Arkadaşlar merhaba. Forumda daha yeniyim.Bisiklet seçimi hakkında acil yardıma ihtiyacım var.Bi süre önce bisiklet almaya karar verdim. Kullanım alışkanlıklarımı da göz önüne aldığımda MTB'nin en doğrusu olduğuna karar kıldım. Çünkü extreme koşullarda 2 teker üzerinde durmayı çok seviyorum. Yani bisiklete bindiğimde hem şehir içinde bir yerlere gidebilmeliyim hem de hafta sonları sırt çantamı, fotoğraf makinemi alıp dağ tepe çıkabilmeliyim.
Velhasıl konuya gelirsek; daha önce Bianchi Speed 1000 kullanmıştım 2 sene kadar. Aslında bakarsanız işimi de görmüştü (buradan da anlayacağınız üzere gözüm çok yükseklerde değil, işimi görmesi yeterli). Şimdi alacağım bisiklet için 1.000 TL'lik bir max rakam belirledim(ekipman hariç sadece bisiklet). İlk başta biraz araştırdım ve kron xc150 disk frenli modeli çok hoşuma gitti. Sonra forumda bazı konularda bu model hakkında pek iyi şeyler okumadım. Tamam yüksek beklentisi olan birinin böyle bir model hakkında iyi bir şey söylememesi garip kaçmaz. Ama benim gibi beklentisi olan biri için uygun mudur acaba? Bir de okuduklarıma göre kronik maşa sorunu varmış(umarım yoktur çünkü görüntü olarak çok hoşuma gitmişti bu model).
Sonuç olarak aklımda kron xc150 modeli var. Sizce alınır mı? Ya da önereceğiniz bu klasmanda başka model var mıdır? Gerekli bilgileri aşağıya yazıyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.
Bütçe(burası önemli, valla üstüne daha fazla koyamam) : max 1.000 TL
Boy: 175cm
Kilo: 75 kg