Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@whiteangel0642 boy beden ölçüleriniz önemli , doğru yönlendirebilmek için. Sıfır bir bisikletmi ? Yoksa 2. El tavsiyesi mi ? Ha şimdi söylediğiniz ölçülerde bulacağız ilanlar bakacaksınız size uymuyacak. Çok arkadaşa yardımcı olduk. Ve forumda bir çok arkadaş seve seve yardımcı olurlar. İyi forumlar diliyorum. :harika:

• Beğen
Tepkiler: SevenTeen
Scudo
(Videoları YouTube üzerinden izleyin, buradan direkt izlenmiyor. Videolar çalışıyor.)
26 jantların kullanıldığı 2004 Olimpiyat yarışı

vs
29 jantların kullanıldığı 2016 Olimpiyat yarışı

Bence 26 bisikletler üstünde daha estetik görünüyor sporcular. 🤔

Son düzenleme:
Bu yarışmalarda hidrolik fren kullanımı hangi tarihlerde başlamış bilgilendirecek var mı acaba ?

@necmeddin bey 170 cm boy 70 kg agirligindayim bugün sedona altus 720 26 jant 24 vites 16 kadro hidrolik disk fren modelini aldım inşallah doğru bir tercih yapmışımdır. Ürünü sıfır aldım
F/P olarak beğendiğim 1500 tl civarlarında Corelli Dusty 3 var
170 cm boy 70 kg agirligindayim bugün sedona altus 720 26 jant 24 vites 16 kadro hidrolik disk fren modelini aldım inşallah doğru bir tercih yapmışımdır. Ürünü sıfır aldım

Bende 710 26 jant V fren altus , :harika: harika bir seçim güzel günlerde kullanın.
Çok memnun kalacaksınız bende aynı bisikletten kullanıyorum. Sizin bisikletin aynı özellikli olanından 18 kadrosunu da emmoğluna aldım bayıldı. Bu bisiklet tam bir f/b ürünü. Bari tavsiye etmemize müsade edeydin:koptum:, olsun iyiki etmeden almışsın. Kaç liraya oldu bu arada
Bu bisiklet ödediğiniz her kuruşa değer. :harika:

• Beğen
Tepkiler: SevenTeen
@necmeddin tskr ederim cocuk acele ettirdiği için bekleyemedim aldım. Çocukla ortak kullanacağımız için 16 kadro aldım. Malum sitenin birinden aldım 1800 tl ye geldi

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@whiteangel0642 fiyatı da iyi sıfır bisiklet ,hayırlı uğurlu olsun tekrar. :harika:

@necmeddin tskr ederim bulundugum ilçede sedona servis yok acaba kendim kurulumunu yapabilirmiyim

Çok zor değil , fakat garanti kapsamından çıkıyor. Yetkili servise kurdurun. Ha garanti önemli değil diyorsanız , becerebilirseniz kurun. Tavsiyem yetkili servis olur. Olmadı iyi bir bisikletçi. Tabiki tercih sizin.

@necmeddin tskr ederim en yakın servis 70 km yol sorun değil ama malum virüs belasından dolayı yer değiştiremiyoruz bisiklet gelsin bi çaresine bakıcaz. Bu bisiklette, bisiklet dayama ayağı var mı ? Bazı yorumlarda yok yazmışlarda

• Beğen
Varda yetersiz geliyor. Bu bisikletin muadilleri en az 2500- 3000 arası , 80-100 ₺ arası iyi bir ayak alırsanız daha iyi olur. Gelsin kontrol edin acele etmeyin servise kurdurun garanti den çıkmasın. Aşırı hızlı bir bisiklet , eğim görmeye dursun çocuk yada siz kask ve gözlük olmadan kullanmayın lütfen. Hidrolik fren yağı, roter kontrolleri, kadro kulağı bağlantı kontrolleri, gidon kontrolleri, vites ayarları , pimi vidası derken kontrolü olması gereken çok yer var.

O yüzden en mantıklısı servise kurdurmak. Şunu yapın bunu yapın diyorum , lütfen yanlış anlamayın olması gerekeni söylüyorum. Kadroda sorun ,çatlak falan varsa servis hemen iade işlemini başlatır. 1700 küsür para vermişsiniz , o yüzden iyi hizmet almalısınız. Bazen serviste cinslik yapanlar olabiliyor. Normalde kurulum ücretsiz ama anlaşın bir şekilde.
Unutmadan maşa kilitlemeli çalışıp çalışmadığını test edin lütfen.

Fiyat Performans bisiklet arıyorum bütcem 1000 tl, kaliteli marka önerir misiniz

Arkadaşlar bugün Giant Revel 3 Aldım..Cadde Bostan'dan.Deneme sürüşü yapılmış,1100 tl verdim.Fiyatı nasıl sizce ve başlangıç olarak uygun mu.
Saygılar.

Merhabalar scott aspect 740 buldum bi tane 2300 lira, bu bisiklet nasıldır bu fiyata alabileceğim daha iyi bi bisiklet var mı 2.el olarak, teşekkürler

@seko28 hocam kullanılan ekipmanı fena değil. Bisiklette iyi kavramı görecelidir. Temizse içinize sindiyse Bismillah deyin yapıştırın gitsin. Az önce baktım sıfırları 4700 -6000 aralığında. Bende böyle bir bisiklet yok. Ama yetiyor bana. Sedona 710 v fren borçla serisi.
Geçenlerde trek in bir bisikletine baktım 14 bin dolar. Bu iş baktıkça uzuyor gidiyor. Ekipman da lazım olacak ölç biç ona göre kararını ver. :harika:

Valla ben de 4 5 bin verebilecek bi insan değilim motor hayalim vardı 5 bine motor alırdım açıkcası :D gerçektenbaktıkça uzadıkça uzuyor, ekipmanda yanında veriyor bişiler kask lazım galiba

• Beğen
@seko28 motoru boşver kendi motorunu ateşle , kask, gözlük, eldiven bunlar hayati darda adam kurtarır. Diğerleri zamanla olur. :harika:

Merhabalar aranıza yeni katıldım. İlk bisikletimi alacağım inş.İkinci el bir dağ bisikleti bakıyorum 1000 lira bütçem var. Aslına bakarsanız bir tane carraro force 271 buldum ancak yenisi üretilmiyor sanırım bu biraz aklımı karıştırdı siz ne düşünüyorsunuz bu bisiklet hakkında aranızda kullanan oldu mu acaba

Geri