Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Valla bilmiyorum yaklasik 3 aydir arastiriyorum hergun baska bisiklet alicam resmen:)

Scudo
@Super_Stroke
İşin kötü yanı araştırdıkça daha pahalı bisikletlere kaymak. Ben kron XC 150 alacaktım. Şu an merida big nine 600 alacak gibiyim.

Edit: almıştım kelimesi alacaktım olarak düzeltildi.

@epsilon91
Nanay biraz yanlış olmuş altus8 acera 9

Deore, deore duoble, deore triple arası farklar nelerdir bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar, federasyon yarışlarında yarışan bu anlamda yol bisikleti kullanan biriyim, geçen sezon koştuğum MTB yarışlarında MTB'nin bana daha uygun olduğunu düşünüyorum, MTB daha mutlu ediyor beni diyebilirim,yarışırken daha mutlu oluyorum anliyacağınız. Dolar kurlarının yükselmesi ve bunların etkisinin bisikletlere yansıması ile bisiklet fiyatlarında ciddi bir artış oldu açıkcası... Bende yarışlarda da kullanabileceğim bir MTB toplamak istiyorum. Uygun kadro,parça vs. bulabileceğim siteler yerler(yabancı sitelerde dahil,uygun fiyatlı olursa 0 da kadro alabilirim.) nereler daha önceden biaiklet toplayan abilerim,ablalarım,arkadaşlarım bilgilendirirse sevinirim.
Herkese iyi forumlar

hazirana kadar bir dağ bisikleti almayı düşünüyorum size gören en iyi bisiklet hangisi 600-1000 tlilk hidrolik fren 26 jant şimdiden teşekürler

Arkadaşlar 1000 tl ye maximum 1300 tl ye kadar dağ bisikleti arıyorum öneriniz ne olur kullanım %50 şehir %50 dağ olacak tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dolphin fast tavsiyem hafif dag bisikleti alip onu modifiye etmen ama yine karar sana kalmis ben o sekilde yaptim ve cok memnunum bisikletimden

• Beğen
Tepkiler: dolphinfast
Arkadaşlar carraro force 320 mı yoksa mosso wildfire hyd mı? Bütçe max 1000 TL.

Mosso özellikler

Kadro : Mosso 6061 AlloyMaşa: Zoom CH565D-26Gidon : Mosso Alloy 26 SSABKGidon Boğazı: Mosso TDS-C419A-8FOV BB:31,8 E100+10SSABKMaşa Yatağı : Aheat Neco H115Sele-Sele Borusu: Mosso VD-1134 W/ Clamp - Mosso Alloy 27,2X300 mmArka değiştirici: Shimano TX-55Ön Değiştirici: Shimano Tourney FD-TZ30Vites Kolu : Shimano Altus SL-M310 3x7Fren : Hydrolic Disc BL-M395WGöbek Seti: Shunfeng SF-A210Pedal: Pedal Çelik HF-866Aynakol Takımı: Shımano FC-M131Lastik: Chaoyang Hydra H-5150 26X1.95Jant: Jinghengton HLQC-27-36 HAğırlık: 13.80 Kg Arka Dişli: Shimano TZ-

Carraro özellikler

KADRO:ALÜMİNYUM 1.1/8″
MAŞA:26″ SUNTOUR M3030A 75mm
ARKA VİTES:SHIMANO TOURNEY TX35
ÖN VİTES:SHIMANO TOURNEY TX50
KRANK TAKIMI:SHIMANO TY301 42X34X24
VİTES KOLU:SHIMANO ALTUS M310 3X7
FREN:SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK
LASTİK:CST 26X2.10 56-559 SİYAH
JANT:26″ CARRARO ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
SELE:SELLE ROYAL

@dolphinfast hocam bursa'da yavuz bisiklet var kesinlikle oraya gidin 1300 tlye size güzel bir mtb toplayacaktır. dolar ve euro fırlamışken 1300 tlye sıfır bisiklet alınmaz şuan çünkü o kadar düşük seviye parçalar varki üstlerinde o paraya değmez

• Beğen
Tepkiler: dolphinfast
@Melih Çolak

Hocam olabilir ben toplayacak kadar anlamadığım için hazir tercih etmiştim, marka vs takintim yokta ben Kastamonu'dayim sorun o :(

Ben xc 500hd aldim 1 ay önce n11 den indiirmlerle 950 tl ye geldi[emoji5][emoji5] yavuz bisiklette toplamasi yapıldı .
Bir arastirin belki sizedr denk gelir kampanya vs

LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Melih Çolak haklısın dediğin gibi dolar euro yüksekten ucuyor toplama için yavuz bisikletin tam yeri nerede

@cardigans78 hocam mosso banada denk geldi nedir nasıldır pek bilmem ama gecen bi bisikletcide denk geldi arkadaşın hoşuna gitti ama benimde pek bilgim yoktu mosso markası hakkında senin bilgin varsa paylaşırmısın

Erdoğanlar bisikletten bisiklet bulayım dedim arkadaşıma scottdan baktım 3 tane güzel bisiklet verdim. Linklerin aralarında benim siyah incimi ratmayacak güzel 1 bisiklet gördüm alsam mı, almasam mı diye düşünürken özelliklerine baktım large(geniş) olduğu yazıyordu. Haliyle bana küçük gelecek bisikletti bende pek almaya hevesli değilim ama kron xc 150mi aratmayacak siyah inci arıyorum kriter 30 vites xlarge (ekstra geniş) olması

arkadaşlar merhaba yeni üye oldum yardımlarınızı istiycem bir bisiklet almayı istiyorum enson lise deyken binmiştm yaşim 29
Dağ bisikleti istiyorum şehir içinde binicem kadro konusunda kafam karısıyo 27,5 mu 28mi 29 mu alsam hiç fikrim yok aklımda markada yok Boy1.80 kg90
hepsibrda da şöle 1000/1500 arası filtrelemede genelde kron çıkıyo yardımlarıızı beklıyorum şimdiden teşekkürler fıyat 1000 max1500

Not 3 yaşında oğlum var bisiklet kotuğu alıp yani çarşiya pazara beraber gezme düşüncem var

Arkaaya koltuk olacaksa bence sehir bisikleti tercih edin yapi olarak bence daha uygun denedigim için söylüyorum

LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri