Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@Anthelior
Specialized çok çok daha kaliteli.
@xman
Donanımı yüksek de değil düşük de değil. Ortalama kullanıcı için yeterli donanımı var ama marka kalitesi güzel. Yani alınır.

• Beğen
Tepkiler: xman
Scudo
@Mustafa Zeybek başka önerebileceğiniz marka model var mı? BU fiyata yakın fakat daha iyi donanımlı olan bildiğiniz bir bisiklet varsa onuda gözden geçirmek incelemek isterim.teşekkürler.

@xman
Bu konuda bir sürü kişiye bir sürü model önerdim. Konuyu kurcalarsanız size göre olanı bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: DutPekmezi
Arkadaşlar 1100 tl bütcem hangi dag bisikletini önerirsiniz?

700 750 TL ye onereceginiz bisiklet hangisi olurdu bisikletten hiç anlamam en son lise yıllarında kullanmistim marka model hiç anlamam boyum 1.70 büyük olmasın sağlam olsun yardımcı olursanız memnun olurum şehir içinde kullanacağım tatillerde köye de götürebilirim düşük bir ihtimal olsada

@Yeumyang
Mosso, kron, salcano, corelli gibi markalara bakabilirsiniz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Yeumyang
@Emert20 teşekkürler marka model hiç anlamam linkteki bisikleti inceleyeyim

• Beğen
Tepkiler: Emert20
Merhaba 1000 1200 tl lik bi butcem var bana iyi bir bisiklet tavsiye edermisiniz. Bisikletle atlayislar tirmanislar yapacagim simdiden teşekkür ederim.

Merhabalar

Yol bisikleti alacaktım fakat ince tekerlekli olduğundan bizim yollara pek uymuyor.

Dağ bisikleti arıyorum 2000 liraya kadar, ne önerirsiniz?

Arkadaşlar bisiklet almayı düşünüyorum ama kafam çok karıştı. Bu iki model birbirine yakın donanım olsada azda bir fark vardır. Sizce hangisi tercih edilmeli

Binachi Arx 627 27,5 Jant
Salcano Ng 400 27,5 Jant

Bu iki bisikletin fiyatı birbirine yakın.
Aklıma takılan bir başka bisiklette bunlardan yaklaşık 250 TL daha ucuz olan

Salcano Ng 300 HD 26 Jant

Hangi bisikleti tercih edeyim.

dağ bisikleti bakıyorum bütçe olarak 1100 tl kadar olabilir bu spora yeni başlamayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir?

Salkano ng450 aldım vites ayarı falan yapılması lazım bir bisikletciye gitmek lazım

Tavsiye Edebileceğiniz MTB Lazım arkadaşlar en fazla 1.500 TL olması lazım

Arkadaşlar Carraro Force 320 mi?Yoksa Rockrider 520 mi alsam?

@xxalexx09
Salcano ng650 HD

@Atkn7
Carraro alabilirsiniz

@volkansuzer
Salcano ng400

@Anilvsarogl
Bianchi aspid 46

@ultrAhmet
Salcano ng250 , Kron xc800 ,mosso 2971TB, Salcano insomania

@Oguzhanmtlu

Salcano ng650

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Öncelikle merhabalar. Yeni üye oldum. Bisiklet almak istiyorum ama çok kararsızım. Max. 1500 tl param var bianchi rcx 626 yeni modeli var onu düşünüyorum, ama ikinci el bisikletlerde baktığımda kafam çok karıştı. Dağ bayır gezmeyi atlamayı zıplamayı seviyorum aynı zamanda şehir içindede kullanıcam. Önerilerinizi merakla bekliyorum.

hazır sizleri bulmuşken bende 1 soru sorayım :) 2500-3000 tl arası acelem yok donamı yüksek hidrolik disk frenli bisiklet arıyorum sizlerinde yardımcı olmanızı stiyorum teşekkür ederim.

Geri