Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@yunuse
Donanım konusuna kendin de bakabilirsin. Mesela kato 3 2700 liraysa aç siteleri 2700 liralık bisikletlere bak, karşılaştır.

Scudo
@Bench
Tamamdır teşekkürler :) Peki önerir misin sağlam mıdır?

Dağ bisikletlerinde; vites gurupları
en düşük Tourney, Altus, Acera, Alivio, Deore(8 ve 9' lu), Deore LX, Deore SLX, Deore XT ve XTR vites gurupları düşük kaliteden iyiye doğru sıralanmıştır.

Dağ bisikletlerinde maşa gurupları
en iyi fox rox shox Marzocchi Manitou RST SR Suntour şeklinde maşalar gidiyor. burdan bakıp donanıma göre sıralayabilrisin ama en önemli bileşenlerinden biride kadro dur. burdaki listeye bakarak karşılaştırma yapabilrisiniz

aklıma gelen en iyi kadrolarda yanlışm eksiğim unuttuğum varsa affola
Cannondale Scott Specialized Canyon Trek Corratec Merida Cube Giant bu markalar kadroda en sağlam ve güzel markalardır şahsi fikrim bu gruptan ve üstteki donanıma göre seçip karşılaştırırsanız mantıklı olur

@yunuse bisikletlerle ilgili tek tecrübem ghost tacana 4 ü test etmek ama araştırmalarımdan yola çıkarak sağlamdır diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: yunuse ve h1nter
@yunuse

Rica ederim bu bilgiler forumdan alınıtıdır bu arada ben aylarca araştırdım okudum derledim toplarladım birleştirdim koydum slx ve roxshox kullanyıorum çok akıcı bi sistem sırf bu bilgler doğrultusunda 1000 tl fazla verdim bisiklete

@yunuse eger bisiklet alma kararin degismemisse merida big seven 500 onerebilirim biraz arastirdim fiyatina gore guzel bisiklet

@Super_Stroke Ben de merida big nine 500'e bakıyordum. En çok bunu sevdim big seven ile big nine arasında ne farklar var?

Ghost kato 5 de çok güzel ama :D

Bir de carraro big 1027

@yunuse
Big seven adı 27 janttaki 7 den gelir. Big nine 29 jantın 9 undan.

Aynı şekilde sedona' nın 800 serileri 27,5 jant iken ; 900 serisi 29 janttır.

@yunuse forumu biraz kurcalarsan bilgi edinebilirsin.o konuda pek bilgim yok. Ama daha büyük jant daha iyi diye bir şey yok. Kullanım amacına göre değişir.

@yunuse

carraro nun aktarıcıları bi tık daha kaliteli maşası 2 tık daha kötü

@yunuse

Büyük teker uzun yolda daha az enerji daha fazla yol daha az manevra deniyor jant küçüldükçe tork artar arazide patinaja girer

27.5 en ideali

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam ben Merida Big Nine 500'e karar verdim. :)

tavsiye mi. hemen vereyim :D
395c0514-d5e0-4f40-99b0-d58c887c049e.jpg eea67b60-dacd-4f53-a495-b347cf865d6f.jpg bda4d504-b314-458b-b138-2ae0cad55d79.jpg

@aeneskral
bisiklet çok güzelde bütçeye uycakmı o var arkadaşlar 2000 2500 lük bisiklet bakıyor

Geri