanda başka model var mıdır? Gerekli bilgileri aşağıya yazıyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.
Bütçe(burası önemli, valla üstüne daha fazla koyamam) : max 1.000 TL
Boy: 175cm
Kilo: 75 kg

Rockrider 340 da düşünebilirsin bence hem artan paraya da ekipman alırsın :)

Mosso, mosso mosso, mosso wildfire 26" hidrolik disk modeli 950-1000 29" hidrolik disk modeli 1200tl

HTC Desire 626 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Samet Horasan
O kadar mı iyi bu mosso bana da cross lazım F/P açısından harika duruyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: TheOneUser
Geri