Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@RifatErdem tesekurler dusuncelerin icin ama dag bisikleti hosuma gdiyor bide o koltuklardan orta demire oturtulan var onlar nasil olur ki?

@YASİN07 degerli onerin icin sagol ilk defa gordum.bu markayi belki dha once gordum ama hatrlayamadim genelde spor musbakalrinda sponsor goruyorum soyle baktim 520.40 a hosuma gitti ayrintili bakicam siz Kullanicisimisiniz ? Ve baska onerinz varmi kron nasil acaba bilginz varmi ama btwin ilgimi cekti :)

Scudo
Merhabalar.Arkadaşım için max 1500 tl ye MTB arıyorum.Boy:1.75.Yarı şehir içi yarı dağda kullanacak.Önerileriniz neler acaba.

Yari sehir yari dag nasil oluyor anlamis degilim
isin icine dag giriyorsa. bunun yari sehir, yarı yarışı kalmiyor .dagda da sureceksen mtb alacaksin kardesim :) mtbyle sehirdede gidersin. Umarim yardimci olmusumdur

• Beğen
Tepkiler: Tevfik 38
Bu sene Eylül-Ekim arası bisiklet almayı düşünüyorum. Manisa'da kullanacağım. Genel olarak düz bir araziye sahip ancak şehir dışında da dağ-taş kullanacağım için dağ bisikletlerine yöneldim. Boyum 1-73. Kilom 80 kg. Genel olarak kaliteli olan ve Yurt Dışında da tanınan markalara bakıyorum. İlk bisiklet tecrübem olacak ve 3-4 yıl sıkıntısız kullanmak istiyorum. Yağmurlu havalarda da kullanmayı düşündüğüm için hidrolik disk frenli ve genel olarak tavsiye edilen bisikletlere bir kaç haftadır göz gözdiriyorum. Ancak baktıkça kararsızlaştım. Çünkü bisiklet hakkında bilgim sıfırdı almak fikrini kafama koyduğumda. Dikkat edilmesi gereken hususlar başlıklı onlarca yazı okudum, yine de bir karara varamadım. Bana önerebileceğiniz bisiklet marka ve modelleri nelerdir? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Sedona 910 kullanıyorum çok memnunum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar kron xc 150 2017 hd tavsiye edermisiniz 950 liraya başka öneri varmıdır?

• Beğen
Tepkiler: Cheetin
Selamlar, 700-900 civarı bütçem var,öyle çok uçan kaçan biri değilim önerebileceğiniz model var mı ? 27,5 düşünüyorum
185cm boy 80kg

Arkadaşlar merhaba ben de yeni üyeyim, çoğunlukla şehir içi kullanımı için dağ bisikleti bakıyorum (Bu kullanım için şehir/tur bisikleti önerilerini forumda çok okudum -city sport gibi- ama dağ bisikleti hoşuma gidiyor :).
Salcano NG350 ve Astro modelleri hoşuma gitti, 1050-1100 Lira civarı fiyat çıktı, sizce iyi tercih hangisi olur, ya da başka öneriniz var mı? Yazdığım bisikletleri kullanıp artı/eksi söyleyebilecek varsa güzel olur :)
Boyum 168 kilo 64, bacak boyu 75 cm bu arada, jant 26/29, yada kadro 16/18 hangisi uygun olur? Özellikle 29'luklar ilgimi çekiyor ama kullanımı boyuma göre nasıl olur bilemiyorum.
Teşekkürler şimdiden.

@cardigans78 1000 TL"YE Carraro Force 320 alın hocam :)

@atalar95 KRON XC 150 950 TL çok iyi fiyat hocam, en son internette 1250 TL diye görmüştüm. :)

@MedRocket Salcano NG650, Kron XC100, Kron XC150 modellerini şiddetle tavsiye ederim hocam.
Özellikle Ümit"in üç boyutlu jantları olan bisikletleri var, akort bozmaz. Geotech"ede bakın :)

@asmerhan Salcano NG350 Ve Salcano Astro fiyatlarında bulunmaz bisikletlerdir hocam, dağ bisikleti kadro boyutu buradan bakabilirsiniz;

(link)

Kolay Gelsin :)

Merhaba,
Araştırmalarım sonucu (bütçem doğrultusunda) 2 seçeneğe indirebildim.
Merida big seven 100 ya da ghost kato 3 arasında kaldım.
Hangisini önerirsiniz?

Uzun zamandır bakıyorum ve şu bisikletler arasında kalıdım:
(link)
(link)
Ayrıca merida big nine 100 ve big nine 70
Hangisini seçmeliyim, yardımcı olur musunuz?

Şu iki bisiklet arasında kaldım, sedona 2200 ve carraro 2400 tl:
carraro big 1027
sedona 840
Hangisini seçerdiniz?

@g123m
Kato 3 derim. Bende Merida - Ghost - Scott arasında bakınırken. Scott'ta güzel bir indirim bulunca düşünmedim fazla. Ama Ghost Kato şahane bir alet.

@LelouchReyiz
Carraro Big 1027 derim.

K
@g123m
Kato 3 hem 120mm hem gidondan kilitli.vites konusuna kendiniz de bakabilirsiniz. Ben maşasından dolayı kato 3 tercih ederdim.

Kron XC100 27,5 v aldım 760'a çok memnunum tavsiye ederim. Kilitlenebilir maşa olsa süper olurdu fakat bu fiyata alınabilecek en iyi model olabilir

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Merhaba arkadaşlar,
Dağ bisikleti alacağım en fazla 1300 tl bütçem var hangi bisiklet türlerini önerirsiniz...(genellikle asfaltta kullanacağım)

@Yildizalp yol bisikleti ya da trekking, tur bisikleti olarak tabir edilen cyclocross tavsiye ederim. Asfaltta kullanacaksınız dağ bisikletine gerek yok.

@Bunyaz&fb ortalama bir sürücüyü tatmin eder. 2.elden anlamasam da fiyatı da iyi gibi. Beğendiyseniz gerisi teferruat zaten. İyi pedallar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Yildizalp
Geri