Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@h1nter cevabın için çok teşekkür ederim. İkinci el olarak da baktım ama saydığım ürünler arasında ikinci elde avantajlı olan yok. Acaba önerebileceğin başka bir bisiklet var mı?ona bakayım ikinci elden

Scudo
Sa arkadaşlar Speed 1000 kullanıyorum B'twin 100 hoşuma gitti nasıldır malzemesi falan iyi midir?

@odaneolaki
Bence biraz daha araştır ben de senin gibiydim ilk tavsiye isterken. Kron XC 150 ile başlamıştım araştırmaya şu an 3000lere kadar çıktım.o fiyata 2.el al bence alacaksan. Bütçemi arttırabilirim dersen ghost kato ve tacana serileri, sedona 800 900 serilerine ve merida 800 900 serilerine bakabilirsin.

Scott un da güzel bisikletleri var şu an ben de onlara bakıyorum aspect 720 730 lar iyi gibi. Şahsen ben bunları karşılaştırıcam sonra kadro boyumu bisikletin üstünde test edip alacağım. Ben de acemi sayılırım ama sorun olursa sorabilirsin, yardım etmeye çalışırım.

Ktm ultra fun 21 kadro 27,5 jant 2016 model 1900 liraya buldum. Bisiklet 0.sizce alayım mı? Ben merida big nine 500 ya da sedona 940 düşünüyordum ama ciddi fiyat farkı var, yardım gerek sizce ne yapmalıyım?

RENK:
KADRO:

MAŞA:
FREN:
VİTES KOLU:
ARKA ARTTIRICI:
AYNAKOL:
RUBLE:
JANT:
LASTİK:
AĞIRLIK:
black-matt (orange+petrolblue)
neonlime-matt (petrolblue)
Ultra 29” Alloyframe
Suntour XCM 29-100, Coil-HLO
Shimano M355/M355, Rotor 180/180
Shimano Altus M370-9
Shimano Deore XT M772 shadow
Shimano M3000 40-30-22
Shimano HG300-9 11-34
KTM Line CC 29” Ryde/RM33
Continental X-King Sport 55-622
14,6 kg
102181-2.jpg

Arkadaşlar Kron kötü bir marka mı anlamadım? Çoğu kişi kötülüyor. Bende xc500 var xc1000 almayı düşünüyordum ama kararsız kaldım.:( Xc1000 fiyatında önerebileceğiniz dağ bisikleti var mı?

@yunuse
Ben de ilk kron almayı düşünüyordum ama bir çok bisikletçi gezdikten sonra caydım.araştırmalarımdan yıla çıkarak ilk aklıma gelenler. Kronu 2100 olarak alıyorum.

Ghost kato 1 2 merida big nine 100 sedona 810 820 910. Kadro boyunuz l ve saha düşükse çok daha ucuza tek kalan bisikletler bulabilirsiniz.

Bu bisikletlerin donanımları daha düşük olsa bile kaliteleri tartışılamaz. Yanlış bilmiyorsam bazılarının kadrolarında ömür boyu garanti bile var. Kadro boyunuzu biliyorsanız araştırırken ucuz bir şeye rastlarsam size de haber verebilirim.

@yunuse

bende kron xc1000 bakıyordum olmsuz çok fazla msj görünce vazgeçtim krondan merida aldım merida scot giant ghost vb markalarda şikayet daha az kendini ispatlamış markalar

@odaneolaki
Carraro Force 320 bakabilrsin 1000 tl ye kadar 0 bisiklet

carraro big 627 yede bakabilrsin

@h1nter
Peki memnun musunuz? Bir de sizce yeni bisiklet almalı mıyım şu an xc500'üm var.

@Bench
Hangisini önerirsin peki?

O fiyata bence ktm ultra fire bakabilirsin benimde aklimda o var sahibinden.com da sifir 2.450 tl ye gormustum bakabilirsin

@Super_Stroke
Ktm'ye nedense pek sıcak bakmıyorum. Hep motosikletini gördüğüm için simdi ktm'nin bisikleti garip geliyor :D Baska marka var mı önerebileceğin?

benimde tasarım olarak hoşuma gitmiyor ktm ama güzel kaliteli bisikletleri

@h1nter Peki carraro iyi midir?
Bir de xc500 ile xc1000 gibi modeller arasında ne gibi farklar var?

Arkadaşlar "ghost kato 1-2" iyi midir? Görünüşü çok hoşuma gitti. :)

@yunuse
Profilindeki yaş gerçekse o kadar para verme bence, uzayınca binemezsin.

@Bench Gerçek :D xc500 yeter mi yani şu an? Ara sıra bozuluyor da o yüzden soruyorum

Bu yıl 15e gireceğim

Onu bilemem ama arazi flan cikmayacaksan yeterli bence

Çoğunlukla bozuk yollarda kullanıyorum çukur çok olduğundan keyifli oluyor oralarda gitmesi. :) Ama toprak yollarda falan yeterli olur mu xc500? Yorumları gördükten sonra kafam karıştı da xc500'le ilgili o yüzden bakıyordum xc1000'e falan

Yaş olarak da site doldurduğum yaşı gösteriyor 15 gün sonra falan 15'e giricem :D

Xc500 ün kadrosu hoşuna gidiyorsa donanımları yükseltebilirsin, boyun uzayınca yeni kadro alırsın. Bu da seçeneklerden birisi.

• Beğen
Tepkiler: yunuse
Geri