Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Sa arkadaşlar ben kendime yeni bir bisiklet alacağım MTB maksimum fiyatım 1500 tl
decathlon'da btwin rockrider 540 modeli var bisiklet hoşuma gitti yanlız bisiklette kullanılan hidrolik disk fren sistemi hayes radar marka bu markayı ilk defa duyuyorum sizce nasıl bi ürün yedek parça sorunu yaşanırmı btwin de şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

IMG_3351.JPG

1500 tl bütcem var bana fiyat performans olarak önere bileceğiniz bisiklet var mı şimdiden hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

Scudo
@Murats05 sizce bu marka nasıl btwin birde bu hayes radar fren sistemi nasıl bilginiz varmı şimdiden teşekkür ederim

Sa arkadaşlar ben kendime yeni bir bisiklet alacağım MTB maksimum fiyatım 1500 tl
decathlon'da btwin rockrider 540 modeli var bisiklet hoşuma gitti yanlız bisiklette kullanılan hidrolik disk fren sistemi hayes radar marka bu markayı ilk defa duyuyorum sizce nasıl bi ürün yedek parça sorunu yaşanırmı btwin de şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar IMG_3351.JPG1500 tl bütcem var bana fiyat performans olarak önere bileceğiniz bisiklet var mı şimdiden hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

S.a arkadaşlar 1500 tl bütcem var yeni bir bisiklet almak istiyorum fiyat performans bir mtb sizlerinde değerli yorumlarını önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

big_302feb834b7a4803bd96e268b362e094.jpg sizce bu nasıl

btwin 540 hd 27.5 jant

@Hasan28 btwin hakkında pek bilgim yok ama carraro daytona 2927 modelde ashimano altus kullanıyor bir haftadır kullanıyorum tam F/p ürünü inceleyin derim

Arkadaşlar yazları köyde ve yaz bittikten sonra hafta sonları kaçamak yapmak için dağ bisikleti arayışındayım. Hangi marka daha iyi hangi malzeme daha iyi bu konularda bilgim sıfır.
Yaş 15
Kilo 50
Boy 1.70
Bütçe 1500 çok zorlarsak 1700

GENEL HATIRLATMA

Şehir içi asfaltta kullanılacaksa MTB alıp pişman olmayın. Gerçekten Dağ bayırdan inmeyecek, tekeriniz her gün çamur olmayacaksa tur bisikletleri her duruma karşı hazırlıklıdır.

Galyana gelmeyin.

Doğru tercihler...

• Beğen
Tepkiler: anon
Zaten kullanacağım alan dağ arkadaşlarla beraber bozuk ormanlık arazide kullanacağız zaten

@Hasan28 bu ürünü size tavsiye ederim 1600 lira gibi bir fiyatı var sırf sport model diye ve 1 yada iki kilo hafif diye emsallerine 200 300 fazla vermenize gerek yok ...
Dipnot ;ben bu ürünü yolda dahi çokrahat zorlanmadan kullanıyorum tavsiye ederim .

@Mustafa Zeybek iyi akşamlar bütçe olarak yeni başladığım için 2000 3000 gibi bir rakkam düşünmüyorum ama 500 liralık birşeyde düşünmüyorum. f/p olacaksa min 750 max 1250 ort olarak 1000 civarı benim için uygundur. Kullanacağım yerde İst/K.çekmece bölgesi yolları diyeyim :)

@MtbHastası01 neden ki hocam bildiklerini anlat ki bizler de faydalanalim özellikle ömür boyu kadro garantisi ile göz doldurup akılları çeliyor bilgi paylaştıkça güzeldir ;)

Arkadaşlar bence giriş seviyesi dağ bisikletilerinde marka/donanıma pek de takılmamak lazım zaten bisikletlerin yapabilecekleri aşağı yukarı belli o yüzden hangi bisiklet size hoş geliyorsa ya da hangisinin size daha uygun olacağını hissediyorsanız alın

@leon35 , bu adamlar sitelerinde neden kadro boyu seçeneklerini yazmazlar? 19' Nth9 biraz yüksek geldi, whistle patwin 1760 da aynı donanıma sahip, acaba kadro yapısı birebir aynı mıdır? Sitesinde 14,3 kg yazıyor patwin için, nth 9 bana 15 kg veya üzeri gibi geldi, tabi bilgi falan yok, mail attım kadro boyları ile ilgili ama ne zaman dönerler belli değil. İlla işi gücü bırakıp sadece referans olsun, üzerine oturabiliyor muyuz diye dükkan dükkan gezecek miyiz? :) Hepsi her bayide olmuyor işte.

@Murats05 kadro yapısı ve kadro aliminyumunun kalın olması yeterince tercih sebebi zaten boşa ağırlık :)

@Demitri Maximoff
Yolda kullanacaksanız dağ bisikleti değil yol ya da cyclocross öneririm öncelikle.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Kaan Erdal sevgili arkadaşım bana boyunu söylersen bende bir fikir vermek isterim kadro boyu seçimin hakkında.evet sitelerinde yazmıyorlar malesef.

@Hakorman sevgili dostum bence 300 400 farkla daha iyi whistler var bütcen el veriyorsa onlara bak derim.

@leon35 boyum 1.80 m. 48 cm lik mth 9 kadrosu 2 cm kadar yüksek geldi. Başka marka bakmak veya 27.5'' a geçmek gerekecek malesef.

Geri