Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Bana son bir yardım gerekiyor. Boyum 192. 19 inch merida big nine 600 ü 3250 liraya buldum. Piyasası 4000 olduğu için bu fırsatı kaçırmak istemiyorum. 19 inch bana biraz kısa gelebilir, bunu seleyi uzatarak telafi edebilir miyim acaba?

Scudo
Arkadaşlar ben Merida Big Nine 500'e bakarken bi anda aklıma Carraro geldi ve bi modelini buldum. Carraro CRX 960 diye bi model. Merida'nın ön vitesi Deore triple ama Carraro'nunki Deore SLX. Carraro daha iyi değil mi? Hem de fiyatı 2.547 TL

@yunuse

bence özeliklerine göre güzel fiyat ön aktarıcı merida big nine 500 e göre daha iyi maşaları ikiside roxshox ama farklı seri hangisi daha iyidir bilmem bilen cvplarsa sevinirim

Rock Shox Recon 100mm

Rock Shox FS 30STK29 SA 100

+ biri 29 jant biri 26 jant onuda göz önünde bulundur aradaki farkı forumda araştırarak bulabilrsiniz
kadroda carrora gayet iyidir ancak merida daha iyidir diye tahmin ediyorum carrora Türkiyedeki bisiklet kadrolarını manisada üretiyor ama 2 side çok güzel bisiklet

@h1nter o zaman Merida daha iyi bence çünkü 26 jank çok küçük olmaz mı?

@yunuse belki taraflı bakıyorum ben merida big nine 500 kullanıyorum sarı

Ben xc500'e devam edeceğim. Bir şeyinden şikayetçi değilim aslında. Belki donanımlarını yükseltirim. :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Dağ bisikleti tavsiyesi olarak Ghost Kato 1 öneririm, hem butce icin uygun hem de sürüş kalitesi olarak da cok iyi, adeta akıp gidiyor, 1700-2000 tl arasinda degisiyor fiyatlar

Xc500hd kullaniyorum.
2 ay once 1150 tl ye sıfır aldim gayet güzel bir bisiklet
Selesi olsun frenleri masasi güzel akici bir işleyişi var normalde seleler hep sorun yapar günlük yaptığım 15km lik turların hicbirinde aşırı bir agri vs hissetmedim su an zaten alıştı kase problem yok
Tavsiyem 29 jant olacaksa boyunda 175 ten assagi ise 16 kadro alman iki arkadaşıma 18 kadro aldik hafif büyük geldi gibi janttan dolayı
Benkm boyum1.80 27.5 jant 18 kadro kullaniyorum tam ideal

LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@RifatErdem bisey sorucam ben de o xc500 hd yi arastirdim ama gidonu maşasina saglam deil diyorlar arastirdigim yerlerde hep boyle cevaplar aldim daha kapsamli olarak aslinda butun kronlarin maşasindan ve gidonundan sikayetciler ne dersin ??

Su an için 100 km anca yapmisiimdir oyle bir problemle karşılaşma olmadi. Tek sıkıntım arka disk frenin ses yapmasiydi onunda ayari gerekiyor mus yakın zamanda servise ugrucam kronun servıs ağı fena değil bursada 3 yerde var sanırım bendeki masa xct suntour kendi masası değil zaten 150 serilerinde kullandığı kron zoom masa gerçekten kötü sayılır[emoji5]
Ben biraz hard kullanirim birde bisikleti surekli kaldirimdan iner çıkarım arazide zorlarim

@RifatErdem iste bende xc1000 lere baktim ama hep ayni sorundan yakiniyorlar:maşanin ve gidonun kalitesizligi o yuzden sordum
@kicker0713
Ghost un kadrolarinin kalitesi tartisilmaz fakat sanki bu bisikletin fiyatina gore sanki donanimlari dusuk gibi geldi bana

@RifatErdem Bende de öyle ciddi bir sorun yok. Neden bu kadar şikayet var anlamıyorum. Kron un kadrosu zaten suntour değil mi?

@yunuse
Kadro suntour olamaz kron kadrosunu kendi uretiyor :)

[emoji5][emoji5] doğrudur masa suntour

Geçen hafta Kron un eldivenini aldım tasarımı çok hoşuma gitti :)20170128_170001.jpg

O fyaya ancak kron xc150, bianchi rcx flaan bulursun veyahut salcano

Gittiğim hiç bir bisikletçi kron hakkında iyi bir şey söylemedi.kron bayiisi hariç. Kron un en iyi alternatifi bence sedona. Hem o da yerli, hem ömür boyu garanti veriyor kadroya.aynı zamanda ucuz.

Edit: garanti süresi 2 yılmış.

@Bench
Bi yanlisiniz var sedona 2 yil garanti veriyor. Ama gercek su ki sedona ile kron karsilastirmaya sokmak mantiksiz

@alperenakal ben de bisikletçinin bana dediğine dayanarak söylemiştim, sitesine baktığımda 2 yıl olduğunu gördüm. Teşekkürler bilgilendirme için.

Geri