@Anthelior
Specialized çok çok daha kaliteli.
@xman
Donanımı yüksek de değil düşük de değil. Ortalama kullanıcı için yeterli donanımı var ama marka kalitesi güzel. Yani alınır.
@Mustafa Zeybek başka önerebileceğiniz marka model var mı? BU fiyata yakın fakat daha iyi donanımlı olan bildiğiniz bir bisiklet varsa onuda gözden geçirmek incelemek isterim.teşekkürler.
700 750 TL ye onereceginiz bisiklet hangisi olurdu bisikletten hiç anlamam en son lise yıllarında kullanmistim marka model hiç anlamam boyum 1.70 büyük olmasın sağlam olsun yardımcı olursanız memnun olurum şehir içinde kullanacağım tatillerde köye de götürebilirim düşük bir ihtimal olsada
Merhaba 1000 1200 tl lik bi butcem var bana iyi bir bisiklet tavsiye edermisiniz. Bisikletle atlayislar tirmanislar yapacagim simdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar bisiklet almayı düşünüyorum ama kafam çok karıştı. Bu iki model birbirine yakın donanım olsada azda bir fark vardır. Sizce hangisi tercih edilmeli
Binachi Arx 627 27,5 Jant
Salcano Ng 400 27,5 Jant
Bu iki bisikletin fiyatı birbirine yakın.
Aklıma takılan bir başka bisiklette bunlardan yaklaşık 250 TL daha ucuz olan
Öncelikle merhabalar. Yeni üye oldum. Bisiklet almak istiyorum ama çok kararsızım. Max. 1500 tl param var bianchi rcx 626 yeni modeli var onu düşünüyorum, ama ikinci el bisikletlerde baktığımda kafam çok karıştı. Dağ bayır gezmeyi atlamayı zıplamayı seviyorum aynı zamanda şehir içindede kullanıcam. Önerilerinizi merakla bekliyorum.
hazır sizleri bulmuşken bende 1 soru sorayım 2500-3000 tl arası acelem yok donamı yüksek hidrolik disk frenli bisiklet arıyorum sizlerinde yardımcı olmanızı stiyorum teşekkür ederim.