Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Kron xc100 ile kron xc150 nin farkı nedir.
Kron xc100 800 tl. xc150 1000. Tl
1000 tllik xc150 27.5 jant varmış.

Kron xc100 ? Kron xc150 ? Hangisi
Yada bu fiyatlarda başka ne önerirsiniz?

Öncelikle iyi akşamlar ben kendime dağ bisikleti almayı düşünüyorum 1500lira limitim var . 26-27 jant bana uygun . Aslında carraro force 320 düşünüyorum bu bisiklet iyi bir bisiklet mi?iyi forumlar.

Kimse bisiklet satmıyor stokta var gözüküyor arayınca bitti diyor
Mosso black edition 2350 tl

(link)

(link)

(link)

Bunlar arasında kaldım kafayı yiyecem az kaldı

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Konu açmam gerekiyor muydu bilmiyorum. 29 inç dağ bisikleti almak istiyorum. Bütçem yaklaşık 6 bin lira. 32 Delikli janta sahip olursa daha iyi olur tur yapma gibi bir planım var. Ve tekli aynakol hastalığım var ^^ yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba herkese...tavsiyenize ihtiyacım var...2. el bisiklet alacağım...önümde 3 seçenek var...

1. bianchi aspid 27.5...
2.carraro 310....
3.salcano ng555...
bisikletleri görüp temizliğine göre karar vereceğim ama bilen bir arkadaş özellik olarak hangisinin daha iyi olduğu konusunda beni aydınlatırsa sevinirim...yani sıralama nasıl olmalı...

Merhaba,

Aldınız mı bisiklet @frkn5114 Bey? Bende sizin gibi bir süredir bisiklet bakıyorum lakin almak istediğim bir çok modele ulaşabilmiş değilim hatta Mosso firmasına mail dahi yazdım lakin bir yanıt yok.

@Anıl Erdoğan Bey, banada 2.000 TL 'e kadar bir model önerme şansınız var mı? Mosso iyi gözüktü gözüme lakin satın alacak yer bulamıyorum ne yazık ki bir çok model stokta yok.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@IVU

Aklınızı karıştırmak gibi olmasın fakat 2000 TL’ye yaşadığınız şehirde az kullanılmış ikinci el bakmanızı öneririm, ilerleyen zamanda satacak olursanız değer kaybetmez fakat 2000 TL’ye sıfır aldığınız bisikleti satmak istediğiniz zaman ortalama yarı yarıya fiyat düşecek. Piyasada bi anlık hevesle bisiklet alıp da bir kaç defa kullandıktan sonra satışa koyan çok fazla insan var,acele etmezseniz muhakkak denk gelecektir. Ve 2000 TL’ye ikinci el aldığınız bisiklet alacağınız sıfır bisikletten en az 1 gömlek üstün olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: dost acı söyler
@IVU

Btwin 540 mossodan daha hafifi 9 vites shimano altus sr suntour xcr giris seviyesi ama güzel hidrolik bir mașa mosso önermem mosso alınacaksa 2671tb 75 tb falan anca onnarda pahalı

Merhaba,

@AnılDemir41 Bir süre baktım ikinci el bisikletlere lakin konuya çok hakim olmamamdan dolayı ikinci el bir bisiklet alma sıfır bir bisiklet almamdan daha çok zorluyor beni. Zarar konusunda haklısınız lakin bilmiyorum belki çok doğru tercih sayılmasa da gönlüm sıfırdan yana. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

@Egeyilmaz16 Teşekkür ederim. Önerdiğiniz modele de bakmaktayım.

Acaba aşağıda ki modellerden önerdiğiniz bir bisiklet olabilir mi? Bir çok model ne yazık ki stoklarda yok bu yüzden olanlardan tercih yapma durumundayım.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bu bisikletlerin hepsinin fiyatı şuan 2.000 TL 2.500 TL arası.
Hangisinin malzeme kalitesi daha iyi veya özellikle 1.500 TL 2.500 TL arasında önerdiğiniz modeller var mı?

İlginize teşekkür ederim.

@IVU sadece frenlerin aktarıcıların ve maşanın markasını öğrenmen bile yeterli olur. Misal deore fren ve vites seti olan bş bisikletin sıfırı 2500 tl civarı fakat aynı bisikletin 5-6 aylığını 1700 e bulabilirsin. Veya ikinci el gördüğün bisikletlerin marka ve modelinin sıfır fiyatına netten bakabilirsin.

Ha yok illa sıfır da karar kıldım diyorsan eğer genelde şehir içinde kullanacaksan 29 inç lastik öneririm,29 inç lastik 1 turunu 26 inçten 5 cm önde tamamlar,agresif sürüşte hakimiyeti azdır ama düz yolda akıcıdır.

Umarım gönlüne göre bi bisiklet bulabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: ikemath
@IVU ilk olarak mosso black sil listeden hem ağır hem gereksiz pahalı whistle 1824 sağlam bir kadrosu var iyi gibi vites sistemi biraz düșük ama fazlasına gerek yok inan bana carraro yu bilmiyom arastirmadim deneme imkanim olmadi whistle 1724 ustundeki set iyi gelmedi bana 1727 17.7 kg çok ağır üstündeki set iyi gibi ama çok ağır 29 önermem 27.5 hafif seri ve yeri orta duzeyde turar 29 agir yeri biraz daha fazla turar hizlanmasi aynidir nerdeyse bence btwin 540 sadece hd frenleri kötü tek eksisi bence onu tercih et

Sa arkadaşlar foruma yeni uye oldum, 2000 tl yi geçmeyecek şehirde ve az da olsa doğada kullanabileceğim 2. el bisiklet tavsiye edebilir misiniz, boyum 193, kilo 85, ghost kato2, kron xc500 baktim, boy ve kullanım amacıma uygun en ideal bisiklet tavsiyelerinizi bekliyorum, bisikletler hakkinda teknik bilgim yok denecek kadar az.Son olarak önemli olan kadro boyu mu jant mi, mesela 26 jant 56 kadro mu, 29 jant 52 kadro mu uygun olur uzun boylular için.

forumda araştırdım 1300 tl bisiklet önerileri var fakat eski yılları o yüzden konu açma gereksinimi duydum.öncelikle antalyada oturuyorum 1300 tl bütçe var krone xc150 26hd yi uygun gördüm boyum 1.80 önerileriniz nedir?

Selamun aleykum arkadaşlar.
Çöl sıcaklarında kullanılabilecek Dağ Bisikleti için ;
1) Gövde metali
2) Jant metali
3) Fren özelliği
4) Vites sayısı
Önerilerinizi bekliyorum.

CARRARO BİG 1029 2018 model 3.400 TL civarında fiyatı var sizde bu fiyata bu özellikte bu marka bisiklet alınır mı ?

@MrMutlu alınmaz. 1500-2000 civarı daha donanımlı ve kaliteli salcano sedonalara bakılır. Salcano olarak igman ve assos serileri iyidir sedona olarak 40-50 serilerini bakabilirsin

Geri