Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@OnurÖzdağ
Pardon Carraro ile karıştırdım :islik: kadro getirme durumun varsa olabilir ama fiyat olarak aynılar. Arayıp pazarlık et bakalım bir. Ben olsam 2000 den 1 lira fazla vermem ona. Sonuçta hen salcano hem 2016.

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Scudo
Arkadaşlar bana 0 - 700 tl arası 2. el bisiklet seçiminde yardımcı olacak var mı yeniyim bu konularda teşekkürler :)

Merhaba herkese. Lise öğrencisiyim. Bu sene bisiklet almak istiyorum. Okula gitmek için ve bazı yerlere bisikletle gitmek için. 1000 TL gibi bir bütçem var.
Biraz araştırma yaptım şu sonuçlara ulaştım
Kron XC 100
Salcano NG 650
Bianchi RCX 226
RockRıder 340
Hybrid türü
Bunlardan iyi modeller varsa bana yardımcı olabilir misiniz ? buranın yollarının hepsi düz değil. Çukurluk alanlar olsun engebeli alanlar olsun. Kısacası yollar bozuk. Bazı yollar düzenli bazı yollar düzensiz.
Şehirde süreceğim ama dağ bisikleti uygun gibi görünüyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: ayhanozdemir28
ben federasyon yarışlarına katlıyorum bi mtb almaya karar verdim ama aradığımı bulamadım.Önceliklerim hardtail 5000tl altı sıfır yüksek ruble oranları şimdiden teşekkür ederim

2 ay sonra kendime dağ bisikleti alacağım. Şuanlık aklımda Salcano NG 650 HD ve Rockrider 520 var. İki bisikletinde inceleme videolarına ve kullanıcı yorumlarına baktım. Salcano NG 650'de boya, maşa, zincirin kadroya sürtmesi gibi sorunlar varmış. Rockrider 520'nin yorumlarına baktığımda herkes olumlu yorumlar yapmış ama bisiklette mekanik disk fren olması beni biraz düşündürdü. Mekanik disk fren çok mu sıkıntı yapar? Bu iki bisiklet dışında önerebileceğiniz bisiklet varsa yazabilirsiniz. Bu arada boyum 1.76, kilom 64.

(link)

Merhaba. Bu bisikletin arka vites bölgesindeki o siyah şey nedir acaba ayaklık bağlı olan yer biiskleti almayı düşünüyorum ve kafama takıldı o nedir?

@Cenkeer
Dediğiniz yeri anlayamadım fotoğraf üzerinden işaretleyerek atarsanız daha rahat yatdımcı olabilirim.

@OnurÖzdağ Bence de kross tercih edin; boyası ve kadro geometrisi on numara. Salcano hem estetik yoksunu bir bisiklet hem de o kadar dayanıklı değil. Yani kadrosu. Bana hiç güven vermedi. Fakat donanım olarak en zengin olanı o. Scott'a o donanıma o parayı vermem. Slant 6 lastikler hiç iyi değil, kuru havada da yaş havada da güven vermedi bana. Smart Sam'in yaş hava performansı güzel değil fakat kuru hava ve arazide kullanıcıyı iyi hissettiriyor. Bence lastik konusunda ucuza kaçılmamalı.

Salcano ng 700 alıcam sizce downhill başlangıç için iyimi yoksa ng 650 mi ama ng 700 ün kadrosunda amasörü var bütçem 1.200 tl ikinci el almıyorum.

Ben salcano kullandim uzun bir sure sikayetim olmadi. :eek:ops:
Tabi her giris seviyesinin ortak sorunu jantlar haric.:snzdglsn:

2 Bisiklet arasında kaldım ikisininde benzer özellikleri var birincisi:
(link)
İkincisi:
(link)
Abiler cahilliğime verin 2'sinden birini alacağım carraro sağlam diyolar salcano maşası iyi diyorlar size bıraktım seçimi 4 aya alıcağım teşekkürler ilgilendiğiniz için şimdiden. :harika:

Aranıza bugün katılmış bulunmaktayım. Kiralık bisikletlerle bu maceraya atıldım. Her bisiklet kiraladığımda 20-30 km yapıyorum bazen asfaltta bazen arazide ve kesinlikle bir mtb almaya karar verdim. Bu yolu da kiralık salcano ng650 v fren bisikletle yapmaktayım. Bütçem ne yazık ki öğrenci olduğumdan geniş değil. boyum 183 ve 29 jant, hidrolik fren bir bisiklet istiyorum.
kron xc 150
carraro force 291
bianchi aspid 49
bianchi rcx 429
bu bisikletlerden hangisini önerirsiniz?
1200-1300 arası bütçem var max bütçem 1500 lira. Ayrıca merida big nine 20 2016 gördüm merida resmi sitesinde ancak fiyatı 1755 lira. Bisiklete gerçekten gönül verdim, bu işin içinde olmak istiyorum ancak elimde yeterli bütçe yok. Bu sebepten dolayı elimdeki parayı gerçekten hak eden bir bisiklete vermeliyim. Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.

genellikle %80 yolda %20 arazide kullanacağım dişli oranları yüksek olan mtb tavsiyesi bekliyorum

Kalp krizi sonucu hayatta kalmayı başardım şimdi dağ bisikleti ile yaşamımı uzatma gibi hayalim var. Dağ bisikleti almak istiyorum,bütçe sınırım yok,fikir ve görüşlerinizle yardımcı olmanızı rica ediyorum...

Merhaba arkadaşlar... Kron xc 450 xc500 ya da mosso raceline hepsininde 29 jant modelleri arasında kararsız kaldım... Sizce hangisi alınabilir?

Arkadaşlar merhaba, hemen hemen redbull'un profesyonel dağ bisikletçileriyle yaptığı reklamlarla tanıştığım günden beri, yani en az 5-6 senedir dağ bisikleti sporunu 'izlemeye' inanılmaz meraklıyım. Bildiğiniz açıp yemek yerken izleyen bi insanım. Artık hayalini kurduğum şeyi gerçeğe dönüştürmeye karar verdim yaş 21 olunca, önceden muay'thai ile ilgileniyordum bıraktım, yeni bi hobi olarak mantıklı geldi sevdiğim bir şeyi yapmak. Elimde fazla bütçem yok, 1500tl gibi bir bütçe ile alabileceğim bir dağ bisikleti arıyorum ancak konu ile alakalı internette izlediğim videolar dışında hiçbir bilgim yok.

Öncelikle bisikleti asfatta maximum günde 3km kullanırım, (yerler hafif karlı/kırağılı oluyor ankarada) metroya giderken çok rahat olacaktır benim için. Emanet edebileceğim yer de var girişin yakınında.

Ankarada arazi bayağı çok bilen bilir, klüpler falanda var, öyle ciddi ciddi arazide kullanmayı öğrenmek istiyorum alıp asfatta kaldırıma çıkıp inme gibi bir düşüncem yok.

Mümkünse beni en azından 1-2 sene götürürse güzel olur. Öğrenciyim malum, fazla para geçmiyor elime :D

Yardımcı olursanız sevinirim, birde önerilerinizin nedenlerini de söylerseniz güzel olur öğrenmiş olurum bir şeyler.

Saolun şimdiden :)

Geri