Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Merhabalar,
Küçüklüğümden beridir aktif bisiklet kullanmıyorum. Şimdi başlayacağım. Çift amortisör olanlardan alacaktım ama önermediler.
26" mekanik disk frenli max. bütçem 700-750 tl.

Salcano ng750 md baktım ama fren shimano değil zoom. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.

Not: 2 gündür sistemden mail gelmedi.Forum sadece buraya yazmama izin verdi. İsmim Alper.

(link)

Nerede kullancaksın ona göre tavsiye verelim. MTB istiyorsan yukardaki linke bak.

Dağa çıkmam muhtemelen :)
Alemsiniz ya.
Yaz sezonunda kullanacağım yer çoğunlukla toprak. Yazlıktan plaja ineceğim yol.Sezon dışında da istanbulda sağa sola giderken,tatil günleride göl kenarındaki bisiklet yürüyüş yolunda kullanırım.
Belirleyici olacak şey uzun 10-20 km mesafe yapılacak şekilde turlar ise,bunu yapacağımı sanmıyorum.

Şehir bisikleti al bende ama kumsalda ne olur bilemem gider herhalde. Birde ben de eskiden senin kafadaydim illede dağ olacak diye ama şehir aldım iyiki onu almışım neymiş o dağ bisikletleri kamyondan ferrarri ye geçmiş gibi oldum

Yok hocam şehir bisikleti almam muhtemelen. Uzun tur yapmıyorum.

@Alberto,alakası var2022723, member: 68415
Uzun tur ile ne alakasi var

Ben bunu yaz mevsimlerinde çoğunlukla toprak ve kısmen bozuk yollarda kullanacağım.Diğer zamanlarda şehir içinde sağa sola giderken.

3 gün önce aldım decathron dan btwin 340 650 tl,ömür boyu kadro garantili

• Beğen
Tepkiler: okkan38
Ben mondial kullanıyorum amortisörler zoom vitesler shimono 750 tl

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Btwin 340 aldım 1 ay önce çok memnunum.Israrla tavsiye ederim.Bu fiyata alınacak en iyi bisiklet...

Ogenc

Aşağıdaki ürün 26" Salcano NG650 Mekanik disk fren. Frenler Tektro vites Shimano (Md frenlerde Shimano ve Tektro iyi yazıyordu biryerlerde) 800 lira

(link)

Aşağıdaki üründe 26" Salcano Ng750 Mekanik disk fren. Vites Shimano frenler Zoom. 730 lira

(link)

Ne dersiniz arkadaşlar.Fren marka farkına değer mi acaba?

Birde 180 boy var bende.26" olanlara bakıyorum ama doğrumu yapıyorum?

Almışken hidrolik fren al sonradan pişman olup çevireceksin :) bende md ile başladım sonradan hidroliğe geçtim.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İllede Md diyorsan OrbisPlus Luca 6.0 al. Şuan 2015 modeli Atilla Bisiklette 800 tl. Üstündeki malzemelerin kalitesine göre gayet iyi bisiklet. Ben bir yıldır kullanıyorum çok memnunum.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar 1100 tl ye kadar spor hızlı ince teker arıyorum hafif olması çok önemli iyi forumlar.

oldumu sildim yorumumu forumcu yardim sever arkadaslar.

Hızlı bisiklet yoktur, hızlı sürücü ve hıza yatkın bisiklet vardır o da seçenekler arasında btwin triban 500 fb olarak daha uygun bir tercihtir.

Geri