Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Arkadaslar bana da litfen yardim 2000 tl ye kadar dag bisikleti

Scudo
Yeni bisiklet olarak sağlam 1000 tl civarında 29 jant 28 jant dağ bisikleti önerirmisiniz öncelik marka carraro sedona salcano kron fln

@Super_Stroke

Bence merida almalısın bütçene uygun fiyat performans bisikleti özelikle şu an çok iyi kampanyalar var mağazalarda 10 gün önce merida big nine 500 aldm internette 3 bin civari mağzadan 2500 e aldım slx deore donanım roxshox masa 12.4 kg ömür boyu garanti sağlam kadro el yapımı ibaresi var altında bu markalar içerisinde en iyi merida bende bir ay dan fazla sabah aksam yerli yabancı forumları okudum bu kanıya vardım

@musa33_mtb

o fiyata slx deora rox shox maşa ve ömür boyu kadro garantili merida big nine 500 alırım 2500 e 10 gün önce aldım ağırlık farkıda var kalite farkıda

@Super_Stroke
boy kilo kaç onlarca seçenek var kilon 80 üstü ise ithal kadro olan bisiklet almanızda fayda var kadro garantisi açısından scot giant merida vs ha kilon düşükse yerli lerede bakabilrsin

Merhaba arkadaşlar. Ev ahalisinin ortak kullanımı için bir MTB almayı düşünüyoruz ama hangi donanım olmasına karar veremedik burdan fikir almak istedim. 26", kilitli ön amortisör, hidrolik disk fren, 3x8 veya 3x9 bu özellikte bir bisiklet düşünüyorum yeterli midir eksik midir, 2.elde bu özellikte bisiklete ne kadar verilir, fiyatlar ne kadardır hangi bisikleti önerirsiniz? Fiyatlar düşer mi beklemeli miyim? Yarına kadar karar vermem lazım o yüzden bugün ara ara bu konuyu güncel tutacağım.

Arkadaşlar merhabalar,
Giriş seviyesinde bir dağ bisiklet isterseniz Scott Aspect serisinin 750, 760 gibi serilerine bakın derim.
Merida Big Seven 20,40,100 serilerine de bakabilirsiniz.
İkinci el düşünebilirsiniz fakat benim tavsiyem yeni başlıyorsanız bisikleti ilk siz kirletin, ilk siz hasar verin.
Hasar görmüş ya da km yapmış bisikletin üzerine sizin yapacağınız km'ler ve getireceği hasarlar ya da hoşnutsuzluklar, ilerleyen zamanlarda pek hoşunuza gitmeyebilir. Bu sadece bir tavsiye, karar sizindir.

@epsilon91

Bisiklette sadece vites sayısı ve hidrolik frene bakılmaz aktarıcıların ne olduğu xt slx deore gibi maşanın hangi model yaylımı havalımı olduğuna markasına kadronun türüne markasına garanti süresine göre değişir bahsettiğiniz şey için bilgi tamamen yanlş olur ama en ucuz vitesli hidrolik diskli kilitli amortisörlü bi bisikleti 2. elde 600 civarina alırsınız

@h1nter Zaten üst düzey bişey almak değil amaç yeterli seviye olsun tamam. Bahsettiğim parçaların az çok marka modeli bellidir zaten. Vitesler 8li acera veya 9lu altus serisi, maşa Suntour xcm maşadan veya gidondan kilitlidir ve bu seviyelerde hep birbirine yakın parçalar kullanılır.

@Super_Stroke

BEN O Bütçeyle merida big nine 500
aldım çok memnunm. Bu fiyata donanm olarak 0 en iyi seçeneklerden biri 2. El istiosan çıtayı dahada artırabiliriz. Scot trek giant ghost gibi en azndan donanm deore slx olmalı roxshox masa olmalı fox olsa tabi dahada güzel olur kadro o kilo için yerli yabancı sıkıntı yaratmaz die düşünüyorum

Ruhunuza hangisi hitap ediyorsa onu alın başkalarının ne dediğini asla önemsemeyin unutmayın zevkler ve renkler tartışılmaz bu öneriye açık bir konu değildir bence.

@Super_Stroke

2016 merida big nine 500 model aldım donanım olarak kesinlikle kıyaslanamaz

ktm ultra fun donanım

:Uıtra 29" Alloyframe Hardtail R:135QR
Süspansiyon:Suntour XCM-HLO 29-100 lOCKOUT w/o Remote
Gidon:KTM Comp HB-FB21L flat 9,700
Vites Kolu:Shimano Altus M370-9
Arka Attırıcı :Shimano Deore XT M772 Shadow
Arka Dişli :Shimano HG300-9 11-34
Pedal:Wellgo C127 ( 224 gr )
Jant:KTM-Line CC 29"
Lastik :Continental X-King 29x2.2" 55-622"
Sele:KTM VL-3378
Sele Borusu:KTM Line sp-612 400/27.2
Ağırlık:14,60 // 14,90 kg

MERİDA BİG NİNE 500 DONANIM
TEKNİK ÖZELLİKLER 3245 YAZIYOR FAKAT PAZARLIKLA 2500 E ALDIM 2016 MODEL TÜM DONANIMLARDA MERİDA

• Vites
    30
  • FİYAT
    3.245TL
  • KADRO
    Big 9 TFS BC
  • ÖLÇÜLER
    15-17-19-21-23"
  • RENK
    MAT SİYAH-KIRMIZI-GRİ
  • MAŞA
    Rock Shox FS 30STK29 SA 100
  • ORTA YATAK
    Shimano octalink
  • FREN KOLU
    Dahili
  • ÖN FREN
    Shimano M355 180 cen
  • ARKA FREN
    Shimano M355 160 cen
  • ZİNCİR
    KMC X10
  • AYNAKOL
    Shimano M523 octa 40-30-22
  • ÖN VİTES
    Shimano Deore triple
  • ARKA VİTES
    Shimano SLX Shadow
  • KASET DİŞLİ
    Shimano CS-HG50-10 11-36
  • GİDON
    MERIDA pro OS 680 R12
  • BOĞAZ
    MERIDA Comp OS 6
  • FURŞ TAKIMI
    BC OV Hset
  • ÖN HAZNE
    Formula Centerlock
  • ARKA HAZNE
    Formula Centerlock cassette
  • PEDAL
    XC pro alloy
  • JANT ÇEMBERİ
    Merida Big Nine comp D
  • SELE
    Merida Sport 5
  • SELE KELEPÇESİ
    MERIDA pro QR
  • SELE BORUSU
    MERIDA comp SB12 27.2
  • ÖN VİTES KOLU
    Shimano Deore
  • ARKA VİTES KOLU
    Shimano Deore
  • ÖN DIŞ LASTİK
    Maxxis Ikon 29er 2.2 fold
  • ARKA DIŞ LASTİK
    Maxxis Ikon 29er 2.2 fold

@Castiel Ben katılımıyorum dostum araç markası gibi düşün donanımları gibi şimdi bi porche ile renault kıyaslanabilrmi veya renault clio ile renault talisman özelikleri donanımları doğrultusunda bütçesine en uygun donanım ve kadro tercih etmesi için bir birimize tecrübelerimizi aktarıp fikir sahibi olmasına yardımcı oluyoruz

@h1nter tamam da merida nin o modelinin 2015 modeli 2.500 link atsana 2016 sinin

Atar misiniz ozur dilerim kabaca davrandigim icin

Ve nerden alabilirim
Eskisehirde yim

@Super_Stroke

Yok dostum işler yoğun bende az gerginim sen kusuruma bakma antalya bikehouse mağzadan aldm 10 gün olmadı

@h1nter saolasin abi ktm ultra fire alacagim yuksek ihtimalle yerdim ettiginiz icin tesekkur ederim

Bir mtb alacağım ağırlığı 14.8 kg sizce çok mu ağır sedona 820 bahsettiğim model.

@Super_Stroke

Rica ederim ne demek

(link)

şöyle bir bisiklet buldum arkadaşlar beni tek düşündüren 5 yıllık bir model olması 2012 üretimi bisiklet halen satılmamış neden?
lastikler olduğu yerde bozulmuştur gibi geliyor ama
telefonla görüştüm sıfır ürün denildi teşhir veya geri iade değilmiş siz ne düşünüyorsunuz

Geri