Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

5 senelik ve mekanik disk ben pek önermiyorum mekanik disk alacağına direk v fren daha mantıklı 5 sende illaki nerde saklarsan sakla belli bi ömür kaybı söz konusudur @war3z

Scudo
Merhaba arkadaşlar. Fazla bilgim olmadığından sizlere sormak istedim. Düşündüğüm 2 bisiklet var. Hangisi daha iyidir size sormak istedim.
1. Scott 2016 Aspect 970 29 Jant

2. Btwin Rockrider 540
(link)

Hangisini Tercih Etmeliyim?

Eyvallah hocam bir de lastik konusu var tabi oda 5 yılda özelliğini belli ölçüde kaybetmiştir diye düşünüyorum @h1nter

@Super_Stroke
2015 ve 2016 arasında renk ve jant sticker ı dışında hiçbir fark yok, 2016 modellerde jantlarda 'JALCO' 2015 modelde ise 'ALEXRIMS' yazar ancak herikisi de aynı şeydir, en azından firma bu şekilde beyan ediyor.

• Beğen
Tepkiler: h1nter
Merhaba ilk kez düzgün bir bisiklet alacağım.bir bisiklet bakım dükkanına gittim. Adamın kendi bisikleti varmış 1 yıl kullanılmış ghost tacana 4 2015. 2000 lira fiyat verdi. Kadrosunda ufak bir çizik harici sorun yok. Sizce fiyatı fazla mı?

Bir de 46 cm kadro benim ölçüm 53.bu problem yaratır mı yoksa sele yükseltmekle hallolur mu?

Teşekkürler.

@Bench

Kesinlikle ölçüne göre bi kadro seçmelisin ghost güzel bi marka maşası var kadrosu çok iyi ancak aktarıcılar verdiğin fiyata göre biraz düşük kalmış
Değiştirici:Shimano Deore 9 Vites
Ön Değiştirici:Shimano Acera
Vites Kolu:Shimano Alivio

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@h1nter peki 2016 sedona 820 ne dersiniz ya da o fiyatlara ne onerebilirsiniz benim aklimda hep o var ya bi turlu atamadim kafadan

Bakin 2016 yeni 2017 modeli cok kotu gercekten

2016 modeline bakin yani

2016 modeline bakin yani

@Super_Stroke tasarım olarak en cok hosuma giden bisikletlerden bitanesi çok hoşuma gidio ancak o bisikleti almaya gittim satan arkadaş abi 110 kg sin ömür boyu kadro garantisi olan sağlam bi maşa kullan dedi. acera aktarıcılar var MAŞASuntour XCR HLO var 1500 gibi rakamlara tasarım handikapından düşnülebilir donanım bi tık düşük

1500-Max 2000 TL kadar HardTrail bisiklet önerisine ihtiyacım var 0 alacağım önerilerinizi bekliyorum.

@musa33_mtb
Çok iyi tercih bence sadece kadro boyu büyük olmayacaksa 29 değil 27.5 öneririm

@oguzhan0101
Salcano astro 27.5 hd fiyat Performans olarak iyidir bende kullanıyorum çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: oguzhan0101
Rockrıder 540 Alsammı tasarımı falanda güzel Ne dersiniz ?

@Super_Stroke

bence seni her kadro taşır 65 kg sin kadro ağır olmasın önemli olan hemen hemen her marka taşır ama ömür boyu kadro garantisi istersen merida btwin vb lere bakabilrsin ben senin yerinde olsam salcano slx 2 bin gibi rakamlara bulabilrsem alırım bende salcano igman slx alcaktım baktm merida var arada 100 200 fark var 2500 tl merida big nine 500 aldım ama senin için hepsi olur bence

merhaba arkadaşlar, dağ bisikleti almaya karar verdim, mümkünse kilitli maşalı bir şey olacak. aşağıda sıraladığım bisikletleri maşa, vitesler, krank takımı, vites kolu, fren, attırıcı, ayna kol ve en önemlisi kadro bakımından karşılaştırabilir misiniz. bulduğum en uygun fiyatlar sırasıyla: 855, 960, 960, 969. Başka önerdiğiniz model olursa seve seve değerlendiririm

(link)

(link)

(link)

(link)

@Super_Stroke

valla bende sıcak bakmıyorum ghost trek scott giant merida gibi markalara daha sıcak bakıyorum

@odaneolaki

içinden tercihim
cararo komple tourney en alt seviye vites gurubu yani v fren klasik 29 jant

bianchi rcx 429 komple tourney ama hidrolik disk fren arazide yağmurda daha iyi fren 29 jant

bianchi rcx 426 komple tourney ama hidrolik disk fren arazide yağmurda daha iyi fren 26 jant bence eleme sebebi

Ümit Accrue 2D 26 26 jant ve mekanik disk uzak durulması gerekn bisiklet

içlerinden birisi ise rcx 429

ben senin yerinde olsam 2. el bi bisiklet alırıdım az kullanılmış temiz

@h1nter abi valla ben ilk kez bu kadar butceli bi bisiklet alacagim icin boyle tasariminin guzel teknik ozelliklerin son derece iyi olmasini ve boyle bisiklete her bindigimde yani ilk binersin ya bisiklete iste ben bisiklete hep yeni almisim gibi binmek istiyorum ama hala kafama yatan bise yok kron larin kadro tasarimlarini cok begeniyorum ama gidonundan masasindan sikayetciler elimde imkan var ama elim kolum bali bakiyorum

@Super_Stroke benimde aynı bende 5 senedir hiç bir kere binmemiştim 3 ay araştırdım merida big nine 500 aldım 3800 tl di kampanyaya girmiş 2850 olmuş pazarlıkla 2500 e aldm son derece memnunum ömür boyu kadro garantisi rox shox masa slx deore aktarıcılar bu fiyata alabileceğin en iyi donanımlar var zaten merida markasıda kendini ispatlamış bi marka kron yerli olduğu için kıyaslama yapamıcam

Geotech prime 29 jant hidrolik fren 2150 tl indirimle 1900 e geliyor. (link) @SiyahHocam

@h1nter cevabın için çok teşekkür ederim. İkinci el olarak da baktım ama saydığım ürünler arasında ikinci elde avantajlı olan yok. Acaba önerebileceğin başka bir bisiklet var mı?ona bakayım ikinci elden

Geri