Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@mustafatrn65 1 ay öncesine kadar 2012 yılında aldığım b'twin 5.0 dağ bisikletini kullanıyordum şu güne kadar 1 parçasını yerinden ne sökmüştüm ne de yağlamıştım çok tecrübesizdim ama aşırı şekilde zorluyordum bisikleti 1 hafta önce heryerini söktüm aynakol u sökemedim aparatı olmadığı için 3 gün öncede onun siparişini verdim tek kontrol etmediğim yer orası şu anlık onun dışında 1 tane parçasında sıkıntı yok kadroyu geçtim kadroda 1 tane çizik yok üstüne parçalarda sapasağlam yani uzun lafın kısası güvenim tam

Scudo
@mustafatrn65 bisiklet üretimden kalkalı çok oldu be :) baya aradım 2. elini ama hiç bulamadım nedense fiyatı o dönemde 600 tl idi yanlış hatırlamıyorsam

ne demek rica ederim

Tarz değişikliği nedeniyle Merida Matts 300 TFS bisikletimi satıyorum. Yol için Schwalbe Marathon Plus lastik de almıştım.

Merida Matts 300 TFS
İlan No: 469467741
(link)

@Mustafa Zeybek
ne için kötü dediler merak ettim

@isosel birisi tamir için gelen çoğu bisiklet Kron dedi. Diğeri gidonu kırılıyor şurası burası kırılıyor dedi. Bir de şikayetvar' a bakınca caydım.

@Mustafa Zeybek anladım. alırken kadro tasarımını ve renklerini çok beğendim ben. bakalım 1 ayı geçti. dağ bayır yol girdim çıktım 300 km yi geçtim, bir kez takla attım :komik: şükür bir şey yok daha. bence bizim insanımızın biraz ön yargısı da var.

@isosel ben de güzel bir kaza yapmıştım. Başlangıç seviyesi whistle var bende de. Daha az önce 28km araziden geldim, yetiyor. Fazla takılmamak lazım :)

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@Mustafa Zeybek
katılıyorum sana kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
IMG_5258.PNG Arkadaşlar merhaba bianchi rcx 529 model bisikleti nasıl buluyorsunuz veya onun yerine kron marka tavsiye edeceğiniz bisikletler varmı bana yardım ederseniz çok sevinirim yokuş çıkmak için uygunmudur teşekkürler IMG_5256.JPGIMG_5256.JPG IMG_5257.JPG

Arkadaşlar sizlere bir sorum olucaktı . Bu aralar Salcano Ng650 Modeline bakıyorumda dağ bisikleti olarak . Çok dağlık araziye felan girmicem düz yol hafif sarsıntılı yol felan sizce uygunmudur fiyat performans olarak bide disk fren olanımı daha güzeldir ? önerilerinizi bekliyorum başka modelde önerebilirsiniz marka felan sağolun

Merhabalar benim yardıma ihtiyacım var ben bisikletimi değişmeyi düşünüyorum ne alacağıma hala karar veremedim acaba yardımcı olur musunu?
Öncekile aradığım özelikler şunlar rampa çıkarken çok yormaması(ben bi arkadaşın bisikletini sürmüştüm salcano ng650 çok hafif ti ve çok kolay çıkmıştı tavsiye edermisiniz) hız yapması,freni iyi olması,uzun vadeli olması bisikleti şehir dışına fln giderken hem de şehir içinde gideceğim sizce dağ bisikleti mi şehir bisikletimi daha iyi olur şimdiden herkese teşekkür ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim

@Ozmntylglg Ben 2016 model rcx 529 kullanmaktayım. Yakın arkadaşımda da rcx 429 mevcut. 2016 model rcx hidroliklerde m355 fren seti kullanıldı fakat benimki ne hikmetse m395 ile geldi. Bu sene ise m315 kullanılmış. m395 ve m355'i iyice tecrübe etmiş biri olarak m315 vasat olmalı. m355 bile iyi sayılmaz ayrıca bakımı m395e göre daha zor.
Tavsiyem almamanız yönünde, prof bir marka değil, o fren setiyle o fiyatı hakketmiyor. Ama tavsiyem bu fiyata gidip salcano, kron hatta carraroda almamanız yönünde.
Fiyatlar uçuk, bu ayarda bisiklet istiyorsanız 2. el temiz çok güzel bulunur, yok ben 0 istiyorum diyorsanızda üzerine biraz daha ekleyip scott, cube vs markaların 27.5 veya 29 en alt modelini almanız bianchinin biraz daha donanımlısından daha iyidir.
Yani ben şuan başa dönsem böyle yaparım, ama illaki rcx 529 almayı kafa koyduysanız o fiyata alacağınız salcanodan, krondan, btwinden çok daha iyi olduğunu ve alırken çok göze çarpmayan ve dikkat edilmeyen ama kullandıkça farkedilen diğer parçaların malzeme kalitesi oldukça iyi diyebilirim.

Selamlar herkese..

1500 TL'ye kadar bir dağ bisikleti almak istiyorum. Çok uzun süredir bisiklet kullanmadığım için teknik bilgim neredeyse sıfır. Hafta sonları Eymir'de hafta içi de arada bir iş-ev arasında kullanacağım (4-5 km). Hatta belki kondisyonu toparladıktan sonra gruplar ile gezilere katılabilirim :) Aklımda sorun durumunda Dechatlon'a olan güvenim nedeniyle Rockrider 540 var. Sizce alınası bir bisiklet mi? Farklı önerilere de açığım, yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada boyum 1.80.. 27,5 jant ve large kadro boyu uygun mudur benim için?

Arkadaslar merhaba butcem 900 maximum 1100 tl civarinda bir mtb bisiklet bakiyorum bisikleti alinca mtb yarislarina vb seylere katilacagim bana yardimci olurmusunuz hangi bisikleti secmeliyim

Bu arada boyum 1.80 ve yasim 15 boyum iyice uzayabilir

ktm aero 29 comp bisikleti indirimden 840 euro ya buldum almalimiyim suan ktm ultra one kullaniyorum almaya deger mi

Merhaba,

Bu ay içerisinde dağ bisikleti almak istiyorum. Açıkcası çok bir bilgim yok. Fakat bu giant markasının iyi olduğunu biliyorum ve benim bütçeme uygun olarak 2 bisiklet arasında kaldım. Bunlar : Giant ATX1 ((link)) ve Revel 29ER 2 ((link)) Bunların arasındaki fark nedir ?
Önerileriniz var ise benimle paylaşırmısınız. Almışken bu fiyat aralığında güzel bişey almak istiyorum.

Merhaba, Giant Talon 3 modelini almak istiyorum fakat. 27 Vites olmaması benim aklımı karıştırıyor. 27 Vites olmamasının bana dezavantajı neler olur ?

Merhaba arkadaşlar. Bu yıl sonuna doğru bir dağ bisikleti almayı düşünüyorum.

Yazın yol lastiği takip turlara da çıkmayı düşünüyorum bisikletle.

Specialized'ın 2015 model Pitch 650b Sport modelini başlangıç için önerir misiniz? Yoksa Kron XC300 ya da Carraro'nun eşdeğer modellerine mı bakmamı önerirsiniz?

Bu konuda yönlendirirseniz sevinirim.

GHOST KATO 3 27,5'' Dağ bisikleti almak istiyorum. Sizce nasıldır sorunsuz kullanabileceğim bir bisiklet midir? Yada önerebileceğiniz başka bir marka model varsa yazarmısınız. Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Geri